Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Atnešu Hipę:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sriuba jau išvirė, ateikit valgyti smile.gif
user posted image
Pirmiausia puode pakepinau smulkiai pjaustytą mėsytę su česnaku, tada vanduo, pupelės (sode pasiskyniau) bulvės, prieskoniai, žolelių iš sodo ryšulėlis. Baigiant virti alaus pusė skardinės, šaukštas pomidorų pastos smile.gif
user posted image

Atsakyti
laba diena 4u.gif

Ahabi, po ranka telefas buvo, nufilmavau 4u.gif

čia

Jėtau kokią dieną turėjau blush2.gif thumbup.gif Iš ryto kilau, 9 ryto jau buvau prie jūros, kadangi tikslą turėjau pasirinkti putino uogų, o kaip tik su Magnusėliu užmatėm, kad ten jų yra... tuojausa išgersiu kavos gurkšnį ir papasakosiu su reportažu

Bet prieš tai giriu Ainu karalienę wub.gif Nu ir Giliuikui ačiū už rūpestį Tutuku, bet pas ją ir taip šykarni, nors ir trumpi kailiniai thumbup.gif

Šponkiuko kelionė wub.gif thumbup.gif

Kur mano didysis šaukštas, aš aš sriubos pirma ragaunu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 17 rugsėjo 2016 - 16:03
Taigi atlėkiau prie jūros, kviečiu pabūti kartu

Eidama pajūriu, sutikau tolimąją Tutuko puseserė, jėėėtau... kaip jinai mane apkoliojo. Matyt ne laiku užsukau į svečius biggrin.gif Išgirdau tik - Eik iš čia, jei kišenė tuščia... mauk greičiau, aš tau pasakiAU

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nu nenori bendruati, tai ir nereikia biggrin.gif Einu toliau, beje jinai poto prajojo per pievute, užsikorė į akščiausią pušies šaką ir apmėtė konkorėžiais. Aišku nepataikė, visgi atrodė, lyg būč sutrugdžiusi ponios ramybę biggrin.gif

Einu toliau prie jūros, oras kvepia rudeniu, dumbliais, jūra... o ramybė, neišpasakyta wub.gif

user posted image

user posted image

Kviečiu pasivaikščioti kartu ir pajusti tai

čia

čia

čia

user posted image

user posted image

Papildyta:

Na ir štai, keliaudama pajūriu prisirinkau putino uogų ir parsinešiau vieną baltąjį gruzdą, nors jų ten buvo daug, mano tašukas buvo užimtas uogais 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O namie manęs jau laukė biggrin.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 09 17, 12:25)
Oooo kaip man tai girdėta ...

drinks_cheers.gif labai skųstis negaliu, šiaip maniškis valgo, kas paruošta, net ir sveiką padorų maistą. Bet šįryt buvo principo reikalas su esminiu klausimu "kodėl ne širdiniai blynai, kaip įprasta šeštadieniais??!!". Pasirodo, vaikinas mėgsta, kai laikomasi tradicijų. O aš va, pasirodo, jų šįryt nesilaikiau, taip negerbdama savo šeimos ir patiekdama kiaušinienę su daržovių salotom. ( pliaukš sau per snukį). tongue.gif
Hipė- kokia ji man puiki wub.gif
Magnunos sriuba kaip patraukliai atrodo, oi, kaip srėbčiau. thumbup.gif
Busy, lauksiu putinavimo aprašymo 4u.gif o, sulaukiau. Kaip gera taip vaikštinėti. wub.gif Bet, Busiuk, išsišiepusio šuns šalia tau netrūksta? Va, mano miškelyje viena Tutės pusseserė Čiją irgi apmėtė kažkuo. Kiara kad laukia, net išsižojusi. wub.gif o ką su putinais darysi?
Mako skrydis wub.gif fainas ryžikas žydraakis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 rugsėjo 2016 - 17:00
Aist labai trūksta man šunės, tokiais momentais, visus praeinančius šlapianosiu nulydžiu akimis, net atsisukdama 4u.gif

