Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erendira @ 2016 09 05, 10:02)
Diinka, jėėėėė  yahoo.gif

Pilkiui: Žiulis, Žanas-Liukas (tokia nuotaika man šiandien  ax.gifbiggrin.gif

2 pilkiai ir juodukas yra :)...tik va dar po uodegom reik žvilgterėti man rods viena pilka mergaitė...per tas bėdas visai nerūpėjo lytis

QUOTE(Erendira @ 2016 09 05, 10:31)
New Yorker parduotuvėje  biggrin.gif

o įdomu Kaune Megoj būtų g.gif reiks kažkaip užeit, man ir dar reikia biggrin.gif

Beje rainiukams ir reik vardų, jau pieno atsisako...auga vyrai
Atsakyti
Aciu 4u.gif Jei neklystu lyg Siauliuose yra g.gif Ketvirtadieni kaip tik vaziuojam reiks uzbegt paziuret . As irgi tokios noreciau ax.gif

Plepejot apie guoliukus tai musu Maksė dazniausiai tokiam miega
user posted image

O Lašė labiausiai megsta dezutes nuo Avon prekiu biggrin.gif Butina salyga, kad joje nieko nebutu patiesta ar iklota, kitaip jau nesiguls niekaip :)
user posted image
Atsakyti
Beje Zundytė nenorėjo Donos ir nereikia :) šeštadienį padovanojau, gyvens visai netoli , eisiu į svečius tongue.gif biggrin.gif

Bet turiu bėda, daugiau nei po metų gražina vieną ryžiuką.....jam dabar kažkur 1m ir 5 mėn. Bet visai visai neturiu kur padėti, nei kampo nei narvo....Turiu 2 sav. laiko kažką sugalvoti. Gal galit apsidairyt aplink, gal kam iš draugų giminių artimujų reikia jauno sutvarkyto ir mielo ryžiuko. Foto kol kas senos vasario mėnesio

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas smile.gif
Kaip smagu, kad ligoniukai sveiksta thumbup.gif
Su vardais man sunkoka, fantazijos neturiu ax.gif
Iš po nakties turim dar vieną nugraužtą pakrovėją rolleyes.gif . Kada tai baigsis g.gif Vyro kantrybė senka...
Ruste, va šioj nuotraukoj pledas super gražiai atrodo thumbup.gif
Ir aš turiu uniforminę maikutę nusipirkus, mėlyną su ružavais kacais ax.gif
Papildyta:
O kodėl Diinka, po tiek laiko grąžina? verysad.gif
Atsakyti
Atai va kas čia per uniforminės maikės blink.gif blink.gif blink.gif

Nu man irgi reikia labai labai reikia, jau MB pasakiau, kad noriu tokios ir rodžiau vakarykštę Magnunos ir Busy foto. MB į tai klausia tai kokios noriu, juodos su baltais kačiais ar baltos su juodais- ABIEJŲ!
Atsakyti
Kiarai ir pilkiukiui valio 4u.gif

O aš jau jaučiu, kaip pareidinėja šeštadieninio 17km pasiplaukiojimo pasėkmės. Kadangi sušaliau ( o buvau ir su kelnėm ir su striukyte, pasirodo per mažai pasirengiau, tikėjausi , kad šilčiau bus), tai va dabar jau nosis bėga, galva plyšta. Įkaliau aktifedo, bent jau niekas nevarva. Blogiausia dalis, kad ryt į Taliną skrendam į mokymus. Ką aš te su tokia galva išmoksiu nežinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 09 05, 11:02)

Iš po nakties turim dar vieną nugraužtą pakrovėją rolleyes.gif . Kada tai baigsis g.gif  Vyro kantrybė senka...

Oi, čia visai ne katinas kaltas irnesakyk.gif - pas mus viskas paslėpta. Jei nepaslėpei - pats kaltas rolleyes.gif

Ruste, jų ir daugiau spalvų yra (hihihi.gif), pati turiu švelniai žydrą kaip Magnunos ir taikausi į tamsiai pilką su riūžavais blush2.gif
Atsakyti
Avoniukės miegaliai wub.gif

Brukne "Pasirodo mazasis musu alergiskas, gavom alergologo tyrimu atsakymus ir suzinojom kidel jau metus laiko sloguoja ir koseja, sake kuo greiciau visus gyvunus lauk is namu kol astmos neprisikvietem
Nezinau ka su tuo katinuku daryt, siulem ir vieniem ir kitiem ir i kaima nu niekas neapsiima
paleist kažkur į pievas irgi nesinori, neišgyvens....." labiausia užkliuvo paskutinis sakinys verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 05, 11:13)
Ruste, jų ir daugiau spalvų yra (hihihi.gif), pati turiu švelniai žydrą kaip Magnunos  ir taikausi į tamsiai pilką su riūžavais  blush2.gif

Tu man čia mažiau pasakok, ba aš visų dabar noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 05, 10:17)
Avoniukės miegaliai  wub.gif

Brukne "Pasirodo mazasis musu alergiskas, gavom alergologo tyrimu atsakymus ir suzinojom kidel jau metus laiko sloguoja ir koseja, sake kuo greiciau visus gyvunus lauk is namu kol astmos neprisikvietem
Nezinau ka su tuo katinuku daryt, siulem ir vieniem ir kitiem ir i kaima nu niekas neapsiima
paleist kažkur į pievas irgi nesinori, neišgyvens....." labiausia užkliuvo paskutinis sakinys  verysad.gif

Kazkaip cia man nerimtai skamba tokie pasiteisinimai g.gif Musu mazoji taip pat kelis metus vis slogavo, kosejo . Dabar pripazinta astma, bet nei is vieno gydytojo nebuvo pasiulymo gyvunus mest lauk. Ne nuo gyvunu gi astma atsiranda... Beje mano mamai sunki astos forma ir katina turi:)

O tas paleist i pievas tai isvis blink.gif
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 04, 22:48)
Erode, labai ačiū!  4u.gif susirašiau viską, varysiu į Ozą. O kokia parduotuvė?  blush2.gif  ( nu labai aš kosmetikos srity žalia)
Erendira, džiaugiuosi, kad turiningą/sėkmingą renginį apturėjote su vyru.  4u.gif

Make up Store, taip ir vadinasi.
Ten mineralinė kosmetika, nenustebk, brangoka, bet tikrai ilgai naudojasi, aš vat kompaktinės pudros negaliu suvartoti net dar neįpusėjau nuo 04 02 dienos.
Jos pritaiko toną, tos merginos. Ten dirba visažistės.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 05, 11:17)
Avoniukės miegaliai  wub.gif

paleist kažkur į pievas irgi nesinori, neišgyvens....." labiausia užkliuvo paskutinis sakinys  verysad.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif blink.gif
Nu jobtvairogės... Gerai, kad gražina...

Diinkut, nematei, klausiau maždaug dėl Fogi amžiaus...
Atsakyti