Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Giliukas lotuliukas.gif oi geras lotuliukas.gif
Dėl mugės tai ten pasivaikščioti nepavyks manau, ten tik pasistumdyti galima smile.gif
Vau, Kelvis kokią draugytę turėjo smile.gif Mauras irgi draugelį nuo mažens turėjo smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Šponkiuk, kokios gražios nuotraukytės wub.gif wub.gif wub.gif Taip garžiai susižiūrėjo su kava.
Giliukass, Grikiukas ir Kruopa thumbup.gif Kelviukas-paaugliukas thumbup.gif

QUOTE(Aist @ 2016 09 16, 19:35)

A kaži kaip man Merfę tautų mugėje pažint, jei vis tik ten eičiau?  g.gif neklausinėsi gi visų: ar jūs svoločių Gralį namie turit?  tongue.gif

Aist, užsirašyk lentutę su vardu Gralis, kaip oro uoste laukia, mažu atsilieps lotuliukas.gif
Atsakyti
Gražu Nidoj, patiko. Paskutinį kartą buvusi gal prieš 10 ar tai 12 metų. Truputi gailėjausi, kad nepasiėmiau fotoaparato. bet jei būčiau pasiėmusi, bučiau nervavusis, kad nei vieno saulėlydžio neužfiksuosiu.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Busy ir Magnunos sparnuotosios supynės thumbup.gif wub.gif jetau, kaip gražu!!!
Kelvis ryžą panelę susradęs wub.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 17, 06:05)
Ainu geria iš gertuvės? Nežinau kaip vadinasi...

Aha, gertuvė mineraliniam vandeniui. Žinai, kur sanatorijose tiesiai iš po žemių būna įrengtos girdyklos ir bėga toks šiltas, sūrus, rudas ( trumpai tariant- šlykštus) ir labai sveikas vandenėlis. Tai va, jaunėlis prieš kokius 4 metus užsikepė būtinai nusipirkt tokią gertuvę tam vandeniui gert. Bandėm atkalbėt, ir nors vaikis šiaip yra labai taupus, spaudžia savo pinigėlius, čia gertuvės noras pasirodė toks stiprus, kad iš savo sutaupytų pinigų jis ją nusipirko. Mokėjo, mano galva, nepadoriai daug. Ir ką, stovi šis puikus daiktas nelabai pritaikomas praktikoje. Ten koks 100 ml skysčio tetelpa. Aišku, niekas iš jo negeria. Tai aš mažas gėlytes su ta gertuve laistau, nes snapelis mažutis, elegantiškai visur prieinu tarp lapų. O kai laistau, ir mano zosė smailianosė prisistato. Nepatogu jai ten gert, snukis netelpa, ale vis vien su liežuviu ten brukasi, trukdydama man laistyt augalus. rolleyes.gif

QUOTE(Apus @ 2016 09 17, 06:16)
Ainu kaip ir Gufis iš kur durniau atsigert biggrin.gif

thumbup.gif bigsmile.gif

QUOTE(sagyte @ 2016 09 17, 08:39)
Ainu išduok pašlapti kur kailiniuš perki, Tutukui nupirkčiau dovanų  lotuliukas.gif

Čia paveldėti, Giliuk. Dar nuo propromočiutės perduodami iš kartos į kartą.
user posted image

Niu va, liepiau atsistot ir pademonstruot kailinius savo kvadratinei katei tongue.gif
user posted image

QUOTE(gielux @ 2016 09 17, 09:34)
Aist, užsirašyk lentutę su vardu Gralis, kaip oro uoste laukia, mažu atsilieps  lotuliukas.gif

