Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Nikuna @ 2016 09 15, 13:16)
koooks papiktintas veidelis  biggrin.gif

Man taip juokinga, žmonės jos snukį pamato ir bijo prisiliesti biggrin.gif O ji pas mus božij oduvančik visiškas, draskosi išimtinai tik iš nevilties (pvz., kai po kranu kišam) biggrin.gif
Atsakyti
Rine - Grikelis ant minkšto skruosto guli, nereik pagalvėlių smile.gif
Lapyna - meškėnink dažniau biggrin.gif charizmatiško veidelio kata wub.gif
Zundyte - džiugios žinio thumbup.gif lauksime nuotraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 15, 13:26)
Man taip juokinga, žmonės jos snukį pamato ir bijo prisiliesti biggrin.gif O ji pas mus božij oduvančik visiškas, draskosi išimtinai tik iš nevilties (pvz., kai po kranu kišam) biggrin.gif

na tokiu veidu katės sutikusi irgi bijočiau... o apie paglostymą net nekalbėt biggrin.gif biggrin.gif žiaaauriai pikta išraiška....
bet šiaip tai aišku įspūdinga... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 rugsėjo 2016 - 13:51
Kokie visi gražuoliai. Grikis lepūnėlis tinginiauja. Meinai visi išskirtiniai katai.
O mano Micele aplink kojas sukasi, padeda atseit obuolienę virt. Taip ir žiūrėk kad nenuvirst.
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 15, 13:20)
nea, Audrone aš 4u.gif

patvirtinu Zundytės žodžius- tai aš biggrin.gif
Atsakyti
Grikis kaip visada wub.gif mielas ir minkštas wub.gif

QUOTE(Lapyna @ 2016 09 15, 13:15)

O tada atsigulėm išdidžiai šlapiu snukučiu, kad mus matytų ir mumis gėrėtųsi.

Oi, galima tikrai gėrėtis, rimtas katukas bigsmile.gif

Ku ku
user posted image

Aš saugau vietą cool.gif
user posted image

....ir taip...ant pagalvės cool.gif cool.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena,

Skubu atnesti puikeliausio pyrago receptu. Gal kas pasinaudos. Labai skanus

Sokoladinis pyragas. Pyragui: 3 dl sojos pieno, 1 dl saulegrazu aliejaus, 3 dl cukraus, 0,75 dl kakvos milteliu, 1 a.s su kaupu vanilinio cukraus, 1 a.s su kaupu kepimo milteliu, 1 a.s sodos, 2 a.s obuoliu acto, 5 dl miltu. Kremui: 3 dl sojos grietineles, 100 gr juodo sokolado, 1 a.s. tirpios kavos, ziupsnelis druskos.
Sumaisyti sojos piena ir alieju, po to visus likusius ingredientus. Supilti i ~25 cm forma, kepti 200 laipsn.temp. 20-30 min. Leisti atvesti.
Suplakti sojos grietinele mikseriu. Islydyti sokolada ir po truputi plakant supilti i grietinele. Plakant suberti kava ir ziupsni druskos.
Pyraga padalinti i dvi dalis, sutepti kremu, likusia dali kremo sunaudoti aptepimui. Tikrai skanus, vertas demesio. Vegetarai irgi gali pasinaudoti receptu, tik ieskokit tuomet veganisko sokolado.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 rugsėjo 2016 - 13:57
QUOTE(busycat @ 2016 09 15, 13:54)

Negalima taaaip žiariai darbe sėdinčiam, alkanam žmogui pyragais panosėj mojuot..ir dar šiokoliadiniais angel_sadangel.gif cray.gif
Ačiū, reiks išbandyt bigsmile.gif Kas tie dl g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 15 rugsėjo 2016 - 13:59
Decilitrai Gielux 4u.gif

Va cia gali paziureti matavimo vienetus
Atsakyti
Ir aš užsiseivinu receptuką. Kai pajunks man mano viryklę ateis pyragų metas ir šį butinai išmėginsiu, taip skaniai atrodo. NIAM.... Mrrr..
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 15, 13:54)
Skubu atnesti puikeliausio pyrago receptu. Gal kas pasinaudos. Labai skanus

Atrodo negailestingai...

O paprastiems lietuviams gal nebūtina tos sojos pirkt? Gal ir paprasto karvinio pieno produktai tiks?
Atsakyti
Busy, ačiū 4u.gif Bijau, kad mane tuoj uždarys kur nors už seilėjimasį ir neadekvatų elgesį monitoriaus atžvilgiu viešoje vietoje doctor.gif leb.gif lotuliukas.gif
Atsakyti