Įkraunama...
Įkraunama...

Apvalių ir ne visai 103 temukė

Atvaryk i mano spinta :D

Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 11 10, 20:03)
Ingakalni, gal turi išsisaugojusi kokių suknelių nėštukinių ar ko
Aš labai gerai atsimenu Ingos tuniką juoda/pilka tigrinę,kai ji su Vyčiu vaikščiojo.Net pati tokią įsigijau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
Aš kaip visad kaip jaunas mėnuliukas parašau biggrin.gif
Žaliaake sveikinu nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ingut, noriu į klubą juodai...smegenis pravedint reikia ir išsitaškyt biggrin.gif Nors net nepamenu kada kur buvau ...
Atsakyti
Vanile, į tavo spintą mielai, tik kad toli labai... wub.gif
Germine, aš ne tigrinė ;)

Liko dvi dienos darbe assa.gif
Atsakyti
Zaliaake,sveikinimai dideliausi,kaip faina,liuks liuks,lengvo nesiojimo ir t.t 4u.gif
Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2016 11 14, 00:27)
Zaliaake,sveikinimai dideliausi,kaip faina,liuks liuks,lengvo nesiojimo ir t.t  4u.gif
Sveikos  smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Žaliaake, kelk temos gyvastį. pasakok kaip gyvenat.

Su mumis viskas aišku. bėgam, lekiam. Teatras valdo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikadienis...

zhalioji nu tai atostogos ane? erzinsi biggrin.gif

zinok visus rubus isreketavo is manes.. abi seses nestuke.gif tai nebeturiu nieko ir pati storet negaliu biggrin.gif

eiktu nendre 8kg.. as su pirmu 56 su antru 58 kg + ir nieko kaifas wub.gif nestuke.gif kita met gal iseis ir mum po turkijos grisim.. (kelialapis jau yra tai iki jos negalima) paskui gal atskris kokia gera zinia i musu kiema. kaip syk butu mazeliukai i 1kl leisiu ax.gif

atra - nori i kluba? duok zinia mano tel juk nesikeicia jau daug laiko, as bet kuri penktadieni mielai.. nes savaitgalis t.y sestadienis parduotas.. va si penktadieni nu niekaip nes sestadieni rotusej labdariga muge turiu formoj but biggrin.gif

Na o siaip neturiu ka papasakoti.. nzn net darbas darba veja.

sau noriu laikrodzio naujo, bet velgi net tas pirkaliojimu menas manes nebezavi nzn kas pasidare apatija nors kaip ir noris bet va ner ko noris biggrin.gif

vaikai auga, vyras tas pats ax.gif
masina nauja bet jau pripratau tai kaip sena biggrin.gif
darbas tas pats, pareigos kitos... namuose remontas dar kaip ir ne iki galo nes slenksciu nera vissss daaar.. nors jau sienas perdazyt itariu reikes vasara biggrin.gif

va toks reportas.
Zhalioji fb paziuriu nepakomentuoju gal tiek bet ir tave ir realybe ir julcika tikrai matau ir fainulkos jus kad pasirodot wub.gif
Papildyta:
tiesa... nu sitie vyriski kvepalai... jei kuri savajam nori kazko Tokio nepakartojamo, astraus (kaip geras stiprus seksas) zodziu tobulas vyriskas kvapas net chanel blue toli iki jo.. Mb nelabai patenkintas nes sako neskanus.. o man toooks ne tai kad skanus/neskanus - bet tikrai vyyyriskas kvapas na kaip vyriskas vyras nzn koks kiekvienai gali atrodyt.. bet man uzsimerkus jei uzuodziu si kvapa suprantu kad salia toks vyras kurio gleby nu jei ne istirptum tai butum ta trapi maza butybe kuria kartais norisi buti biggrin.gif
http://www.houseoffr.....rid:855512610
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2016 11 28, 18:45)

Ir kaina tokia nieko...
PZ gal ketverius turi,bet nesugalvoju,ką po eglute,tai gal per kokį išpardavimą nupirksiu sau skanius ;)
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2016 11 28, 22:19)
Ir kaina tokia nieko...
PZ gal ketverius turi,bet nesugalvoju,ką po eglute,tai gal per kokį išpardavimą nupirksiu sau skanius ;)

ne i kaina reik ziuret o i malonuma biggrin.gif

as saviskiui turiu tradiciskai laikroduka.. 11 kaledos is eiles kai gauna nauja mano skonio aksesuara biggrin.gif

neseniai is darbo parsivilkau... ziemuze uz lango nepakartojama biggrin.gif vaikas mazelis jau senio laukia ir uzsiima egles statymo terorizmu... kaip iki gruodzio 17 istempsim nzn... o anksciau nenoriu statyt nes pas mus tradicija kas ryt kazka rasti.. ir kaip ji i namus atejo nzn unsure.gif
Atsakyti

Žaliaake, kelk temos gyvastį. pasakok kaip gyvenat.

