Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

Kokia grazi tema, aplodismentai seimininkei 4u.gif
Nedrasiai klausiu jusu, galbut turesite laiko ir noro paziureti i situacija...
Sveikatos problemos. Ar artimiausiu metu matosi pagerejimas? Vis einu, ieskau iseiciu, ir pas gydytojus, ir su savimi pati dirbu, bet atsimusu lyg i siena.
1990 05 26 7.25 gimimo laikas, Silale.
4u.gif
Atsakyti
Laba. Gimimo data 1983 04 21. 12.45min. Kaunas kokia krypti rinktis del darbo ir kada istekesiu ? Dekoju
Atsakyti
Sveiki, stebiu jūsų įžvalgas ir nutariau paklausti kokie santykiai isivystitu su žmogumi gimusiu 1976.01.09 tik laiko nežino gimęs Kėdainiuose, o mano gimimo data 1981.09.18.Radviliskis.20.val. Būčiau labai dėkinga,jei nors kiek skirtumete man laiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke29: 06 sausio 2019 - 19:03

    Sveiki. Matau tema jau kuris laikas nėra aktyvi, ir nežinau ar dar konsultuojate žmones, bet pradėsiu nuo to, kad prieš beveik trejus metus kreipiausi į jus.Įkelsiu trumpą mūsų ankstesnio pokalbio ištrauką, o po to trumpai pakomentuosiu :)

 
 
 
     Robertyyyte, atsiuntete savo ir savo vyro detales paziureti suderinamuma. 
     Jeigu ziurint is suderinamumo puses, tai Jus derate tik vidutiniskai ir netgi labiau i blogesne puse, taciau Jus pati turit ir puoselejat begaline meile, kantrybe ir supratima savo vyrui, turit labai geru aspektu seimos atzvilgiu, kas Jus tikrai laikys kartu. Tai yra labai gera planetu padetis, o ypatingai tureti tai moteriai.
     Siaip Jums su vyru turetu vykti nesusikalbadieniai, dalinai, nes menulis vienoje pozicijoje stovi nepalankiai Jums, taciau tikrai manau jog sugebesite tai apeiti nors ir nesijausite suprasta bei isklausyta savo vyro., taciau kuomet Jusu vyras nori lb puikiai randa priejima prie Jusu ir lb gerai jaucia ko Jums reikia.
     Nesusiprataimai dabar Jums vyksta del Saturno ir Jupiterio transito, nes siuo metu jie abu priarteje prie zemes, taciau jau nuo Geguzes antrosios puses viskas turetu taisytis i geraja puse, cia tik laikini nesklandumai.
     Leliuka planuoju pradeti, kitu metu pavasari, kad gimtu apie 2017 m., pb -2018 m., nes Jums dabar truputi sudetingas laikotarpis, tad kad isvengti kokiu nemaloniu ivykiu... Bet jisai tikrai bus  
*****
     Aciu uz greita atsakyma. Pasakete daug tiesos. Tikrai vyksta kaip jus sakot nekalbadieniai, ir atrodo, kad visiskai nesuprantam vienas kito. Taciau buna etapu, kada viskas klostosi puikiai. Matyt taip jau turi buti  dziugu, kad jau neuzilgo viskas turetu pagereti. Tik dar vienas klausimas, del darbines veiklos. Tiek vyras, tiek as stengiames susikurti sau geresnes ir palankesnes salygas, taciau viskas vyksta labai sunkiai. Ar sioje srityje nusimato kokiu pokyciu?
*****
     Na Jusu vyru darbingas laikotarpis nusimato nuo 2017 vasaros. Nuo 26 iki 28 m., Jam ypatingai sunkus laikas darbu srityje., teks ji pralaukti.
     Jums darbines padeties sekme bus daug velesne, greiciausiai kazkokius pokycius matau tik apie 34 metus. Siaip Jums palankiausia pagal horo buti seimos moterimi, arba dirbti savame versle su savo vyru., bet didziaja dali darbu pavesti vyrui.
     Siaip stenkites nesiskolinti pinigu, nes pas Jus abu lb aspektuotas skolu/nemalonumu bustas ko pasekoje gali buti ypatingai dideliu sunkumu su tuo.
 
