Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Na Merfe gerai, kad dar nepietavau, o tai iš to juoko viskas būt iš burnos iškritę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ne nu Gralis iš vienos pusės šaunuolis, nėr čia ko katuko vieno ilgam palikti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merfe taip negalima, turejau lekti uzdengta snekamaja i tulika, kad issizvengt tongue.gif biggrin.gif

Weronica, nepergyvenk, tave jamam irgi i gimines biggrin.gif A kuo nori buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 rugsėjo 2016 - 10:42
QUOTE(busycat @ 2016 09 13, 12:42)

Weronica, nepergyvenk, tave jamam irgi i gimines  biggrin.gif A kuo nori buti?

Busiau, o Tu nieko nepamirsai??? Visai nieko? angel_not.gif
Atsakyti
Gal ir pamirsau. O ka pamirsau nemapenu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merfe, ajomajo, taip pagailo, kad paaiškėjo, jog nebuvai turtinga hihihi.gif

Šita, galiu tau pakišt mintį dalinei vidinei reabilitacijai, konkrečiai dėl spintos - pas mane yra talentingų piliečių, atlupančių bet kokią spintą (Jonas). Tai va, prieš talentą mes kaip ir bejėgiai, nekalta tu dėl išskrostos spintos. Va smile.gif

Manau, vietoj koliažo (darbai sustojo, nes į mano kompą "atvažiavo traktoriai", negaliu palikt traktoristų be instrukcijų kaip traktoriuoti. Ar traktoriauti? g.gif ), reikia gaminti giminės medį kokį. Tada ir pasidalinsim giminaičių funkcijomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 rugsėjo 2016 - 10:56
Gerai, kad dabar viena darbe, tai galėjau garsiai žvengti lotuliukas.gif Ačiū, Merfe, už prailgintą gyvenimą biggrin.gif Iš nuotraukos, tai niekaip nepasakysi, kad Gralis svolavičius, atrodo tikras božij oduvančik bigsmile.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 09 13, 11:55)
reikia gaminti giminės medį kokį. Tada ir pasidalinsim giminaičių funkcijomis  lotuliukas.gif

Aha, gera idėja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gralio išraiška thumbup.gif wub.gif nu koks jis nerealus wub.gif nu geriečių gerietis wub.gif
Merfe blink.gif tu tikriausiai rašai? ax.gif knygas? Blogą? Ir tik aš nežinau? norėčiau nuorodos 4u.gif

Norvegija... wub.gif
Palytė wub.gif kokia fotogeniška thumbup.gif

Fb susidrauginau su Busy 4u.gif dar Azu nusiunčiau kvietimą, nes vardą ji parašė (nuostabus wub.gif ),tai radau 4u.gif neatrenku daugiau unsure.gif

Ahabi, nu kaip taip su ta superkate... g.gif grąžink ir kitur pirk nu 4u.gif man jie čia šalia, tai aš pati važiuoju, kai ko reikia, vietoj išsirenku, apžiūriu, visada ok viskas...
Kažkada žadėjau parodyti 4u.gif
Kelvis reklamuoja draskykles savo:
https://www.facebook...919082101500287
https://www.facebook...927508613990969

Atsakyti
Ach va kas yra Giedre, o as mislinau kas do naujas feisas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 13, 11:36)
Ach va kas yra Giedre, o as mislinau kas do naujas feisas  biggrin.gif

biggrin.gif giminė kokia galvojai per šitą giminių vajų hihihi.gif

Bosiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 09 13, 09:25)
Labas rytas 4u.gif

Ataskaita- Palytė jaučiasi gerai biggrin.gif  Atstumas tarp palytės ir Kolumbo mažėja,tiesa ,kuo jis mažesis,tuo daugiau garsų iš abiejų pusių lotuliukas.gif .Pupsė vis dar stebi viską iš strateginės vietos...šnypštimas abipusis ,bet toks jausmas, kad abi ieško viena kitos..Mažė šmirinėja po visą butą ,nepaisant katinų...

Kai tavęs nebus namie, ji gaus per straublį, ta mažoji, nes įžūli, o katinai turi išsiaiškint visą hierarchiją.
Pas mus namie nemušta katinų buvo tik Fogi, nes paėmiau paauglę, tai, atsieit, maža ir labai jau kniaukė gailiai. Nikutė tuoj ją įsikatino kaip mama ir baisiausia globojo, kad tik Tašė nenuskriaustų.
Tašė neskriaudžia jos, bet parazitka Fogi ją skriaudžia, tada gauna į sprandą nuo Tašės ir keliom dienom ramybė.
Kingas gi vilną visoms pakedeno. aggressive.gif
Karalius gi.
Užtat dabar visos gražiai sugyvena. Ir jei mušasi, būna didingai išskirtos Kingo, kuris tuoj pat prisistato ir sako - durnės, eikit miegot. mirksiukas.gif hmm.gif
Atsakyti
Baukide, pasibeldžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 13, 12:00)
Baukide, pasibeldžiau  ax.gif

4u.gif
Namuose įsijungsiu kompe fb, grupėje gal dar ką atrinksiu, telefone sudėtinga man ax.gif
Atsakyti