Sveikos!
Busy ir
Magnunos sparnuotosios supynės

jetau, kaip gražu!!!
Kelvis ryžą panelę susradęs
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 17, 06:05)
Ainu geria iš gertuvės? Nežinau kaip vadinasi...
Aha, gertuvė mineraliniam vandeniui. Žinai, kur sanatorijose tiesiai iš po žemių būna įrengtos girdyklos ir bėga toks šiltas, sūrus, rudas ( trumpai tariant- šlykštus) ir labai sveikas vandenėlis. Tai va, jaunėlis prieš kokius 4 metus užsikepė būtinai nusipirkt tokią gertuvę tam vandeniui gert. Bandėm atkalbėt, ir nors vaikis šiaip yra labai taupus, spaudžia savo pinigėlius, čia gertuvės noras pasirodė toks stiprus, kad iš savo sutaupytų pinigų jis ją nusipirko. Mokėjo, mano galva, nepadoriai daug. Ir ką, stovi šis
puikus daiktas nelabai pritaikomas praktikoje. Ten koks 100 ml skysčio tetelpa. Aišku, niekas iš jo negeria. Tai aš mažas gėlytes su ta gertuve laistau, nes snapelis mažutis, elegantiškai visur prieinu tarp lapų. O kai laistau, ir mano zosė smailianosė prisistato. Nepatogu jai ten gert, snukis netelpa, ale vis vien su liežuviu ten brukasi, trukdydama man laistyt augalus.
QUOTE(Apus @ 2016 09 17, 06:16)
Ainu kaip ir Gufis iš kur durniau atsigert
QUOTE(sagyte @ 2016 09 17, 08:39)
Ainu išduok pašlapti kur kailiniuš perki, Tutukui nupirkčiau dovanų
Čia paveldėti, Giliuk. Dar nuo propromočiutės perduodami iš kartos į kartą.
Niu va, liepiau atsistot ir pademonstruot kailinius savo kvadratinei katei
QUOTE(gielux @ 2016 09 17, 09:34)
Aist, užsirašyk lentutę su vardu Gralis, kaip oro uoste laukia, mažu atsilieps
Neblogas pasiūlymas

bet neisiu mugėn, nesinori šiandien į masines susibūrimo vietas, eisiu į parduotuvę tos sojos grietinėlės tortui ieškot. Tada moliūgienę pietums virsiu. Tada su Čija į mišką. Vakare su draugais gal susibėgsim kokio kino pažiūrėt. Saulė šviečia, nuotaika puiki ( nepaisant ryte paaugliško protesto dėl "tragiškų pusryčių" su vienu iš vaikų, bet aš laimėjau 1:0, o 17mečiui rytinis maištas yr normalu, taigis, gyvenimas yra gražus).
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J.D'Angelo)