 
 
     Kad jūsų žodžiuose buvo tiesos, nesikartosiu, svarbiausia, ką norėjau pasakyti, kad dėl pastojimo viskas gavosi taip, kaip sakėte. Pastojau kitų metų pavasarį ir vaikas gimė 2018 m. sausio mėn. :) Ir ne todėl, kad aklai klausiau jūsų patarimo. Tiesiog anksčiau nesigavo. Matyt tuo ir pasireiškė tas sudėtingas laikotarpis.
     Kas mane neramina iki šiol, tai jūsų žodžiai apie skolinimąsi. Pradėjom namo statybas, bet be banko paskolos neišsiversim niekaip. Pavasarį planuojam kreiptis į jį, bet ar palankus tam laikotarpis? Ar pavyks tas statybas užbaigti ir ar neturėsim dėl to ypatingai didelių finansinių sunkumų? Juo labiau, kad jūsų komentaras būti man tik šeimos moterimi įgauna vis didesnę reikšmę. Anksčiau nelabai apie tai susimąstydavau, bet dabar, auginant vaiką ir artėjant momentui, kada reikės grįžti į ankstesnį darbą, vis aiškiau suvokiu, kad to nenoriu, bet greičiausiai neturėsiu kito pasirinkimo, dėl jau minėtų planų “susidraugauti” su banku.
     Ech, nemažaičia prirašiau, bet finale norėčiau jums padėkoti už jūsų skirtą laiką :) Nežinau ar dar čia apsilankot ir ar perskaitysit mano komentarą, bet tikiuosi, kad ir toliau darote tai, ką darėte, nes jums puikiai sekasi :)
     O jei netyčia čia užsuksit ir dar kartą sutiksit pažiūrėti, kas mūsų laukia toliau, būčiau be galo dėkinga :)
 
Atsakyti
Noriu visiems temos dalyviams pranešti jog šiuo metu supuoju mažylį ant rankų, tad astrologijos tikrai neapleidau, bet neturiu laiko dalinti nemokamus komentarus ;)

Jeigu kažką domina išsamesnė analzė kreipkitės į el.paštą adresu vaida83@gmail.com
Atsakyti
Iš anksto labai atsiprašau, kad įsiveržiau į svetimą temą, radau pora neatsakytų klausimų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(coliuke29 @ 2019 01 06, 18:01)
Sveiki, stebiu jūsų įžvalgas ir nutariau paklausti kokie santykiai isivystitu su žmogumi gimusiu 1976.01.09 tik laiko nežino gimęs Kėdainiuose, o mano gimimo data 1981.09.18.Radviliskis.20.val. Būčiau labai dėkinga,jei nors kiek skirtumete man laiko

Kaip reta, astrologiniu požiūriu, energetiniame lygyje, nors ir nelabai idealus, bet gana geras tarpusavio suderinamumas. Žinoma, jei tik abu nuspręstumėte ir norėtumėte toliau bendrauti.
Sanykiai visuose trijuose energetiniuose lygiuose:
Likimo lygyje ir mentaliniame lygyje suderinamumas geras.
Tarp jūsų nemažai panašumų, panaši pasaulėžiūra, panašus mąstymas. Jums būtų lengva rasti bendrą kalbą apie daugelį dalykų. Jums būtų lengva kartu spręsti dalykinius ir netgi darbinius klausimus, spręsti užgriuvusias rimtas problemas. Net kasdienybėje ir buitinėse smulkmenose, kur dažniausiai ir kyla daugumos porų nesutarimų, rastumėte bendrą kalbą.
Tačiau emociniame ir jausmų plane galimi šiokie tokie blokai, sunkumai ir nestabilumas. Santykiai gali atrodyti per daug šalti ar intravertiški, trukti aistros. Ypač jam gali atrodyti, kad kažkas ne taip. Pagal astro, šioje srityje, jam tenka duodančiojo vaidmuo, o tau imančiojo. O jis, kaip tik ir turi sunkumų atvirai rodyti savo jausmus ir emocijas, apie tai atvirai kalbėti, jam sunku rodyti iniciatyvą. Spėju, dėl ko ir gali kilti sunkumai ir nepasitenkinimas.
Santykiai jausmų srityje, gali neatitikti lūkesčių, ypač jo požiūriu. Galimas dalykas, jam ir tavo charakteris, gali pasirodyti ne iš lengvųjų. Todėl reikalingi kompromisai, abipusis atvirumas ir abipusė iniciatyva. Reikia abiem nebijoti apie tai atvirai ir nuoširdžiai kalbėti.
Taip pat dar galimas kitų asmenų kišimasis, kas nėra jums abiem labai palanku.
Bet kaip jau minėjau, ir jausmų lygyje yra galimas neblogas suderinamumas.

