Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos 4u.gif
Vaje, koks filosofinis- parodomasis Magnunos fotoreportažas thumbup.gif pasigrožėjau vaizdais, dėkui wub.gif
Palytės naujuose namuose pirmieji įspūdžiai visai normalūs, apsipras trijulė, bus puiku 4u.gif
Kiara termometriukas dvikojo pažastyje biggrin.gif
Giliuko miegas ir Stasiuko jaukumas wub.gif
Klausėt dėl parištos prie kojos Čijos. Taigi atvirkščiai ten viskas buvo- kol mes su sūnum maudytis į jūrą ėjom, vyrą pririšom prie šuns ( o ne Čiją prie vyro), nes ką ten gali žinot, užmatys kokią pusnuogę gražią merginą ir ieškok paskui savo diedo po visą pliažą. tongue.gif Jei rimčiau, Busiuk, Čija nepasibaido ( voverė, katė ar žiurkė mažai tikėtina, kad pliaže prabėgs- tas nebent bandytų vytis), o jei ir timpteltų pavadį, mano 80 kg vyro savo 15 kg tikrai nepavilktų. Čia gi ne bulmastifas smile.gif
Šiandien aplankėm japonišką sodą prie Šventosios. Pirmąkart paragavau putino uogą ( koookio gražaus raudonumo) ir rojaus obuoliuką prakandau ( visą giminę sutraukė).
user posted image
user posted image
user posted image
Spalvingasis ruduo rolleyes.gif
Atsakyti
Labai graži pasaka, ir upė. Linkėjimai norvegiškai ir lietuviškai kilkei, ačiū už vaizdukus. wub.gif

Palytei sėkmės. Akys pilnos baimės. smile.gif
Gilliukaš 4u.gif

Stasys jau visas Stanislovas. Labai jau solidus vyrs.
bigsmile.gif
Atsakyti
Magnuna, Busy super duper kelione smile.gif pavydu nes dirbt tenka, na o bet taciau dziaugiuosi uz judvi smile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Ačiū Magnunai už tokį gražų reportažą bigsmile.gif

Smagu kad Kiara po truputį taisosi mirksiukas.gif

Giliuko kelionė gerai kad gerai be žemėlapio baigės biggrin.gif

O mes šeštadienį buvom nepatikėsit kur ................ogi Vilniuj biggrin.gif nu žinokit aš apakus. Išvaikščiojom Vilniaus senamiestį, sukorėm apie 12 km. bet esmė, kad pasijaučiau kaip ne Lietuvoj. Žmonių milijonas, spūstys, kalba visi nelietuviškai, mašinos ir parduotuvės prabangios. Nu pasijaučiau kaip užsieny iš savo kaimo atvarius biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sandra 4u.gif 4u.gif Zundyte tai ir tu daugiakatė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , graži juoduliukė, fainulka wub.gif Apsipras taviškiai.
Giliuko kelionė, išgąsdino , gerai, kad viskas gerai baigėsi. Dabar sau ramus miega namie, ko gero nenorės daugiau į lauką biggrin.gif . Stasiukas koks dičkis katinas. Kiara -džiugu girdėt geras naujienas thumbup.gif
Su Busy ir Magnunos pagalba pabuvojau Norvegijoje, labai gražu thumbup.gif o vakarykštį reportažą suskaičiau ir sužiūrėjau šiandien darbe kavą gerdama, net kava skanesnė buvo biggrin.gif ir iš karto pakilo darbinė nuotaika prieš atostogas.

