Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos ,išmiegojom ramiai,atskiruose kambariuose ,tai Palytė miegojo ant drąskyklės,lovelyje naktį mačiau ,lizdelyje ryte pabudo thumbup.gif kol katinai uždayti buvo apžiūrėjo jų tuaaletą,įsidrąsinusi įlipo ,pakapstė išlipo..vėl kelis ratus apsuko ,o kai nuėmiau dangtį,įlipo ir pasisiojo didelę balą ir riestainiuką suraitė thumbup.gif paskui vėl apsišnyštė su Pupsę ,Kolumbas nešnypšė nė karto ,tik Palytė ant jo ,įsivaizduoju ,kad jai jis labai didelis žvėris atrodo lotuliukas.gif ... Pasitaisiau sau kiaušinienės,tai kaip puolė prie mano lėkštės ,net nepamačiau kaip gabaliuką pavogė,tokį nedidelį suėdė.Erendirą,nieko nepaklausiau apie maitinimą,ar tik tą sausiuką duodavai ar ir guliašiuko?Daviau ką tik guliašiuko kačiukams vieną šaukštelį ,tai sulapnojo taip tvarkingai net trupinėlius visus surinko , maniškiai niekad tų trupinių nesuėda ,o dažnai tik padažą išlaižo,o pats guliašiukas lieka...Dabar maniškiai abu guli balkone , o Palytė stovi tarpduryje ir mąsto ,kaip čia toliau patyrinėjus tuos namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 09 12, 09:12)

Mano rytinis kolektyvinis darbas biggrin.gif

Iš Gielux siūlų, baigiu padaryti Brigitai pončą. Parodysiu ir galutinį variantą, šiuo metu sujunginėju detales.

Ozis labai labai man padeda biggrin.gif

Oi koks kolektyvinis darbas bus gražus thumbup.gif
Na o odinių sijonėlių lėlytėm nesiuvai biggrin.gif
Atsakyti
Oj kokis nedarbingas rytas šianden. Naktį prastai miegojau, dar Hipė nešė ką rasdavo į lovą, kad pažaisčiau. Beje, kur nupirkom dideli jai šikaną, tai ji juo nesinaudoja lotuliukas.gif Į didijį eina Zugi ir Bugi, o Hipė niekaip nesupranta, kad ten galima atlikti reikalus ir eina į senąjį, į kurį sunkiai telpa lotuliukas.gif

O man nuo ryt pietų komandiruotė iki savaitgalio Nidoje ax.gif Tiek, kad išvažiuojam ryt po pietų tai vietoje busim tik 22h, bet porą vakarų nueiti prie jūros tikiuosi, tik neaišku ką vakarui bus sugalvojusi įmonė, nes komandiruotė vadinamas workshopas su ukrainiečiais . Jaučiu gal pasiimti fotiką ir pabandyti kažką vakarinio-naktinio pafotografuoti unsure.gif
Penktadienį ryte išvažiuojam atgal, tai į d.d. pabaigą turėtume būti Vilniuje.

Zundytės katinų akys lotuliukas.gif

Norvegijos reportažas thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip Palytei baisu dideli nematyti katinai biggrin.gif Apsipras manau visi, o to ir linkiu. O tau Zundyte atsiras namie daugiau veiksmo biggrin.gif Tik pakavok visus nestabilios psichikos augalus, vazas ar kitus daiktus, nes ką gali žinoti kas atsitiks g.gif
Pas mane tai Rifas didžiausias neklaužada. Jis dar paviešės pas mane ilgiau, kol kas nekeliaus į prieglaudą.
Atsakyti
Palytė šaunuolė 4u.gif Labai gerai kad nestresuoja ir viską daro taip kaip priklauso- šventas reikalas pavalgyti, o matai kiek kentėjo, bet niekur neprisisiojo thumbup.gif O vardą tokį paliksi ar naują dėsi ?
Atsakyti
<!--QuoteBegin-busycat+2016 09 12,

[b--><div class='quotetop'>QUOTE(busycat @ 2016 09 12,

[b)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Vėtra,[/b] nusprendžiau kad jei ieškoti, tai ieškoti geriausio tongue.gif O geriau pagalvojus, tas geriausias pats atsiras, tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje 4u.gif
[/quote]

Busiuk, is principo tai Tu teisi, bet taip smagu pirsliauti. Mes iskart su Vaseliu ir Staseliu pasipuostume... biggrin.gif bigsmile.gif

Palyte man tokia seimininkute wub.gif Kazkuom Kruopciuka primena. Sitoji juk irgi svaruole viska kontroliuoja bigsmile.gif wub.gif

Ruste , nuostabios spalvos ponco - ryskios rudenines thumbup.gif

Aist, as ir noriu i soda...ar prie juros rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 12 rugsėjo 2016 - 10:11
nu va susiradau kur parašyta, ką turiu dėvėti:
"For ladies, a smart dress (such as a cocktail dress) is appropriate. It can be long or short, as long as it's not too short. It need not be black."

