Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Laba ryta,

Po Norvegija pakeliavau prieš miegą wub.gif

Tikrai labai smagu dėl Sakuros, man labai reiktų tokio Žmogaus Sasiskai ....ji ir be perspektyvų unsure.gif

Ačiū kas kibirais barškinot......vakar nuvežiau grybukę (su visu kraičiu ir dar spirito įdėjau, prigrąsiau negerti biggrin.gif ) jaunai merginai. Viską išpasakojau....
O mergytė dar visai mažutė nedaugiau 6 sav. bet balsinga...beje peralkus šiek tiek, vetkei atidavė "pamaitinta" supylė kelis švirktukus po 5 ml konservuko, parsivežus sakau pažiūrėsiu kaip ji valgo supjausčiau 2 širdeles, galvojau kad su visais pirštas suvalgys, būtų dar valgius bet nedaviau....nuvežus pasakiau merginai kad po kokios val pamaitintų. Nuvežiau išmaudyta imuverolių, tai porą dienų jai tik vaistukus ir bakterijas sugirdyti....vetė sakė tuštinasi normaliai, tai ką mačiau aš normaliai nepavadinsi verysad.gif tikiuosi užteks tų vaistukų ir susitvarkys viskas
va kokia gražuolė

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Rariuko išdykėliai kaip reikiant pasidarbavo... unsure.gif biggrin.gif
Olis - džiaugiasi dėmesiu viešnios.... wub.gif
Na,o aš šiandien ryte su vyro pagalba,keturis mažiukus apžiūrėjau ir vaistais pavyko ištepti... Na,o katė,taip sustresavo,kad vos iš narvo nepabėgo... doh.gif
Nežinau,kaip teks mažiukus gydyti,kai visą laiką ji taip stresuos... g.gif Nors dar savaitę ištempti kažkaip reikės... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ir man buvo smagu pasigrožėti Norvegijos gamta wub.gif Kai aš tokia bailė tai bijočiau į tą trobelę užeiti, o jeigu kokie banditai ten susikraustytų g.gif Ir dar bijančiai aukščio nebūtų ką ten veikti. Vienu žodžiu Norvegija ne man, užtenka nuotraukomis pasigrožėti ir paaikčioti...wau biggrin.gif

Sandra, o tai tą mamytę taip ir paleisit varvančiomis akytėmis?

Rariukas pajus ką reiškia namuose turėti padaužas biggrin.gif Man jau praeitas etapas.
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2016 09 08, 09:49)

Nežinau,kaip teks mažiukus gydyti,kai visą laiką ji taip stresuos... g.gif Nors dar savaitę ištempti kažkaip reikės... unsure.gif

Sandra, o ką tu darysi su 3 sav mažiais ? jie gi dar beveik 1-2 sav. patys nevalgys, reiks maitint kas 3 val, šildyti.... ir pradės visi negerumai kibti. Jei jau pasiryžai, tai kažkai bent iki 4-5 sav. reiktų ištempti. Aišku tau geriau maitinti
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 08, 09:09)
Rariukas pajus ką reiškia namuose turėti padaužas biggrin.gif  Man jau praeitas etapas.

na stipriai pajutau ką reiškia turėti namie jaunimo ir dar du bigsmile.gif
Kažkada jau buvau praėjusi visus vargus biggrin.gif , dabar vėl prisiminsiu ką tai reiškia. Nors Funtukas nepasakyčiau kad buvo labai išdykęs, jis buvo visų pirma kultūringas katukas, niekada nelipdavo ant stalo, o va Rifą jau reikia labai griežtai auklėti. Bet gėlių vazonai, tai alpdavo ir prie Funtiko biggrin.gif , bet priežastis buvo ir tame, kad aš sakyčiau ilgokai jo nekastravau. Tada dar prieš 17 metų kažkaip ir tas požiūris buvo kitoks ir tos i-jos trūkumas, bet pasiryžau ir tada jis tapo ramesnis. Friskė kai atsirado irgi buvo išdykusi, ji ir dabar dar zbitkų prikrečia, nors kitą savaitę jai bus 7 metai.
Tačiau šitie du padaužos pranoksta viską lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 08 rugsėjo 2016 - 09:28
Man labai neramu dėl Kingo.
Jis visą laiką guli ir miega. Ėda. Bet neaktyvus.
Nedaug, bet ėda. gal kiek mažiau.
Prašo maisto, glostymosi, šukavimo. Kailis blizga, svoris ataugęs, kaulai nebebarkšo.
Nežinau, ką galvoti.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 09 08, 12:04)
Prašo maisto, glostymosi, šukavimo. Kailis blizga, svoris ataugęs, kaulai nebebarkšo.
Nežinau, ką galvoti.

