Del magnio vaistinej sake kad diasporali galim istisai gert, jei kazkokie tempimai jaucias, gydytoja irgi patvirtino. Tai matomai tie su priedais negalimi...
Oj kad man uzeitu tie lizdo sukimai...visai aptingau...
Sveikos
Tai va va kai jau pradeda byrėt tai pradeda
Šiaip man žiauriai faina būtų 2 mergytės ir 2 berniukai
bet jau tiek to, nebent visai iš kosmoso gautųsi, nes jau tikrai nesiryšim dar vienam
Dabar jau žinok laukiu kol pagimdysiu, atrodo bus lengviau nei su dviem ir dar su pilvu, o kaip bus tai neaišku, kartais kyla minčių kas mane į tą galerą tempė
Ko nenoriu tai nenoriu, man geriau knygą paskaityt
Aš jaučiu irgi dėsiu, nes naktiniai apsiėdimai užpuolė paskutiniu metu
Nieko negeriu šykart, nors kojas traukia, bet kažkaip vis tingiu, o ne dėl kažko. Va ką gersiu tai aviečių lapų arbatą gale nuo kokios 36 sav, galvoju su antra gėriau gal užtai daug lengviau ir pagimdžiau, minkština kaklelį ji ten kažkaip ir palengvina visą procesą.

QUOTE(Tasira @ 2016 09 14, 23:33)
Viena pazistama irgi panasiai lauke pirmo, o paskui kai pasipyle, tai 4 turi dabar
Tau tai isvis medali kabint reikia uz pasiryzima tris pametinukus augint
Isivaizduot tik galiu, kaip nelengva Stipri moteris esi

Tau tai isvis medali kabint reikia uz pasiryzima tris pametinukus augint
Isivaizduot tik galiu, kaip nelengva Stipri moteris esi

Tai va va kai jau pradeda byrėt tai pradeda

Dabar jau žinok laukiu kol pagimdysiu, atrodo bus lengviau nei su dviem ir dar su pilvu, o kaip bus tai neaišku, kartais kyla minčių kas mane į tą galerą tempė

QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 15, 05:16)
Labas rytas....mazumele nemiga uzpuole 
Kaip mane ant kryziazodziu patrauke, galeciau diena nakti sprest ir sprest...

Kaip mane ant kryziazodziu patrauke, galeciau diena nakti sprest ir sprest...
Ko nenoriu tai nenoriu, man geriau knygą paskaityt

QUOTE(Carol @ 2016 09 15, 08:38)
Svoris pradėjo augti, šiandien visu kilogramu daugiau sveriu nei vakar ir pradėjau norėt valgyt, tik nežinau ko, tad viską iš eilės valgau, bet vis ne tas ko noriu. Greit nuo +4 kg pereisiu prie +14 manau
Aš jaučiu irgi dėsiu, nes naktiniai apsiėdimai užpuolė paskutiniu metu

QUOTE(tercija @ 2016 09 15, 09:42)
sakykit, ar jūs geriat magnį? priskaičiau, kad kaklelis neatsidarinės jei pabaigoj gersi, bet iš vaistininkės supratau, kad tik su priedais negerai, tai yra su kalciu, tai kaip yra iš tikro?
Nieko negeriu šykart, nors kojas traukia, bet kažkaip vis tingiu, o ne dėl kažko. Va ką gersiu tai aviečių lapų arbatą gale nuo kokios 36 sav, galvoju su antra gėriau gal užtai daug lengviau ir pagimdžiau, minkština kaklelį ji ten kažkaip ir palengvina visą procesą.
Sveikos
paeme tepineli snd del to streptokoko, dabar TA 20d laukia. Kazi bus atsakymai jau? Kiek laiko augina ta paseli?
Man su pirmu neisejo ilgai namie isbuti. Saremiai prasidejo nuo 2nakties, bet vandenys nubego 4ryto ir po valandos iskeliavom. Saremiai jau lb skausmingi buvo...galvojau oj gerai...daug namie iskentejau...o pasirodo 2cm tik
Pagaliau is vaistines susipirkau sau po gimdymo reikmenis..galiu sau pasiploti..nes tempiau koki menesi
Apie laukima..tai pirmagimis buvo netyciukas. O antrasis is pirmo karto pavyko..tad reikia rimtai pagalvoti apie apsisaugojimo priemones, jei nenoresim trecio

Man su pirmu neisejo ilgai namie isbuti. Saremiai prasidejo nuo 2nakties, bet vandenys nubego 4ryto ir po valandos iskeliavom. Saremiai jau lb skausmingi buvo...galvojau oj gerai...daug namie iskentejau...o pasirodo 2cm tik

Pagaliau is vaistines susipirkau sau po gimdymo reikmenis..galiu sau pasiploti..nes tempiau koki menesi

Apie laukima..tai pirmagimis buvo netyciukas. O antrasis is pirmo karto pavyko..tad reikia rimtai pagalvoti apie apsisaugojimo priemones, jei nenoresim trecio

QUOTE(bonduke @ 2016 09 15, 06:33)
As laukiu paskaitos apie gimdyma irgi

nieko ten naujo nepapasakos man rods

QUOTE(tercija @ 2016 09 15, 09:42)
labas rytas,
nu man tai baisu namie būt, ką aš suprantu koks tas atsivėrimas, gal jau tuoj stumti užsimanysiu, arba mažiukui kas blogai, man ligoninėj ramiau kažkaip, ypač jei vandenys nubėgtų, nu žodžiu...
nu man tai baisu namie būt, ką aš suprantu koks tas atsivėrimas, gal jau tuoj stumti užsimanysiu, arba mažiukui kas blogai, man ligoninėj ramiau kažkaip, ypač jei vandenys nubėgtų, nu žodžiu...
as irgi uz ligonine. Man baisu butu but namie

vaje, kai paskaiciau kiek zmones ilgai leliuku laukia..