Tačiau, jūsų abiejų santykiams šie 2019 metai, ne patys geriausi metai, labai daug nestabilumo. Reikalingos papildomos pastangos.
Jam, santykių ir partnerystės tema, šiais metais bus labai aktuali.
O tau asmeniškai šie metai, apskritai gali būti nestabilūs, permainingi. Gali keistis aplinkybės, prioritetai, nuomonės ir t.t.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa09 @ 2018 08 22, 11:07)
Laba.  Gimimo data 1983 04 21.  12.45min. Kaunas  kokia krypti rinktis del darbo ir kada istekesiu ?  Dekoju

Tau tiktų darbas su žmonėmis, ar tarp žmonių, taip pat visuomeninis darbas. Tiktų kūrybinės profesijos. Prekyba. Tarpininkavimas. Reklamos sritis. Asistentės ar padėjėjos, vykdytojos pareigos. Pareigos nereikalaujančios atsakomybės.
O jei išsilavinimas leidžia, tai tiktų finansų, investicijų sritis. Draudimas. Nekilnojamas turtas. Architektūra. smile.gif

Jau nuo 2017-2018 užsimezgė galimybės santykiams ir partnerystei, kurios su metais vis labiau didėja wub.gif Jei dar esi vieniša, ypač ateinančiais 2020 metais labai išauga galimybės sutikti savo antrąją pusę. Tačiau potencialas partnerystei yra atsiradęs jau yra ir dabar. Todėl reiktų būti atvirai naujoms pažintims, būti socialiai aktyviai ir budriai. Budriai, dėlto, kad 2020 metais gali pasitaikyti ir nelabai gerų kandidatų, nelabai gerų žmonių. Ir apskritai reiktų būti atsargesnei su žmonėmis visais 2020 metais.
Jei kalba eina apie vedybas , tuomet tau asmeniškai 2019 ir 2020 metai nėra labai palankūs santuokos registravimui, vedyboms 2021 metai palankesni. Tačiau palankią datą santuokai, astrologiškai galima parinkti remiantis tik abiejų partnerių gimimo datomis.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Varniukste, jei galetumete skirti savo laiko, gal pasakytumete, ar ateityje (tiksliau - kada) nusimato rimti santykiai, vedybos? Gimimo data 1987-08-11 11 val. PNV. Aciu Jums!

Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2019 05 12, 18:26)
<p>Varniukste, jei galetumete skirti savo laiko, gal pasakytumete, ar ateityje (tiksliau - kada) nusimato rimti santykiai, vedybos? Gimimo data 1987-08-11 11 val. PNV. Aciu Jums!</p>

Labai norėčiau kuo konkrečiau ir tiksliau atsakyti į dominančius klausimus, bet pradžiai turėčiau paaiškinti kai kuriuos momentus. 4u.gif
Iš astrologijos techninės pusės, kiek kandidatas rimtas ar ne, kol jo dar nėra, galima tik dalinai nusakyti apžvelgiant klausiančiojo horoskopo būstą - kas yra duota likimo: jo charakteris, elgsenos modelis, ir bendrai, kokie santykiai/santuoka. Taip sakant, kokios yra duotybės, kokia karma.
Kai kandidatas jau yra, tuomet geriau žiūrėti jau abiejų horoskopus, poros suderinamumą. Ypač pačioje pažinties pradžioje, jei kyla klausimas ir abejonės draugauti, ar ne. Kas dėl vedybų. Astrologija tik prognozuoja, parodo potencialą, atsirandančias galimybes, romantikos laikotarpius, galimybes užmegzti santykius, kurie nebūtinai gali baigtis vedybomis. Žmogaus horoskope galima rasti 30-40 ir daugiau parodymų santykių užmezgimui/vedyboms, skyryboms ir pan. Bet paprastai gyvenime žmogus realizuoja 0-1-2-3... įvykius. Daug kas priklauso ir nuo pačio žmogaus pasirinkimo.


