Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(diinka @ 2016 09 07, 16:23)
Lai išsimaudo (ir galvą ir visa) nizoraliu, kas kelias dienas, o tą vieta tepa jodu...  o kurioj vietoj grybas, tikiuosi ne galvoj ? Šiaip man vieną kart ir buvo atsiradęs vienas plemas, tepliojau jodu ir tiek. Vetė tai išvis pasitepė jodu dar ir pleistru užklijavo , tai išdegino....

Tai taip taip, nizoraliu maudosi, o kastelano tepalas geriau nei jodas, jis irgi nugesina. Grybas ant ranku, nugaros ir dar kazkur, tik pamiršau kur

O mes jau oro uoste, iki jo nuėjom pėstute nuo centro, prastuminėjom laiką. Dabar visi į telefonus įlindę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 rugsėjo 2016 - 17:42
Matosi kaip jūs dirbot, vos viską suskaičiau. unsure.gif .Pirmiausia sveikinimai Brigitai ir jos mamai 4u.gif Labai gražiai papuošta mergina 4u.gif
Persiukės skirtumas akivaizdus. Ir visa tai dėl Diinkos auksinių rankų.Pagarba. hi.gif
Sandros šeimynai 4u.gif
Gyvūnai sapnuoja.Ypač pastebiu ant savo šunų.Bėga, viaukšnoja, kažką vejasi.Ypač Setukas.Bėga, labai gailiai inkščia, sakytum užgautas. Švelniai budinu tada, paglostau, ir matyt slogus sapnas pasibaigia.
Atsakyti
Šiandien vakare pavyko trispalviukę prigriebti ir sutvarkyti jos abi akytes... Bet katė pasiuto,tai kitų ligoniukų nepavyko prigriebti...Kalbėjau neseniai su viena savanore iš KS,tai nutarėme,kad dar mažiukai iki 3 savaičių pabus su mama,poto mamką sterilizuosime ir paleisime... Nes mažiukų sveikata svarbesnė... smile.gif Na,o po savaitės bandysiu liolkinus pratinti prie maistuko...
Atsakyti
Brigitele su gimtadieniu
Avonuke saunuole tu 4u.gif birthday.gif
Sandra sveikatytes kukuliams
Ka dar pagirt? tqai giriu visus visas ir po 4u.gif visiems
Pas mus dusna jau trecia diena, darbe atrodo kad troskiniesi savosose sultyse , nusirengt neber ka kad nebutu karsta lotuliukas.gif
Pagaliau uzsakiau vertimus is Lietuvos atsius kita sav kainavo viskas 37£ su kazkiek, tai ne cia kai uzsikosejo 99£. Arba kai kiti parase 60£ po to pataise i beveik 200£ g.gif , uz tokia suma as pati parskrisciau i Lietuva savaitgaliui pasidaryciau vertimus ir dar savus pamatyciau.
beje rytoj pasiemam pianina pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
Tai va, mūsų Sakura gyvens kituose namuose, viena, karalienė pas jauną porą wub.gif

Liūdna, bet vis tik, ji rado namus ir tai yra svarbiausias faktas.

o mes...mes rasim, sulauksim savo katytės wub.gif
Atsakyti
Kaip man dziugu del Sakuros, as kai apie ja paskaiciau nesusilaikiau neapsizliumbus, dziaugiuosi kad isgyveno po tokiu baisybiu, jau kad seimininkai atsakingi ir bus mylintys nei neabejoju, ne kiekvienas pasirys imti tokia katyte... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, brangiosios 4u.gif
Pirmiausia sveikinimai Brigitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vidam - maniškiai visi katinai kiek turėjau sapnuodavo, jeigu matau, kad labai trukčioja tai švelniai glostydama pažadinu. Šuo mano dažnai sapnuodavo, kad mes parėjom namo ir ji mus pasitinka smile.gif inkšdavo kaip sveikindamasi ir uodegą vizgindavo, uodega pradėdavo taukšėti į grindis ir ciūcia pabusdavo, pašokdavo tokia sutrikusi ir puldavo su mumis sveikintis smile.gif
Na ir šios dienos atostogų reportažas ax.gif
Šiandien buvome labai šaunioje vietoje, palei upę padarytas medinis takas-lovys, kuriuo galima eiti ir grožėtis vaizdais aplinkui
user posted image
Kviečiame eiti kartu
user posted image
Štai koks smagumas pasivaikščioti
user posted image
Prieinam kabantį tiltą
user posted image
Už tilto yra norų arka - sugalvokit po norą, tuoj pro ją praeisime smile.gif
user posted image
Ar jau sugalvojot norus smile.gif Na tai eikime
user posted image
Žygiuojam ir grožimės toliau
user posted image
Išsukam truputį iš kelio ir prieinam miško trobelę
user posted image

Atsakyti
Ruste, smagu,kad Sakura turės nuolatinius namučius 4u.gif Juk tikrai ne kiekvienas ryžtųsi tokią vargšiukę auginti... ax.gif
Magnuna, dėkui už pasivaikščiojimą po pušyną... Nuostabūs vaizdai... wub.gif
Atsakyti
Ajaj, kokios gražios silkutės-kilkutės gražiuose vaizduose smile.gif

O dr marškinėliai su palėdom thumbup.gif

Aš pagaliau namie, nieko nėr geriau thumbup.gif

Ruste, būsi ryt vakare namuose?
Atsakyti
Vidam ir mano katinai krupcioja visi ir cepsi, cypsi, o kai turaju doga, anas begdavo guledamas, kojom maskatuodavo ir kaip ir Magnuna sako dauzydavo uodega i laminata, o dogo uodega kaip botagas tai ir garselis neblogas, inksdavo dar . Taip, kad su Nikita viskas gerai ;)
Magnunos fotoreportazas, wub.gif as jau pavydziu, kad gyvenu kazkokioj UK, kur baisu ir aplinka nieko gero... Graziu vaizdu nematau g.gif
Kazi ka fotkintumet cia atvyke? Zolininkus, benamius gatvese miegancius . Ir amzinai prasinejancius tai cigareciu tai kapeiku. Viena kart maciau kraupu bent man vaizda ejau ryte namo ir centre ant ivaziavimo i garazus, sedejo kazkoks prisistates kruva flakonu ir visas toks nu baisus matyt uosto ar ka ten su tais flakonais daro.. mane labai tokie vaizdai neigiamai veikia...
Na yra ir cia kazkas grazaus, tiek, kad miestas didelis padovanotas musulmonams, ir cia labai daug spalvotu visu, o tarp kitko labai daug juodu narkomanu , zolininkai tai cia net nesislepia.. ir as dar kai vazineju i darba 23val tai ir prisiziuriu viso grozio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 07 rugsėjo 2016 - 20:42
Na ką gi, tesiame kelionę smile.gif
Miško namelis patogiai įrengtas
user posted image
yra indų, ugniakuras, net vietos miegojimui
user posted image
Didžiulinės rogės rogės atremtos, laukia žiemužės smile.gif
user posted image
Apsilankėme miškų namelyje ir eikime toliau, dar truputis gražių vaizdų
user posted image
user posted image
Ačiū, kad ėjote kartu su mumis smile.gif
user posted image

Atsakyti
Bus tai Sakurai gerai, jei jau jauni žmonės ima, vadinasi suvokia koks tai katinėlis.

QUOTE(Erendira @ 2016 09 07, 21:31)
Ruste, būsi ryt vakare namuose?

Būsiu cool.gif
Papildyta:
Magnuna, ačiū, net mano vaikai žiūrėjo foto smile.gif

Jų geras draugas vasarą Norvegijoje praleido.
Atsakyti