Mes savaitgalį buvom pas draugus, tai šiek tiek pasigrybavom, po to teko truputuką bulvių parinkėti. Vienu žodžiu savaitgalis buvo labai turiningas ir smagus.
Mano keturkojų chebra, kaip visada savo stiliumi biggrin.gif Siunta, dūksta, tik gal penkt. vakarą buvo ramu, nes Rifukas prarado savo riešutukus verysad.gif Bet šešt. ryte jau kaip velniukas siuto su Kuku.
Atsakyti
Lbnas rytas, mielosios 4u.gif

Zundyt, oi, kiek apvalių akyčių biggrin.gif
Su juodos katės fotografavimu nepaprasta... Man džiugu, kad ji laisvai jaučiasi, tikiuosi, greit visi trys taip pasijus mirksiukas.gif

Silkučių-kilkučių reportažai wub.gif

Einu kovoti su kombainais, nors šitaip gaila tokią gražią dieną darbe rūgti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pasivaikščiojau po užburtą mišką, man visai nebuvo baisu biggrin.gif Labai graži upė, vaizdai žiūrint būnant žemės nuostabūs, bet kai sėdi jos aukštai tai šiurpas ima, kad nenusiristų.

busy sūnus koks vyras, net nesitiki kad ten mama su sūnumi, greičiau sesė su broliu wub.gif

Kažin kaip Palytei sekėsi miegoti naujoje vietoje ir ar Zundytė išsimiegojusi eis į darbą g.gif Kolumbas su Pupse kad susidomėję kas ten toks pas mamką ant rankų biggrin.gif Kaip gerai kad galėsim stebėt kaip jiems seksis 4u.gif

Aš šiąnakt neišsimiegojau...Nikita visai nemiegojo- dūko, lakstė, mane žadino, trepsėjo kaip dramblys, krebždenosi. Reiks pažiūrėti koks mėnulis.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 12, 08:22)
Labas rytas 4u.gif

Aš šiąnakt neišsimiegojau...Nikita visai nemiegojo- dūko, lakstė, mane žadino, trepsėjo kaip dramblys, krebždenosi. Reiks pažiūrėti koks mėnulis.

A sakai nuo mėnulio priklauso biggrin.gif pasižiūrėjau, priešpilnis (pilnėja) , 16 d. jau pilnatis bus
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kaip sunku po gero savaitgalio į darbą eiti... Buvom Rusnėj, edukacinėj programoj kaip žuvį rūkina, plaukiojom laivu po Kuršių marias, pabaliavojom kaip reikiant biggrin.gif . Dar aplankėm Rambyno piliakalnį, ėjom taku per pelkę. Nu nedarbinga aš šiandien cool.gif
Džiugu dėl Palytės 4u.gif
Atsakyti
Kas keisciausia kad Giliukas dabar labai nori į lauką rėkia prie duru kad oho biggrin.gif Kiba žemėlapį pasiime, bet dabar saugom vaikai iskart pririsa ji bijo kad vel kur nenuklystu bandytukas.
Atsakyti
Labas rytas, vakar turėjom svečių, vežiojom po Vilnių. Dar nespėjau suskaityti nieko, tik mačiau, kad Palytė jau naujuose namuose wub.gif

Mano rytinis kolektyvinis darbas biggrin.gif

Iš Gielux siūlų, baigiu padaryti Brigitai pončą. Parodysiu ir galutinį variantą, šiuo metu sujunginėju detales.

Ozis labai labai man padeda biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 09 12, 07:37)
Laba ryta 4u.gif

O mes šeštadienį buvom nepatikėsit kur ................ogi Vilniuj  biggrin.gif nu žinokit aš apakus. Išvaikščiojom Vilniaus senamiestį, sukorėm apie 12 km. bet esmė, kad pasijaučiau kaip ne Lietuvoj. Žmonių milijonas, spūstys, kalba visi nelietuviškai, mašinos ir parduotuvės prabangios. Nu pasijaučiau kaip užsieny iš savo kaimo atvarius biggrin.gif

Taigi juk maratonas - pilna žmonių iš užsienio. Labai daug bėgikų buvo atvažiavusių iš užsienio.
Žmonių pilna visur. Buvau senamiestyje draugės lankyt.
Tai oj. Vos braunies.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2016 09 12, 10:12)
Ozis labai labai man padeda biggrin.gif

Šaunuolis kokis. O tai mano mergos ir dydis katinas tik kelt mane temoka.
smile.gif
Atsakyti