Sveikos
,Erendira,manau ,kad tik kitą savaitgalį realu atvažiuot,nes darbo dieną tai aš darbe panirusi ,o po atostogų tai gal ir paskęsiu darbuose

.... vakar buvau išsigandusi dėl Pupsės- vakare padaviau guliašiuko naujo ,kai pradėjo vemt,taip gailiai sukniaukia ir žiaukčioja,viskas laukan,aš dar nesupratau,kad nuo guliašiuko ,vėl jai įdėjau,ėdė vėl kaip visada noriai,vėl po pusvalandžio šliauką dėjo...ištyrinėjau turinį,plaukų nėra,vadinasi guliašiukas netinka..ji šiaip ir nuo plaukų retai vemia,ne taip kaip Kolumbas,kasdien beveik...Ir svarbiausia akys alkanos Pupsė ,išsivėmė vėl prašo..nu bet jau paskui nedaviau,tai buvo apie 24 val..apie pirmą vėl girdžiu ,kad vemia..blyn,atsikėliau ..vėl pilna privemta..tada pasigavau ir smektos per jėgą sugirdžiau,bet pas mane ji karingoji Ksena -nepasiduoda be kovos,tai visa galima sakyt išsimaudė toje smektoje... na bet ryte irgi negavo ėsti,grįžau namo tik apie 12 val daviau guliašiuko ,kurį visada ėsdavvo nu tai tas gal jau nieko ,nes šiaip iki dabar ramu,guli šalia,leidžiasi pilvą glostyt..tai va merginos norėjau pataupyt,nupirkau PRISMOJE suomiškų guliašiukų,galvojau jei suomių maistas žmonėms skaitosi geras gal ir katėms neblogas,tai va pasirodo ,kad teks išmest

.....Tikrai nebeduosiu...