O kiek jam metų žinoma? o kraujo tyrimai daryti?, testai leukemija, kačių živ?
Atsakyti
Erode gi viskas aišku, rašei kad vėl su burnyte negerai, atsirado žaizdelė, tai iš kur bus jam tas linksmumas jeigu skauda, o kai skauda tai ir valgyti sunku, nori valgyti - prašo, o normaliai pavalgyti negali.
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 08, 12:08)
O kiek jam metų žinoma? o kraujo tyrimai daryti?, testai leukemija, kačių živ?

5-6 m. Nieks nedaryta.
Atsakyti
Labu,
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 07, 21:20)
Sveikos, brangiosios  4u.gif
Na ir šios dienos atostogų reportažas  ax.gif
Šiandien buvome labai šaunioje vietoje, palei upę padarytas medinis takas-lovys, kuriuo galima eiti ir grožėtis vaizdais aplinkui

ačiū,atgaiva tokie vaizdai wub.gif
QUOTE(Baukidė @ 2016 09 07, 23:34)
Grybas - bjaurus daiktas... Kažkada teko susidurti, nuo laukinių katukų, nes visus gi išglostyt reikėdavo...

Aha,ir man teko paauglystėje wacko.gif
QUOTE(diinka @ 2016 09 08, 09:46)
va kokia gražuolė

dievuliau kokia gražutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 08, 09:09)

Sandra, o tai tą mamytę taip ir paleisit varvančiomis akytėmis?

Katė ,kiek pastebėjau nevisada verkiančiom akim būna,dažniausiai rytais,o dieną atrodo normaliai... Pačiai net keista... g.gif Katė visiškai laukinukė,po sterilizacijos gaus ilgalaikio poveikio antibiotikų... Ji žmogaus bijo,nebent tas šerėjas iš to kiemo pažysta,tai jos turės ja toliau pasirūpinti. Nes sakė,kad jos lauks sugrįžtant...Juolab,kad pati pilkė,į kažkurios šerėjos balkoną 1a. išoko kačiuotis...Deja,šerėjos sūnus pamatęs nelauktą prieauglį pasiuto ir žadėjo visus mažylius "ištaškyti"Todėl jos ieškojo exstra skubios pagalbos su laikina globa...

QUOTE(diinka @ 2016 09 08, 09:13)
Sandra, o ką tu darysi su 3 sav mažiais ? jie gi dar beveik 1-2 sav. patys nevalgys, reiks maitint kas 3 val, šildyti.... ir pradės visi negerumai kibti. Jei jau pasiryžai, tai kažkai bent iki 4-5 sav. reiktų ištempti. Aišku tau geriau maitinti

Manęs,kai prašė pagalbos,viskas staigiai įvyko...Pasakė,kad reikia skubios pagalbos katei tik su 3 kačiukais...Tai sutikau...Bet,kai atvežė ir perdėjom į narvą... Suskaičiavus išsigandau... blink.gif doh.gif Tai tada pasakė,kad bent jau iki 3-4 savaičių palaikyčiau su kate,paskui strerilizuosime,o kačiukus kažkam dar išdalins - kad man tik pusę mažylių paliks...
Jei mažiai netūrėtų problemų su akytėm, ir katė,bent šiek tiek būtų jaukesnė,tikrai iki 1mėn. juos su mama laikyčiau...
Bet dabar,atskyrus nuo mamos mažiams galėčiau padaryti šiltesnį guolį ir į vonią prerkelčiau...Ir akis galėčiau mažiausiai 2-3 kartus į dieną teplioti... Nes šiandien,kai katė pasiuto ir net ant vaikų laipiojo sustresavus,tai net nežinau kokia išeitis greriausia...
Beto,kol nedirbu ir laisvo laiko nemažai turiu,tai manau,kad svarbiausia mažius kažkaip gelbėti... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 09 08, 11:04)
Nežinau, ką galvoti.

Minėjai,kad žaisdelė burnoje jam atsirado?
Pažiūrėk,ar liežuvis sveikas ar be žaizdų? Nes galbūt kalcivirozę pasigavo? Tada ir mažai katukai ėda arba išvis neėda,nes burnoje ir įpač ant liežuvio žaizdelės skaudamos būna... g.gif
Atsakyti
Sandra 4u.gif man su mamom pasisekė.....bet koks gėris kai mama vaikus maitina....man tų "rankinukų" tai jau tikrai kuriam laikui užteks

Kalicis tikrai neturėtų išlįsti jis gi seniai pas Erode...o lyg ir skiepytas ? ar man pasivaideno. Jam kaip suprantu problemos su dantenom, bet priežastis problemų gali būti ir 'negerose" ligose
Erode suprantu kad brangu ir laiko reik, bet kai jis iš tokios aplinkos, aš gal bent testus pasidaryčiau leukemijos (užkrečiama per seiles kitiems) ir to kačių vadinamo živ, užktrečiama per kraują. Tik keista kad organizacija nepatarė iš kart vistik namie yra kitų katinų, o Kingas na nelabai gerai atrodė 4u.gif
Aš ir Sasiskai darysiu kitą savaitę bet iš kraujo
Atsakyti