Neblogas pasiūlymas bigsmile.gif bet neisiu mugėn, nesinori šiandien į masines susibūrimo vietas, eisiu į parduotuvę tos sojos grietinėlės tortui ieškot. Tada moliūgienę pietums virsiu. Tada su Čija į mišką. Vakare su draugais gal susibėgsim kokio kino pažiūrėt. Saulė šviečia, nuotaika puiki ( nepaisant ryte paaugliško protesto dėl "tragiškų pusryčių" su vienu iš vaikų, bet aš laimėjau 1:0, o 17mečiui rytinis maištas yr normalu, taigis, gyvenimas yra gražus).
Atsakyti
Šuo, sėdėt!
user posted image
Ainu- Geras ciucikas. cool.gif
Čija- Mam, jinai man vadovauja... unsure.gif
user posted image
Mam, aš tau šunį išauklėjau. Ką jūs be manęs darytumėt... rolleyes.gif
user posted image
Plius dar ir peles jūsų namuose išgaudau...
user posted image
...saugau printerį ir kompiuterį nuo vagių.
user posted image
Gera aš katė. Bet (stebėk mano ausis!!! ) aš tau aiškiai sakau- nebelįsk su savo telefonu man į akis bent šiandien! schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 rugsėjo 2016 - 12:11
Gražoooooolė Ainu! wub.gif Ir dar kokia aktorė bigsmile.gif

O Tutuko nubučiuota nosis tai nemirtinga thumbup.gif

Busy ir Magnunai net užpavydėjau... Ir aš noriu pasisupti virš horizonto. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 17, 10:56)
Saulė šviečia, nuotaika puiki ( nepaisant ryte paaugliško protesto dėl "tragiškų pusryčių" su vienu iš vaikų, bet aš laimėjau 1:0, o 17mečiui rytinis maištas yr normalu, taigis, gyvenimas yra gražus).

Oooo kaip man tai girdėta ...

-Noriu sveiku pusryčių.
- Gerai, -atsakau, - išvirsiu košės.
-Ne, košės nenoriu.
-Yra varškės.
-Nenoriu
-Jogurtas su dribsniais
-Nenoooriu
-!!!!!!!tai ko nori!!!!!
-Nežinau
-Pasiimk pati
Tada "peralkusi" paauglė medituoja prie atidaryto šaldytuvo 10 min., kol galiausia pasiimamas visas batonas ir Nutela ir visa tai nutįsiama į urvą, vadinama kambariu blink.gif Super sveiki pusryčiai unsure.gif
Ainu, wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai graži dama
Atsakyti
Ainu gražuolė 4u.gif
Giliuks gražuolis wub.gif
Kelviukas paaugliukas irgi gražuolis 4u.gif

o čia Snaigė gražuolė smile.gif
miega su savo žaislu...pavargo....

user posted image

nemoku per part apversti nuotraukų, o nufotografuota nei šiaip nei anaip...
tingi šeštadieninė nuotaika smile.gif

user posted image
Atsakyti
O tu rūpki! Ekskliuzyviniai kailiniai! Tai ką dabar Tutukui dovanošiu!

user posted image

Ainu ką jie be tavęš darytų! Viš turi žmonėmš šuvadovauti!

user posted image
Atsakyti
Buvau renginyje. Pareinu. O grindys... blink.gif verysad.gif vienas kailis pripešiootas...
Vakar siurbiausi, valiau šlapiai.
Nikos kailis ir Kingučio mažučio tingučio.
Pasikedeno... Kingo ausis nudraskyta. Tašė su Fogi susispietę į krūvą. Bijo. Vadinasi, kova buvo klasiška.

Ainu... wow, tu gražuolė. Snaigė yra savaip gracingai didingai graži. wub.gif
Giliukaš wub.gif
Giliuk, bet Tutuko kailiniukai ryži labai gražūs.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas:)
Pasigrožėjau gražiais gamtos vaizdais., pramogomis ir katais:)
Merginos,kaip katai draugauja su užuolaidomis? Nedrasko?
Busy,imesk prašau,dar foto su kačių lentynomis. Neberasiu,noriu SB parodyt.

Ryžinu temą,rodau Maką. Vakar foto gavau.

user posted image

Atsakyti
Mako ryžas su mėlynu derinys tiesiog nugriuviminis wub.gif neįmanoma atsižiūrėti wub.gif
Užuolaidos pas mane siūlinės būtent dėl to kad su paprastom Kruopa labai draugauti norėjo 8 smile.gif
Ainu kailiniai nuostabūs wub.gif ir iš tiesų ką Aist šeimai reiktų daryti be tokios proti gos katės biggrin.gif
Pas man sode obuoliai nuskinti -9 maišai ir atiduoti sultims išspausti, daba eisiu sriubos lauko židinyje virti, vėliau ir jus visas pavaišinsiu smile.gif
Atsakyti