Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif
Azu pagaliau džiaugiasi dovana thumbup.gif
Ainu - užuolaidų karalienė wub.gif biggrin.gif
Aist gera katė būtų biggrin.gif aš katėms irgi kartais pavydžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 10, 01:24)
Tik katės iš ryto vos pabudusios lovoje, nesišukavusios, nesipraususios, nepasidažiusios, neišgėrusios kavos gali atrodyti taip žaviai  tongue.gif

O taip... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba ryta!

Grazuole Ainu, tikrai zavingai atrodo apsimiegojusi ir nepasidaziusi wub.gif

Diinka, man Kiaros liga irgi daug nervu lasteliu prigadino. Bet jau tikrai galima sakyti sveiksta, atrodo puri, zvilganti, nebegeltona, eda pati.

Aciu jums visoms uz didziuli palaikyma ir geras mintis. Mums tai svarbu 4u.gif wub.gif

Siandien pas mus lyja. Verdam grybu sriuba. Tesim vakaryksti reportaza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 09, 23:24)

Tik katės iš ryto vos pabudusios lovoje, nesišukavusios, nesipraususios, nepasidažiusios, neišgėrusios kavos gali atrodyti taip žaviai  tongue.gif

drinks_cheers.gif su tokiais kailiniais, kiekviena moteris atrodys šykarnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 09 10, 10:45)
drinks_cheers.gif  su tokiais kailiniais, kiekviena moteris atrodys šykarnai  biggrin.gif

Tai jau, bet pas mus tai Kingas kailiniuočiausias.
Ir žinokit, ta žaizdelė jam užgijo, tepu pastą, tai nebesmirda, apčiupinėjau apmaigiau vaiką, tai ans yra priaugęs svorio, gana daug ir tingi visai, vakare ėmiau nebeduoti, tai jau normaliai visai palaksto ir mergos ėmė maistą konservinį brokyt, tai sumažintas davinys iš sausiukų.
MB Kingą šukuoja, viską iškenčia, žinokit, viską, jį galima čiupinėt, imt už letenų, glostyt, pilvą, kojas, o jis sugriebia be nagų letenom ranką ir traukia prie galvos - ten glostyk...
Apykaklė nuostabiausia, visas dailus.
Va.
Pas mus Tašė prieš visus, Kingas prieš Niką, Fogi prieš Tašę, Nika prieš Kingą ir Tašę.
Taip ir gyvename.
Giliuk, vaje, sveikas.
Nikita - gražuolė, o Ainu kailinėliai tai jau puriausi.

Sandrut, tu gal Diinkai pasuk. Aš apie katukus nenusimanau mažiukus.
Norvegijos kilkėm silkėm linkėjimai ir ačiū už vaizdus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 rugsėjo 2016 - 10:13
Erode, o kas Kinga parodys?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 10, 11:16)

Neturiu naujos foto.
Einam į koncertą, paskui fotkinsiu.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 10, 10:16)

Aga, aš irgi pagalvojau taip pat.

Erode, bet tai jie pliekiasi stipriai ar jau apsiraminę? Kingas ryte miauksi?
Pas mus vakar Bela kap užstaugė:mauuuUUŪŪŪŪŪUUuuuu mauuuUUŪŪŪŪŪUUuuuu , tai vos iš juoko neišgiuvau, sakau, kas do geležinė vilk-katė lotuliukas.gif
Vakar vėl vėmaliojo, net neįsivaizduoju nuo ko, kai mane nervina tie jos vėmaliojimai, visada atrodo, kad jau blogai kažkas, sakė, kad prieš tai musę kažkokią gaudė, matyt ir suėdė, gal dėl to.
Vakar net išgirdau iš namiškių: jau katę tai tu savo labiausia myli blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 09 10, 11:29)
Aga, aš irgi pagalvojau taip pat.

Erode, bet tai jie pliekiasi stipriai ar jau apsiraminę? Kingas ryte miauksi?
Pas mus vakar Bela kap užstaugė:mauuuUUŪŪŪŪŪUUuuuu mauuuUUŪŪŪŪŪUUuuuu , tai vos iš juoko neišgiuvau, sakau, kas do geležinė vilk-katė  lotuliukas.gif
Vakar vėl vėmaliojo, net neįsivaizduoju nuo ko, kai mane nervina tie jos vėmaliojimai, visada atrodo, kad jau blogai kažkas, sakė, kad prieš tai musę kažkokią gaudė, matyt ir suėdė, gal dėl to.
Vakar net išgirdau iš namiškių:  jau katę tai tu savo labiausia myli  blush2.gif  lotuliukas.gif

Gal mažiau ir rečiau jau pliekiasi. Ryte Kingas miauksi, nes kelia mamką. Glostyk ir duok valgyt. Vėmė ryte kažkuri ir pas mane, bet po žolės.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Busy, Magnuna, laukiu naujos dozės įspūdžių 4u.gif Dėl Kiaros gerėjimo labai džiaugiuos. thumbup.gif
Kaži kaip Sandrai naktis g.gif
Erode, gražaus koncerto! Lauksim vakare Kingo foto 4u.gif

QUOTE(gielux @ 2016 09 10, 10:29)
Vakar net išgirdau iš namiškių:  jau katę tai tu savo labiausia myli  blush2.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif girdėta tongue.gif reikia sm temos "katinus mylinčių asmenų antrų pusių pašnekesiai". smile.gif
Mes važiuojam su vyru, jaunėliu ir Čija prie jūros, dar vasarą bandysim už vuodegos pagaut. Vyresnėlis su Ainu liko namie ( sūnus rytoj Danske maratone visą dieną savanoriauja).
Atsakyti
Labas tokį gražų rytą, tik prie jūros ir lėkti smile.gif

Nikita, Kelvis, Ainu wub.gif
Azu, vai koks tavo pianinas. Gaila, kad per sm negali mums koncerto surengti, mielai paklausyčiau 4u.gif

Sandros juodulių krūvelė wub.gif Kaip jūs su jais susitvarkot, man mistika g.gif

Vaizdai iš Norvegijos nerealiai gražūs net per kompą, tai įsivaizduoju kaip užima kvapą iš tikrųjų. Rodykit kuo daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 10, 11:32)

drinks_cheers.gif girdėta  tongue.gif reikia sm temos "katinus mylinčių asmenų antrų pusių pašnekesiai".  smile.gif

Gal geriau nereik, aš apie save daug žinau, bet dar daugiau visai nenorėčiau sužinot blush2.gif lotuliukas.gif

Geros kelionės 4u.gif
Atsakyti