Su mumis viskas aišku. bėgam, lekiam. Teatras valdo biggrin.gif

Sakot gaivint temą  :hmm:

Kadangi atostogauju, tai per dieną veikiu tiek: miegu iki pietų, sumakaluoju valgyt, valgau iki negalėjimo, truputį skaitau, truputį mokausi (jau šiandien pabaigiau :yahoo: ), truputį TV žiūriu, karts nuo karto nueinu kavos/arbatos/prie arbatos į svečius (taupau namuose  :lol: ). Vakare grįžta vyras, tai žaidžiam su pilvinuku  - mane spardo, pilvas banguoja - abiems atrakcija, tiek mažuliukui, tiek vyrui  :D  :nestuke :wub:

Eidavau bent trumpam pasivaikščioti, bent iki tolimiausios pardės, bet dabar peršalus, tai antra diena namų arešto - eit niekur negalima, jaučiuos lyg tuoj koks bronchitas išlįs, tai tepliojuosi šildomaisiais tepalais, mikstūrom, geriu arbatas ir lankau wc  :oh: - iš pro tė siu !  :cray:Iki trečiadienio sėdėsiu namie, trečiadienį pas gydytoją atrakcijos nusimato, leis imunoglobuliną. Sekmadienį turim būti Druskininkuose, vyro gimtadieniui užsakiau 2 naktis viešbutyje su pusryčiais, prabangiom trijų patiekalų vakarienėm ir spa procedūrom, tai tikiuosi pasveikti, nes kitaip užsidarysiu kambary ir visą laiką slėpsiuos po koldra  :taika:

Inga, nejuokink... Banginis aš jau. Gal tie +10 ir skamba kaip nedaug, bet patikėk, kaip gerai matosi. Šiaip nuo savo gerųjų kremliaus laikų jau + 20 reiktų skaičiuoti, bet pirmą 10 kg užsidėjau per 1,5 metų paruošiamųjų darbų, net pati nepastebėjau, kaip jie man prisiaugino  :mad2:  o dabar + 10, tai atleidžiu pati sau, tegul pilvinukas vystosi, svarbu tik neperauginti  :ax: Jeigu aš kaip tu 50+ priauginčiau, tai mane tikriausiai jau seniai būtų uždarę į kokią ligoninę, užsiuvę burną, ir pririšę prie kokio bėgtakio  :D  jau ir taip rizikos grupėje esu dėl svorio.

Tai va tiek žinių. Šiaip esu piktas šiandien, vystau planą chuliganą, skaičiuoju ir dėlioju, kaip aš čia pulsiu veikti, kai leliukas paaugs, o pasirodo š*da aš galiu dirbti... išeisiu motinystės atostogų savo darbe, o individualios veiklos vis tiek negaliu tęsti, nes atskaičiuos iš dekretinių :angel_sadangel: Neleidžia žmonėms sąžiningai dirbti, tipo gausi tuos kelis šimtus pašalpos ir gyvenk, jei nori vaikiuką dažnai matyt arba palik vaiką ir varyk eurų kalt. Jokių variantų daugiau nėra (vis dar tikiuosi,kad gal kas pasikeitė, nes duomenys mano iš 2014-2015 metų, bet jaučiu nieko gero nesužinosiu...)

Atsakyti
Sveikutes,
oj zhalioji,megaukis smagiausiu etapu, po jo aisku seks daaaug dar smagesniu smile.gif

del ismoku, darbu ir t.t. kas liacia siuos socialinius labirinus nzn nesidomejus nuo 2011m biggrin.gif pati jei sumastysiu trecio po vasaros atostogu galgi pradesiu dometis. Tu prasicekink, arba nelegaliai daryk kas iseina jei noro yra.

mes pilnam sventiniame maratone.. ana savaite katastrofiska, sekundziu tikslumu sudetiota buvo, bet dziaugiuosi kad viskas ok.

si savaite rami salyginai, savaitgali dapirkom dovanu ( o jau kainu grazumas ..toks jausmas grynai kad algos irgi 1:1 su euru) su vyru net kelis kartus abu kartu paburbejom kad arba reik neislaidauti arba nesiskusti.. bet is esmes viskas labai pabrango, baisu kai pagalvoji, kiek zmoniu uz minimuma turi svenciu laukti. Gerai vakar isgirdau.. kiek liko iki kaledu... 100euru ir nemoketi komunaliniai, tai taip juokinga pasidare, kad opi tema ir sarkastiskas jumoras.

as va diedui tik nesumastau.. norejau i nica nuskristi, trim dienom kainos geros buvo, bet jam su atostogomis dabar ne kas tai spjoviau i viska ir bus be dovanu biggrin.gif
sau nieko nereik, vaikam turim ir aciu D issisukom salyginai normaliai.

Vyno kaledinio papirkau, penktadieni pas tevus lekiam jau taaaip noriu uzsikurus zidini ikrist i foteli ir plepet iki isnaktu su sesem,tevais... zodziu pasiilgau.

labai gera straipsni skaiciau, apie materialius dalykus, brangias dovanas, brandinius skudurus ir deimantus.. Dievuliau kai pagalvoji kokia tustybe ir kokia galinga jega tas marketingas.

Savo panas veduosi i Ingos valinskienes koncerta, pasiemiau visa loze, sampaniuko... tikiuosi fainai laikas praeis, kazkaip pagalvojau kad myliu ja kiekviena atskirai ir visas kartu paemus.. kolektyvas yra jega, net kai raksciu subinej yra vis tiek jega. niekad nemaniau kad sakysiu, bet jauciuosi tikrai geras vadovelis ir zmogiskas ir nesmaugiantis ir biski reiklus bet uztenka kartais zvilgnsio ir viskas stoja i vietas... o joms visoms ieskojau kazko tokio - kai pamaciau ta koncerta supratau - tai yra tai.
tik va idomu kiek smarves darbui bus kai 27 veduosi jas o 28 varom su draugais i jazzu lotuliukas.gif 28 neistritrezvinusi nuo sestadienio kazi kaip padirbsiu ar reikes kabineto duris uzdarytas laikyti ir very bussy vaizduoti lotuliukas.gif

Atsakyti