AisteSa, tai gerai kad lizdo sukimo sindromas, maniskiui tai baby brain pasireiske

siandien atvaziuoja miegamajam kilimine danga patiesti ir tada mes galim galutinai viska susistatyti leliukui. valio

Laba visoms
,
as ir noreciau, kad koks tvarkymosi priepolis uzeitu, nes dabar prisiverciant tik kazka po truputi pasidarau... Iskalbta kedute, vezimo lopsio medziagine dali taip pat. Sikart nepirkom naujo vezimelio, nes apsiribosim dviem vaikiukais, per seni jau tam reikalui
O tos avieciu lapeliu arbatos kiek reiktu isgert per diena? Man dabar 37 savaite eina, tai gal nepakenktu jei pagerciau
Zmones kurie ryztasi pametinukams man isvis didvyriai, nes kai prisimenu dukryte kol buvo maza visai, tai vaje vaje
Ir jei tokie 2 ar trys, tikrai neisivaizduoju kaip reiktu susitvarkyti
Ji pas mus gal nuo 4 metu tik rimt pradejo, buvo nevaldoma, nors aiskindavom iki pamelynavimo. Vaziuodavom tik i miska, pajuri, kad galetu begt ir cypaut. O dabar beveik 6 metu ir visai kitas vaikas, pasiutusi, bet eina ir susitart, ir kartais klauso

as ir noreciau, kad koks tvarkymosi priepolis uzeitu, nes dabar prisiverciant tik kazka po truputi pasidarau... Iskalbta kedute, vezimo lopsio medziagine dali taip pat. Sikart nepirkom naujo vezimelio, nes apsiribosim dviem vaikiukais, per seni jau tam reikalui

QUOTE(Ankara @ 2016 09 15, 11:11)
O tos avieciu lapeliu arbatos kiek reiktu isgert per diena? Man dabar 37 savaite eina, tai gal nepakenktu jei pagerciau

Zmones kurie ryztasi pametinukams man isvis didvyriai, nes kai prisimenu dukryte kol buvo maza visai, tai vaje vaje

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 14, 10:23)
bonduke duokite ka nors prisijungima i FB slapta grupe musu ir ikelsiu. Viena foto ir eturiu pakolkas
I gimdykla- vanduo, epiduro rinkinys, pampersas man, vaiko pirmieji rubai, vaikui pampersas, maniskiui uzkasi kas nors

I gimdykla- vanduo, epiduro rinkinys, pampersas man, vaiko pirmieji rubai, vaikui pampersas, maniskiui uzkasi kas nors

as ir noriu prisijungimo i fb! bet nzn kur cia ko prasyt

QUOTE(Ingrida. @ 2016 09 15, 14:14)
AisteSa parašyk į až kaip FB vadiniesi
Sveikos
Nuo nemigos jau du vakarus melisų arbatos išgeriu, padeda
Aš po tyrimų, ėjau tik streptokoko tyrimo, o buvo dar ir echoskopija. Svoris apie 2,400 atitinkam 34 savaites, viskas gerai, tik kai paklausiau ką mato ar berniukas ar mergaite, tai sakė panašu į mergaite
o 20 savaite kita gydytoja sake kad berniukas, žodžiu ka turesim tai neaišku
o svarbiausiai rūbai pas mane visi tik berniukiški, neturiu mergaitiškų. Kai pasakiau MB tai už galvos susiėmė ir žvengė, bus gražu tarp tiek mergų, vyrai pirštais užbadys
ko laukiames - bus siurprizas kuris pasimatys tik gimus ko gero... ne veltui gal man nei vienas berniukiškas vardas nelimpa
ale gims tada kaip mano antroji, kuri ir iki 32 savaites mano įsitikinimu berniuku buvo, tai dabar tokia pramušgalvė, puse berniuko ir yra

Nuo nemigos jau du vakarus melisų arbatos išgeriu, padeda

Aš po tyrimų, ėjau tik streptokoko tyrimo, o buvo dar ir echoskopija. Svoris apie 2,400 atitinkam 34 savaites, viskas gerai, tik kai paklausiau ką mato ar berniukas ar mergaite, tai sakė panašu į mergaite

Pas mane yra tokių berniukiškų, bet sakiau širdutę, drugelį ar pan prisiūsiu ir bus mergaitiški ;) o gal džinsiukus uždėsiu prie marškinukų ir bus kaubojė, gal ir aš taip apsirengsiu. Tos gydytojos tarpusavyje galėtų susitarti vieną kartą...
QUOTE(Carol @ 2016 09 15, 14:28)
Pas mane yra tokių berniukiškų, bet sakiau širdutę, drugelį ar pan prisiūsiu ir bus mergaitiški ;) o gal džinsiukus uždėsiu prie marškinukų ir bus kaubojė, gal ir aš taip apsirengsiu. Tos gydytojos tarpusavyje galėtų susitarti vieną kartą...
Galėtų

QUOTE(Ryzandra @ 2016 09 15, 10:22)
Sveikos
paeme tepineli snd del to streptokoko, dabar TA 20d laukia. Kazi bus atsakymai jau? Kiek laiko augina ta paseli?

Labas

Pas mane išaugo

Mamytės, ar kurios nors esat turėjusios tą bjaurybę streptokoką?

DagmaraD, eina sau koks klaustukas dabar
as po TA, viskas gerai
pupa auga gerai, sake galvyte jau zemiau

as po TA, viskas gerai