Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ahabi, tu negalvok koks bus susitikimas, tu geriau melskis, kad Makas nebūtų toks pasiutęs kaip Gralis mirksiukas.gif
Atsakyti
Baukide - drinks_cheers.gif 4u.gif smile.gif
Ahabi - bus matyt kaip jums ten susiklostys. Ūgis ne visada svarbiausias būna. Štai pas mane Grikis seniausiai visus praaugęs bet į Mauro karūną nesikėsina, Mauras kaip buvo pas mus vyr. katinas taip ir liko smile.gif taip ir jums visaip gali nutikti. Dėl susidraugavimo tai susidraugaus, abu jauni, abu norės žaisti tai ir bus draugeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 15, 14:25)
jatus, koks man tas katinas piktas, te neįsižeidžia šeimininkė. Sutikus tokį nugriūčiau ir nebeatsikelčiau blink.gif  nu aš apskritai bijau katinų, ir dažniausiai jie man gražūs tik iš foto

Ir tai rašo būsima Meino šeimininkė lotuliukas.gif
Žodžiu katas karaliaus namie, užteks tik pažiūrėti į šeimininkę (t.y. tarnaitę - juk visos katės turi tarnus, ar ne?), ir ta lįs slėptis po lova. rolleyes.gif

Neįsižeidžiau aš, mus mūsų katės laukinis žvilgsnis veeeeeeža smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 15 rugsėjo 2016 - 15:14
Beje LT turejau kaimyne, kuri mano vargsa nekalta spaustanosi ir Bosiuka apeidavo didziuliu ratu, vos ne ant tvoros uzsikorusi. Neitiketinai negatyvi asaba ir ne todel, kad bijojo katinu 4u.gif

Bosiukas, kaip jo galima bijoti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 rugsėjo 2016 - 15:23
Ant mano persiuko irgi visi sakydavo ilkad piktas katinėlis smile.gif bijodavo paglostyti smile.gif kas nepripratęs prie kitokių katinėlių tai taip ir atrodo kad piktukai smile.gif
Bosiukas šitoj nuotraukoje tipo wild man pozą išlaužęs biggrin.gif labai mielas liūts buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 15 rugsėjo 2016 - 15:26
Aha, ka tik pravarciau albuma, taip silta pasdare wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 15, 14:51)
Kiek amziaus jis bus, kad svers tiek daug? 4u.gif

biskuliuka persisakiau... sversiau apie 3 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 15, 15:46)
biskuliuka persisakiau... sversiau apie 3 kg smile.gif

aha, o as jau maniau, kad parsivesi katuka augimo hormonais apserta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 15, 15:19)
Bosiukas, kaip jo galima bijoti  biggrin.gif

Laukinis žvėris laukinėj aplinkoj. smile.gif
Labai įspūdinga nuotrauka thumbup.gif

Beje, gal norėsit siaubako prieš naktį? Kaip vaikystėj, kai patamsy su žibintuvėliais buvo pasakojamos siaubo istorijos...
Siaubo istorija, be abejo, apie KATĘ smile.gif
Atsakyti
dafai, naktis dar toli, spesiu pamirsti biggrin.gif
Atsakyti
Uoj ne, dabar neįdomu. Aš vakaro palauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Tai tu uz pyraga kersysi dabar ane? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti