Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos 4u.gif
Sandra, liūdna dėl mažiuko... console.gif
Čija labai labai wub.gif
Lisitėja, kodėl ne juoda? Maža juoda suknelė kaip tik tinka flirt.gif ax.gif

Mes vakar žirgyne buvom, mažoji jodinėjo, o aš mėgavausi žirgų draugija wub.gif
Atsakyti
Sandra console.gif bet matyt taip ir yra, kad tuos pasmerktuosius gyvunai mamos atmeta iskart.. Va zmones tempia tempia visaip, o paskui ir buna augintinis su puokste ligeliu , tu ir taip daug darai 4u.gif
Sponkiuk pirk, tikrai ne karve kainuoja . Dar su tavo figura viskas tinka . Zinokit ir neturint vietoj katinu, atsiranda psichiskai nestabiliu lempu, sianakt viena susidauze i mano kakta lotuliukas.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 11 rugsėjo 2016 - 12:22
QUOTE(Azucena @ 2016 09 11, 13:21)
Zinokit ir neturint vietoj katinu, atsiranda psichiskai nestabiliu lempu, sianakt viena susidauze i mano kakta  lotuliukas.gif thumbup.gif  ax.gif

Kaip čia taip...ar tu ją užpuolei ar ji tave biggrin.gif

Aist papuolė geras oras prie jūros 4u.gif Čija prie kojos pririšta wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš šiandien Mumį su šeimininkais mačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 09 11, 11:56)
Lisitėja, kodėl ne juoda? Maža juoda suknelė kaip tik tinka flirt.gif 

Todėl, kad Šponkiukas labai jauna, ir dar spės įsipaišyti į juodų varnų būrį, todėl, kad bus daug juodai apsitaisiusių damų, todėl, kad yra daug kitų gražių spalvų, todėl,kad tai labai konservatyvus derinys, todėl,kad neįsivaizduoju kaip galima mėgti juodą spalvą. Bjauri čia aš blush2.gif ax.gif blush2.gif Žirgeliai taip nuostabu thumbup.gif Biškį pavydžiu jums.
Tikrai, mums Mumiuko neberodo ir Giliuko.
Bet tai ir būna durnų lempų lotuliukas.gif
Vakar grįžusi iš darbo radau nusižudžiusią viksvą.Nukrito nuo lentynos.
Niekaip nesuprantu kaip tai įvyko. Gal maniškis su draugais musę gaudė? g.gif
Atsakyti
Dėkui už balionus...Jau nusiraminau,nors naktį žliumbiau,kai dar jį leisgyvį rankose laikiau. Nes jau tada supratau,kad gęsta mažiukas... verysad.gif
Šiandien ryte jau dviejų kačiukių akytės buvo normalios,kitų nekokios...Vienintelio likusio berniuko viena akis tragiška ir vienos mergytės abi akytės ant ribos... unsure.gif Bet kadangi katė narve gulinėja su vaikiukais be dėžės,tai lengviau išimti mažius ir juos gydyti. Tad nutariau dabar bent du kartus į dieną gydyti mažylių akytes... Vadoje jau pasimatė,kurios daugiausia valgo,nes burbuliukės wub.gif ,o kitos kūdutės....Tai kai kuriems šiandien ir pieno mišinuko daviau...
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 11, 15:12)
O aš šiandien Mumį su šeimininkais mačiau  ax.gif

Aš vaikstinedama aplink ezera netgi galvojau kad va Sponkiaus stichija cia, tikriausiai cia atvaziuoja paplaukiot ir suvede likimas smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Sandra, laikykis 4u.gif

Išleidau Palytę su Zundyte smile.gif Jaidinuos biškiuką, bet tikiu, kad viskas bus kuo puikiaisiai. Tikrai negalėjau norėt Palytei geresnių namų wub.gif

Merfe, aš priblokšta ir pan. Ačiū wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sandra, laikykis 4u.gif

Erendira, vajeee... dabar reikia laukti ir tikėtis fotoreporto iš Zundytės thumbup.gif Kad viskas pas jas būtų gerai drinks_cheers.gif

Išleidau Magnuną, vajjetkau, kad jūs žinotumėt kaip greitai prabėgo savaitė.... Palieku jai pareigą parodyti fotoreportažų tęsinį. Aš tik paskutinę prie jūros sukrapštysiu 4u.gif Pailsėjau žinokit ir kūnu ir siela. Nors namie nebuvom nei dienos thumbup.gif

Aist, žiūriu aš į šunę pririštą prie kojos ir galvoju, o jei pasibaidytų bigsmile.gif tongue.gif

taigi pasivaikščiojimas pajūryje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Skrisim.. žinau, kad galim tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 rugsėjo 2016 - 17:15
Tikrai kad savaitė labai greit prabėgo... Magnuna grįžusi atras vasarą, ne driežiukui, bet man kaip tik. Žiūriu kad ten Norvegijoj sušalot, su tokiomis striukėmis apsirengusios, kaip gilų rudenį smile.gif

Kad tik Zundytės chebrytė priimtų Palytę ir mylėtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jos geriečiai, tai tikiu kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šalta nebuvo, tik prie jūros vėjas gan stiprokas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
mes jau dvi valandas pažindinamės smile.gif Kai tik į namus įėjau,visą tašytę su Palytę padėjau ant lovos,Pupsė puolė uostyt,nes gi tai jos tašė ,o iš vidaus pasigirdo urzgimas blink.gif ..Pupsė atsitraukė ir laaaabaai susidomėjo bigsmile.gif ,o kai ištraukiau iš tašės mažylę sušnyštė,Pupsė atgal šnypšt ,atsitraukė per atstumą....Nusinešiau Palytę į tualetą kur jos dėžutė ir KOlumbas atėjo pasilabinti tai kadangi akių į mane nepakėlė ,net nepastebėjo tos kruopytės lotuliukas.gif ,padėjau mažę į dėžutę,bet išlipo nieko nedariusi...Apvaikščiojo ,apuostinėjo visą vonios kambarį uodegą iškėlusi,paskui kai nuėjau į kambarį ant lovos su Palyte ant rankų,tada tik Kolumbas pamatė ir akis išpūtė,guli abu ant lovos akis išpūtę ir žiūri į mane su Palyte ant rankų..mažoji nenusileidžia šnypštimu-tik kuri prisiartina tuoj šnypšt ir taip garsiai..Uždariau saviškius į kitą kambarį ,leidau mažei apeiti miegamąjį ,tai išlandžiojo visus kampus,pasiūliau plunksneles pažaisti tai tik kepštelėjo letenėle,mol neįdomu man dabar tavo plunksnelės....dabar sėdim užsidarę kitam kambaryje ,aš rašau jums ataskaitą,o Palytė tyrinėja medžioklės plotus..tai tiek ,šį kartą...Nufotkinau saviškių išpūstas akis,tai kai sukrausiu ffotkes į kompą ,parodysiu..Mažoji palakė vandenuko,suėdė kelis maistelio grrūdelius ,bet dar dėžute nepasinaudojo ax.gif
Atsakyti