QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 01, 12:45)
Aš ne Vilnietė, bet jeigu pavyktų susiderint, tai atvažiuočiau
Liusiperiuk, tavo pilvuziukas tiesiog super atrodo
Man per visą laikotarpį nei karto nesakė kiek sveria mažuliukas reikės gal pačiai paklaust per kitą vizitą
O is kur tu?
Aciu uz pagyras pilvui. Visos buria, kad berniukiskos formos

tikiuosi nepriburs.
Del svorio, tai jie per daug nematuoja, nebent kokia rizika mato, nes paklaidos buna ir pan. Cia as paskutini karta pasiprasiau,sakau, man atrodo tokia didele pagal savijauta, o pasirodo, kad nors ir telpa i remus, bet galetu visu puskilogramiu but ir didesne pagal laika.
QUOTE([Butterfly] @ 2016 09 01, 17:14)
Sveikos
As nuo pirmadienio jau dekrete busiu, tad irgi UZ susitikima Tik reiktu paderint data, nes kita sav beveik visa uzimta jau, prisiplanavus oi oi Bet iki Vln man atlekt nesunku ir labai noreciau
O tu is kur? Ir kuri diena patogi? Nes man jos kaip ir visos vienodos...
QUOTE(Lexi_ @ 2016 09 01, 17:20)
Sveikos,
Be nuotaikos siandien diena
Noreciau susitikt su vilnietem, tik buciau dukra, ner kur padet man jos
Tai ir as buciau su dukra

Kovinuku susitikima darem sekmadieni, tai is viso seimom suvaziavom.
QUOTE(mirkse6 @ 2016 09 01, 18:46)
As po apsilankymo pas daktare. Pilvas labai spazmuoja, galvojau ir man kaklelis trumpėja. Bet viskas kaip ir tvarkoj. Padare b strptokokui tyrimą , reikia laukt atsakymo.
Liepė diržą nešiot, bet jo neturiu, reik pirkt, bet galvoju ar verta del 5 savaičių. Kokiu firmų diržus nesiojat?galvoju gal koki naudota pirkt. Nes sake galiu ir anksciau pagimdyt. O dar dirbu, ner kam pakeist kolkas. Reik daugiau sedet darbe. As dar nieko neturiu, reik si ar kita savaite matyt lekt viską susipirkt. O tai reiks paskui vyrą siust pirkt. Gaila kad dirbu, nepavyks i susitikimą atlekt. Sakykit o rubelius su pukeliu perkat ar paprastus?
As, kai lekiau i ligonine, ta pati pasake. Ir mano ginekologas ta patvirtino. Nesiok dirza. Nesvarbu, kokios firmos. Gali ir deveta imt, jei nori. As uzsidejau nuo pirmagymes. Ir tikrai nebereikia net magnio gert. Tiesiog, kai ilgiau kur einu, uzsidedu. Namie tai nenesoju beveik. Nebent virtuvej ka ilgiau gaminu.
QUOTE(Brasske @ 2016 09 01, 23:24)
Mergos, ikalkit arbatos neuro arba valerijono. Nesikankinkit. Bent man suveikia.
QUOTE(Tasira @ 2016 09 01, 23:30)
Sveikos,
as siandien visa diena ant koju, intensyvi dienele buvo. Dar sumasciau naujus batus ant kablu apsiaut, tai aisku nutryne

Blauzdu visus raumenis skauda, meslungis pradejo traukt, nu bet uz tai grazi buvau
Atrodo, kad jo
Cia jau ekstrymas
QUOTE(Ankara @ 2016 09 01, 23:35)
Pasistačiau lentą, susikroviau kalną turto, tik lygintuvą įsijungt tingiu
Šiandien apsipirkimo diena man, užsisakiau naktinius, timpas po gimdymo kad patogu būtų grįžt ne su kokiais džinsais, euro vaistinę nusiaubiau, susitvarkiau vaistų spintelę tuo pačiu, apsižiūrėjau ko trūksta ir vyrą su nemažu maišiuku pasibaigusio galiojimo vaistų į vaistinę priduot išsiunčiau. Dar svaigstu, kad reik apsaugų ant durelių visokių, matyt irgi reiks susikaupt ir nusipirkt. Ai dar sauskelnes rytoj atveš, tai kaip ir viską lyg turėsiu jau, beliks krautis kitą savaitę.
Kaip anksti viska uzsiperki
QUOTE(bonduke @ 2016 09 02, 09:13)
Labas rytas

neprakalbu visai

- vaziuosiu pas seimos daktare-nes nebezinau, ka cia tom

galima, ko ne
As tai dar negalvoju su kuo vaziuosiu ar grisiu - su kazkuom, kuom ir grisiu

gal dzinsais nestukiniais- jei pagaliau juos daaugsiu. Nes vis dar vaikstau savo nenestukinem kelnem :

- na jos is tokios ponte medziagos

ir ka ten skyriui rengtis neisivaizduoju. Chalato nenesioju- negi pirkt del 3 d- kvailoka tubut
As ana karta - su kuo atvariau, su tuo ir grizau.
Beja, sveikatos
QUOTE(bonduke @ 2016 09 02, 09:59)
As tai gimdysiu su valdiskais
As irgi su valdiskai gimdysiu.
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 02, 10:05)
Labas rytas
Aš mėgaujuosi vienatve iki pietų
Kaip tau faina!
As ryt siusiu vyra su dukra pas uosviene, nes reik i parduotuves sulakstyt. Kepuryte naujagymiui, sau gal susipirksiu ir dar skalbt uzsidesiu naujagymei rubelius. Reik tases ruost. Vakar Rimi tokia faina pampersu pakuote nusipirkau - 22vnt. Nu idealiai i ligonine. Pries pora metu tokios nebuvo. Jau man ateina toks pasiruosimo dziaugsmas. Apie gimdyma negalvoju, nebijau, nes cia likimas daug ka lemia. Tai nesinervinsiu be reikalo. Aisku, TA diena tikrai pakimbi tarp zemes ir dangaus, ir kai jau turiu dukra, vien del jos norisi save saugot kuo labiau.