Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Zundyt - ačiū 4u.gif
Dėl Palytės tai labai džiugu būtų, kad pas Zundytę pritaptų 4u.gif ir mes Palytę matytumėm rolleyes.gif
Zundyt - Pupsė manyčiau gali jausti, kad tu esi susijaudinusi, manau ji jaučia tavo pasikeitusią būseną ir į tai reaguoja 4u.gif
Ruste - idėja nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 03 rugsėjo 2016 - 20:24
Zundyt sveikinu su nuostabiu padarėliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 03, 20:18)
Kita savaite lyg Siluvoj atlaidai? Ir as noreciau nuvaziuoti. Reiks pasikalbinti drauge.

Mes irgi važiuosim
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 03, 22:55)
Mes irgi važiuosim

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Parejom su seima is sosti es dienu .... 7-8 km suvaiksciota :) Gufis laksto kaip padukes :) ciuju tuoj varys tulikan :)
Atsakyti
Bus ir kitokių katinų, visokių prirankiojau :D

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 09 03, 20:59)
Mergaitės,namie jau kalbam ,kaip bus kai Palytė atsiras,sesė ištisai spirga ,kodėl nevažiuoju parsivežt ax.gif ,o aš vis dar galvoju,kaip čia geriau padarius ir kokiu laiku parsivežt,kad visiems gerai būtų - teta visada namie ,tai jei reikės ,kariaus namie,o gal ir visai nereiks kariaut,bet va kitą savaitgalį į Šiluvą norim nuvažiuot,reiktų namie palikti trijulę vienus,bijau ,kad nenuskriaustų mažiukės mano pilvočiai verysad.gif ...Erendira ,o kokiu kraiku pasirūpint man,kokį namie naudojat? Reiks kraikdėžę naują nusipirkt,nes vistiek reikia atskirą pastatyt,gal paskui visi į vieną eis,bet pradžioj vistiek reikia..ir kokį maistelį pirkti mažiukei ,pradžioj tikrai reiks atskirai šerti,bet ko gero nenusaugosiu ir ji vistiek paragaus Kolumbo gydomojo maisto ,nors Pupsė ėdą jį ir gerai jaučiasi..Beje,žinokit ,kai pradėjom kalbėt apie Palytę,tai mano kaciai ,ypač Pupsė,tokia liūdna pasidarė,lyg suprastų,apie ką kalbam...nors ėda ,kakoja ir žaidžia kaip visada ,bet kažkaip toks žvilgsnis kitoks pas ją...

Valiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, Palytė gavo geriausius namus.
4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 03, 21:09)
Erode, turiu i Tave klausimeli blush2.gif  ax.gif Visiskai subiuro mano imunine sistema. Truputi ilgeliau langa palikom praverta. Jau koseju, negera kazko. Ka nusipirkti, kad sustiprint ta imunine. Juk ruduo arteja, sakes, man bus. O gal koks skiepas yra priedo vitaminu? Visai bus nekas jei as taip sirgsiu.

Geriau būtų, kad rastum mane FB, čia ne visiems įdomu ir individualu.
wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kaip šiandien išsigandom, kad pirmadienis lotuliukas.gif Taip kietai miegojom suskambus žadintuvui, kad aš pagalvojau, jėtau vėl į darbą, o MB, kodėl nesuveikė jo žadintuvas biggrin.gif Pirmas savaitgalis, kai ne patys atsibudom ir niekas neprižadino biggrin.gif

MB šiandien dejuoja biggrin.gif Vakar Nerimi su irklnentėm praplaukėm 17 km. Tai jam nuo lygsvaros laikymo taip kojytes šiandien skauda hihihi.gif O vakar vakare dar kaip ir penktadienį iki katedros ėjom, tai dar 7 km pasivaikščiojimo prisidėjo biggrin.gif Visai aišku, kodėl taip gerai miegojom biggrin.gif
O 11h šiandien dar laukia plaukiojimas dar su vandenlentėm smile.gif

Smagu, kad Kiara pati domisi maistu 4u.gif

Zundytei 4u.gif už Palytei suteiktus namus, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 rugsėjo 2016 - 08:09
Labas rytas 4u.gif
Kokie dar plaukiojimai g.gif , juk vanduo jau šaltas? Nu,Šponkiuk, tu sportiška mergina.Niekaip, savo noru upėn nelįsčiau. lotuliukas.gif
Zundyte, drinks_cheers.gif , kokie namai katytei nuskilo.Erendirai iš akiračio neišnyks. lotuliukas.gif Visos galėsim stebėti kaip jai sekasi.
Man tai po langais visą naktį šventę šventė. Gerai, kad į darbą šiandien nereikia, o tai neaišku kaip reiktų dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 04, 08:59)
Labas rytas 4u.gif
Kokie dar plaukiojimai  g.gif , juk vanduo jau šaltas? Nu,Šponkiuk, tu sportiška mergina.Niekaip, savo noru upėn nelįsčiau. lotuliukas.gif

tai į vandenį upėn ir nelendi, nebent kol užlipi ant irklentės smile.gif ir tada tikiesi kad nenukrisi, nes kitaip gali būti šaltoka :) nukrist nenukritom, bet grįžom vistiek šiek tiek šlapi, nes lietaus gavom biggrin.gif

O su vandenlentėm plaukiojam su hidrokostiumais mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Zundyt, atvažiuoti gali kada tik patogu ax.gif Pati ryt-poryt tik būsiu išvažiavusi, o paskui - kada tik atrodys tinkamiausias ir patogiausias laikas rolleyes.gif
Kraikas pas mus namie pjuvenų granulės, bet nuo mažens ėjo į betonitinį, tai tiks net kuris, manau... Ji mergina atsipalaidavusi, namie per visas kraikdėžes eina biggrin.gif Dabar šeriu ją su Jonu atskirai nuo kitų (vonioje) Josera Minette. Bet jei ji randa Runciaus ar kitų katinų maisto tai nepergyvenu irnesakyk.gif, nes pagrindas yra kačiukams skirtas maistas.
Beje, jai jau keičiasi dantukai, dabar iltukės dvigubos wub.gif O dydžio kaip kokių 3 mėn katukas rolleyes.gif
Vakar visą diena nebuvau namie, tai kaip priskreto prie grįžusios wub.gif

Šponkiuk, thumbup.gif
Gaila, neturiu veiklos monitoriaus... vakar nuėjau nežinia kiek. Bet mažiau, nei MB, o jo laikrodis rodė beveik 27 000 žingsnių.
Renginys pavyko, niekas nesusižeidė (svarbiausia), nuotaika visų gera, dedu pliusą nuveiktam darbui rolleyes.gif

Labai džiaugiuosi dė l Kiaros. O va, dar Magnuna atlėks, bus visai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Džiugu labai dėl Palytės wub.gif wub.gif wub.gif

Ruste, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 04 rugsėjo 2016 - 11:44