Sveikos!
mes jau dvi valandas pažindinamės

Kai tik į namus įėjau,visą tašytę su Palytę padėjau ant lovos,Pupsė puolė uostyt,nes gi tai jos tašė ,o iš vidaus pasigirdo urzgimas

..Pupsė atsitraukė ir laaaabaai susidomėjo

,o kai ištraukiau iš tašės mažylę sušnyštė,Pupsė atgal šnypšt ,atsitraukė per atstumą....Nusinešiau Palytę į tualetą kur jos dėžutė ir KOlumbas atėjo pasilabinti tai kadangi akių į mane nepakėlė ,net nepastebėjo tos kruopytės

,padėjau mažę į dėžutę,bet išlipo nieko nedariusi...Apvaikščiojo ,apuostinėjo visą vonios kambarį uodegą iškėlusi,paskui kai nuėjau į kambarį ant lovos su Palyte ant rankų,tada tik Kolumbas pamatė ir akis išpūtė,guli abu ant lovos akis išpūtę ir žiūri į mane su Palyte ant rankų..mažoji nenusileidžia šnypštimu-tik kuri prisiartina tuoj šnypšt ir taip garsiai..Uždariau saviškius į kitą kambarį ,leidau mažei apeiti miegamąjį ,tai išlandžiojo visus kampus,pasiūliau plunksneles pažaisti tai tik kepštelėjo letenėle,mol neįdomu man dabar tavo plunksnelės....dabar sėdim užsidarę kitam kambaryje ,aš rašau jums ataskaitą,o Palytė tyrinėja medžioklės plotus..tai tiek ,šį kartą...Nufotkinau saviškių išpūstas akis,tai kai sukrausiu ffotkes į kompą ,parodysiu..Mažoji palakė vandenuko,suėdė kelis maistelio grrūdelius ,bet dar dėžute nepasinaudojo