Tai juoda suknelė atkrenta automatiškai smile.gif Tai man pasakykit, mažu gal rimtai mano vestuvinė tiks? tas smart dress labai jau platus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 11, 08:03)
Labai lauksiu ryziuko foto wub.gif Idomu kokiu vardu sauksi, ar paliksi dabartini, ar pakeisi g.gif Maniskis pagal dok turejo buti Aras, ale patapo Stanislovu bigsmile.gif

Norejau pamatyt mieste Tave, ale kai tiek zmoniu, ner sansu blink.gif

Buuus norinciu pasimatyt ir pasimeetint thumbup.gif  drinks_cheers.gif Bent as tai tikrai rolleyes.gif  ax.gif

Sveikos 4u.gif
Labai graži pasaka, puikus išsamus fotoreportažas, matosi, kad atostogos buvo liux thumbup.gif

Ryžiuko foto vakar negavau, žadėjo fotosesiją šiandien daryti. Dėl vardo nežinau. Šiuo metu vardu jis Macas. taip ir parašyta. Namie visi jau macas macas. Kalbu su veisėja, sako M vadai rinko vardus vaikai. Berniukai. tai visi Makvynas, Mauglis, o mūsiškis pasirodo ne Macas, o Makas iš filmo "Ratai" tik parašyta su "c"
bet pagal jūsų patarimus, tai nutarėme palikti šį vardą, o parsivežę matysime.

Savaitgalis šurmulingas. Mieste seniai tiek daug žmonių mačiusi buvau. pažįstamų daug. dar pagalvojau eidama, kažin ar Vėtrą pažinčiau "gyvai" pamačius lotuliukas.gif
Šeštadienį buvom pakviesti į jubiliejų 40 metį Arkose. MB sako kelios poros draugų tik būsim, paveikinsim, pasėdėsim ir eisim fejerverkų žiūrėti.. Ateinam, o lia lia...virš 30 žmonių.. nu bet taip smagiai seniai nebuvo. mat šeštadieniais ten gyva muzika. Tai prisišokom.. Nei fejerverkų nebereikėjo.
O vakar lėkėm kukurūzų burbuolių ieškoti.
Žodžiu savaitgalis užskaitytas.

Vėtra, koks gražus Stasiukas tavo. Rimtas ir solidus

Gaila, mažylio, kuris neišgyveno..

Beje, pamčius foto iš kart mintis atėjo.. Ši ponia SB saugo šuniuką pririšusi 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zundyt, visai neblogai ten viskas, kaip matau rolleyes.gif

Konsevų duodavau tik kol visai trupinukas buvo, paskui tik sausiukus. Jai konservai gėris. Ale gudrutė kokia - iškart tikrint ar čia galima žmonių maistą vogti - pas mus tai žinojo, kad nevalia, bet kai galėjo neklausyt, neklausė. Ai, ką čia kalbėt, kol mes žiūrėjom, kaip mažiukai ėdė, Runcelis gi į sumuštinius ant stalo buvo įsisukęs lotuliukas.gif

Šponkiuk, manau, tavoji sukienka būtų pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2016 09 12, 10:43)
Oi koks kolektyvinis darbas bus gražus thumbup.gif 
Na o odinių sijonėlių lėlytėm nesiuvai biggrin.gif

Mažoji madam, ištiesė kambarius odiniais kilimais ir karpyti neleido biggrin.gif Jos gi lėlės senovinių aprėdų mylėtojos - princesės.

dar naudoja kaip servetėles, patiesia ir sudeda man puonautinių salotų, limpakojinių makaronų, kaštoninės kavos ir lego pyragaičių vaišintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 12, 11:30)
nu va susiradau kur parašyta, ką turiu dėvėti:
"For ladies, a smart dress (such as a cocktail dress) is appropriate. It can be long or short, as long as it's not too short. It need not be black."

Tai juoda suknelė atkrenta automatiškai smile.gif Tai man pasakykit, mažu gal rimtai mano vestuvinė tiks? tas smart dress labai jau platus biggrin.gif

Tiks. Švarkučio tik reikia. Bolero.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 09 12, 10:53)
Mažoji madam, ištiesė kambarius odiniais kilimais ir karpyti neleido biggrin.gif Jos gi lėlės senovinių aprėdų mylėtojos - princesės.

dar naudoja kaip servetėles, patiesia ir sudeda man puonautinių salotų, limpakojinių makaronų, kaštoninės kavos  ir lego pyragaičių vaišintis biggrin.gif

Na va svarbu pritaikė biggrin.gif Aš ir buvau pasidariusi servetėles ir dėdavau ant jų puodelį su kava.
Atsakyti