Dar nežinau ką darysiu su putinais, gal kas pasiųlysit, kol valau?
Atsakyti
Busy - varau namo jau iš sodo. Įkišiu nosį į savo senobinių receptų enciklopediją ir pažiūrėsiu ar ką siūlo iš putinų. Lukterk pusvalanduką 4u.gif
Atsakyti
Hipė gražuolė wub.gif
Giliukaš susirūpinęs Tutuko kailiniais biggrin.gif
o Tutukas išdidi kokia palubėj 4u.gif
Ainu šauniai vadovauja thumbup.gif
Makas... wub.gif Auga dienom
Snaigė išsimiegojo ir liežuvį rodo biggrin.gif
Magnuna, sriuba labai skaniai atrodo 4u.gif
Aist, nu kaip taip pusryčiai be blynų g.gif doh.gif
Kiara dainas dainuoja laukdama biggrin.gif
Norvegijos vaizdai wub.gif
Mes šiandien prie Žaliųjų ežerų buvom, tai nesinori ten grįžti... verysad.gif kiek šiukšlių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 17 rugsėjo 2016 - 17:35
Liuks, dar turiu pusę maišo išvalyti. Užtruksiu panašiai tiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ogo kiek gerio prideta .... Siandien turejau kelione atlaikyt su vaiku po to gryzau atgal i lova 😏
Ainu kailiniai nuostabiausi 👏🏻
Sponkiaus kacas bais grazus
🤓
Giliuks kailiniu ieskotojas smile.gif
Magnuna kas do sriuba su alum??????? 😱
Busy reikejo gaudyt vovera, butum 2 tutukus turejus smile.gif
Atsakyti
Busy - štai ką radau
user posted image
Dar perskaičiau kad žutindšs kaip ir šermukšnius siūlo keletą dienų šaldiklyje palaikyti 4u.gif
Apus - ant ugnies gamindama sriubas sr troškinius dažnai alaus pilu smile.gif jeigu alus šviesus rai galima ir visą skardinę, tamsaus alaus reikia mažiau nes jo skonis sodresnis. Ką į troškinį dėsi nesvarbu, lauke padirbėjus viskas skaniai sueina biggrin.gif
Lendu į dušą o tai po karstymosi po obelis iš kuodo šakaliai styro. Beje sultis mums jau išspaudė, gavosi 34 pakiai po 5 litrus, du metus gersim smile.gif
Atsakyti
Gaminau šiandien šokoladinį Busy tortą. Nu, ką aš pasakysiu ( užbėgdama įvykiams už akių)- keliu kepurę prieš Busy, man gavosi visiškai kitaip, tsakant. ax.gif
Sojų grietinėlę radau, produktus daugmaž sužiūrėjusi įlindau virtuvėn. Pradžioj tešla gavosi visai nieko. Kadangi mano torto forma nesandari, įklojau sviestinį popierių ir ingrūdau orkaitėn pusvalandžiui. Ištraukiau va tokį bolvoną:
user posted image
Pjaunu pusiau, vidury tešla tupi ir šaiposi:
user posted image
Aš ką, nepasiduodu, kišu viską orkaitėn atgal, kad iškeptų. Po 20 min traukiu lauk. Gautomis būsimo torto pusėmis galiu žmogų jei ne užmušt, tai bent apsvaigint kelioms valandoms garantuotai. Pabarbenu pirštais, na, kietumas kaip kokio iš krosnies ištraukto kaimiško duonos kepalo plutos. Tik pastarojo bent vidus būna minkštas, o čia, panašu, kad ne. Kų daryt? Bet aš vis dar nepasiduodu. Ruošiu pertepimą. Pradedu plakti sojų grietinėlę. Lydau šokoladą, pilu į grietinėlę toliau ją plakdama. Tai, ką aš žinau, nesustandėjo man toji padla grietinėlė nė kiek! Gali ten tuo mikseriu užsiplakt negyvai. Visa virtuvė rudomis dėmėmis lyg vėjaraupiais susirgusi nusitaškė, o skystis į pageidautiną tepti kremo formą nepavirto! Manot jau kapituliavau? Tai jau ne, nesulauksit! Vieną puspadį sukapoju kirvuku kubeliais ir mirkau į tą taip ir nesukietėjusį skystalą bei dėlioju ant kito puspadžio.
user posted image
Užpilu, kas liko ant viršaus, apdėlioju braškėmis bei apibarstau šokolado drožlėmis. Dedu gaminį ( tortu pavadinus indų Šiva mane nutrenktų) šaldytuvan. Atbėgę virtuvėn vaikai žiūrėdami į mano darbalaukį klausia, kas čia buvo gaminama:
user posted image
Ai, sakau, nesigavo, jums nepatiks. Bet paaugliams "ne" juk reiškia "taip". Prašo duoti paragauti. Aš tuo tarpu keiksnodama savo nepavykusį gaminį "laužausi". Galų gale sūnūs išprašo.
user posted image
O kodėl jis tokios formos?,- nedrąsiai klausia manęs vaikai. Ai, nesigilinkit- numoju ranka ir atpjaunu po gabalėlį savo kūrinio:
user posted image
Suvalgė, tiesa, pieno užsigert pasiėmė. Labai tragiškai?,- klausiu. Visai ne, skonis geras, tik kažkodėl labai kietas, gerai, kad breketų nenusilaužiau,- atsako vyresnysis dėdamas savo tuščią lėkštutę į indaplovę.
Pati įsipyliau sau moliūgų sriubos ir balto vyno taurę. Iškept iškepiau, bet tegu valgo kiti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 rugsėjo 2016 - 18:30