Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Aist @ 2016 09 04, 23:00)
Dėkui, Azu  4u.gif  bourjois healthy mix serum ir Erodė rekomendavo. Pirksiu ir terliosiu sau snukiuką ( ketvirtadienį esu pakviesta į vakarėlį Pažaislyje).

PAŽAISLYJE???? Taigis visai šalia manęs..? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tai va kur tas geras oras, pas dvi silkikes, prisišoko, matot lotuliukas.gif rolleyes.gif

Gražiai judvi atrodot su uniforma thumbup.gif Aš tai sakiau sau, dar vieną uniformine maikutę nusipirksiu rolleyes.gif

O man, žinokit, ta buržujų pudra buvo pernelyg sunki ax.gif

Tobuliausiais man buvo L'Oréal Code Lumiere BB kremas, labai lengvas, bet dailiai sulyginantis, bet jo nebėr unsure.gif

Smagu, kad Kiara jau domisi maistu, didelis žingsnis pirmyn thumbup.gif

Cepelinų dangaus proga einu padirbėti rimtai, o ryt-poryt būsiu Šiauliuose, a Vėtriuk mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Busy, nuotraukos pusę grožio atima :( Buvo užsukus vakar Gielux, atvežė dar siūlų man, parodžiau naują pledą, irgi pritarė, kad pusę grožio suvalgo nuotraukos :( reikės bandyti fotografuoti dar kažkaip kampais, kad matytųsi...

Weronika, išiminėti galima, bet ar kas to norės čia jau pirkėjų reikalas, galima ir neišimti, vilna gražiai nuvarva pakabinta. Apveltam tik tiek, kad nepakeisi naujo, o čia sugalvojau, kad galima visokius likučius sudėti.

Startavo muilinės prieglaudos FB cool.gif
Atsakyti
Diinka, kaip pilkiukas?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 09 05, 09:35)
Busy, nuotraukos pusę grožio atima :( Buvo užsukus vakar Gielux, atvežė dar siūlų man, parodžiau naują pledą, irgi pritarė, kad pusę grožio suvalgo nuotraukos :( reikės bandyti fotografuoti dar kažkaip kampais, kad matytųsi...

Nešk laukan ir fotografuok dienos šviesoje ;)
Atsakyti
Laba ryta,

Vidam, Erendira, ir dar kam rūpi- Pilkiukas(manau laikas galvoti apie vardus) puikiai biggrin.gif Negaliu atsidžiaugti, savaitgalis buvo ramus, o man to labai reikėjos, nes sesuo su vyru (iš amerikonijos) buvo svečiuose, aišku ir mama, ir dukras su anūke (sūnus Turkijoj) Tai va penktadienį negana pilkiuko, sugedo mūsų mašina, tai nei pas vetus , peškom lipau į kalną į vet vaistinę Erenmdiros rekomenduotų vaistų, kol suvaikščiojau atvažiavo kaimynas (jis dirba iki 18) Patvirtino MB nuomone, kad be meistro deja nevažiuosim, taigi mūsų mašina liko iki šiandien prie darbo. Tik įsėdus į mašina sudaviau pilkiui vaistų, vakare dar visas bėgo, bet jau ragavo pats konservukoi (spec. su skrandžio problemom) prieš miega, jau buvo švariau, tai dar sudaviau, pavalgė su apetitu, palikau nakčiai boksiuke. Ryte radau švarų ir pasinaudojusi dėžute, viduriukai tvarkingi, tai dar šsštadienį daviau vaistuku ir gražinau prie chebros, kol kas viskas gerai, tik kad grybas nesitraukia, vis dar šviečiam.....

Labai džiaugiuos dėl Kiaros, o panom linkiu gero laiko 4u.gif
Atsakyti
Diinka, jėėėėė yahoo.gif

Pilkiui: Žiulis, Žanas-Liukas (tokia nuotaika man šiandien ax.gif) biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas,

O pas mus saule sviecia bigsmile.gif Smagu del Kiaros ir pilkiuko bigsmile.gif

O is kur jus cia perkat tas uniformines maikutes ? g.gif
Atsakyti
Vilkra, reikės pabandyti, bet bėda greičiausiai yra ta, kad telefonu fotografuoju...iškreipia jis formatą (nors manau žmonės supranta, kad gi lygus stačiakampis), o ir spalvos labai arba blunka arba "plaukia"...
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 09 05, 10:02)
Pilkiui: Žiulis, Žanas-Liukas (tokia nuotaika man šiandien  ax.gifbiggrin.gif

dar prie Žiulio, gaimas Verno variantas :)

---------------

Mūsų rainiukas vardu Ipkis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 09 05, 09:07)
Labas rytas,

O pas mus saule sviecia  bigsmile.gif Smagu del Kiaros ir pilkiuko  bigsmile.gif

O is kur jus cia perkat tas uniformines maikutes ?  g.gif

Magnuna paparašė parašyti, kad Oze New Yourkeryje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 09 05, 10:07)
Labas rytas,

O pas mus saule sviecia  bigsmile.gif Smagu del Kiaros ir pilkiuko  bigsmile.gif

O is kur jus cia perkat tas uniformines maikutes ?  g.gif

New Yorker parduotuvėje biggrin.gif
Atsakyti
Na negaliu neateiti nepasidžiaugti! Šponkiaus pagalbos dėka (patarė pakeisti baltos spalvos balansą) gavosi gerokai realesnė pledo foto :)

user posted image
Atsakyti