Bet bandau atsakyti. smile.gif
Nuo 2017 tau prasidėjo palankesnis sėkmės laikotarpis , netik romantikos, bet ir visose kitose gyvenimo srityse. Nors paskutinieji pora metų galėjo būti dar gana sudėtingi, nestabilūs, permainingi ir neharmoningi.
Romantikos sferoje galimybės naujoms pažintims/partnerystei, yra atsiradę jau senokai ir išlieka dar ilgam laikui. O nuo 2017m žvaigždės papildomai atneša naujas energijas suteikiančias tau žavesio, patrauklumo, populiarumo ir pan., kas palanku netik ieškant antros pusės, bet ir kitose gyvenimiškose srityse, kur galima pasinaudoti savo žavesiu savo labui ir naudai.
Tik yra keletas negatyvių momentų širdies reikaluose. Potencialūs partneriai gali turėti polinkį išdavystei, taip pat yra didelė konkurencijos galimybė. (nebūtinai taip bus, bet šiuo metu yra rizika, viskas priklauso nuo būsimo partnerio požiūrio į santykius)

Iki 2022m. yra palanku susipažinti per tarpininkus - per draugus, per pažystamus, per pažinčių agentūras ir t.t. Ir dar, iki 2022m. yra galima rizika įsimylėti į vedusį vyrą.

Nuo 2022m. palanku susipažinti kelionėse, išvykose, komandiruotėse, t.y. judant-važiuojant, netgi visuomeniniame transporte: traukinyje, lėktuve, ar net miesto troleibuse.

Trumpa charakteristika, pagal tavo santuokos būsto duotybes, su sąlyga, kad gimimo laikas tikrai tikslus. Galimas partneris patrauklus ir mylintis, švelnios, geros natūros, jautrus. Protingas, sugebantis priimti svarius sprendimus, su polinkiu į techniką ir techninius dalykus, struktūras. Siekiantis, arba jau turintis tvirtą finansinį pagrindą. Tačiau jo interesai labai nepastovūs, nestabilūs ir dažnai besikeičiantys. Požiūris į santykius taip pat gali būti labai nestabilus.
Kitaip tariant, horoskope yra meilė, bet yra ir l. stiprus nepastovių, nestabilių santykių potencialas, staigios ir netikėtos permainos.
Kad situaciją ištaisyti, reiktų partnerį rinktis su 5m. amžiaus skirtumu (nesvarbu, jaunesnį ar vyresnį, neturi reikšmės). Ir jau užsimezgus santykiams, savo partneriui prigalvoti kuo įvairiausių pramogų, užsiėmimų, kad jo interesų sfera kuo dažniau keistųsi. Ypač tiktų kokie nors akademiniai, moksliniai užsiėmimai, studijos, knygos, net jei tai būtų jam tik hobis, laisvalaikio praleidimas. Dar įvairovei sukurti, labai tiktų kelionės, išvykos, netik kartu, bet ir atskirai. Taip pat, būsimam parneriui dar galimi vienatvės, ir "sulindimo į savo kiautą" momentai, tai nereiškia, kad kažkas negerai santykiuose, tai tik toks asmeninės energijos atstatymo būdas.

Kaip minėjau, parodymų santykių užmezgimui/vedyboms būna daug, o romantiškas laikotarpis pas tave aktyvus jau ilgą laiko tarpą ir tęsis dar ilgai. Tačiau jei domina artimiausi patys "karščiausi taškai" galimi 2020, 2022, 2024, 2025 ir t.t. metais. Bet orientuotis į šias datas kažin ar yra prasmė. Prasmę turi tik palankios dienos parinkimas santuokos registravimui.
4u.gif
Atsakyti
Varniukste,
jeigu turetumet laiko ir noro gal galetumet paziureti mano situacija 4u.gif
Ar pavyks siais metais pakeisti darba? ir ar santykiai su mano partneriu nutruks?
1990 05 26 7.25 gimimo laikas, Silale. Aciu labai jei paziuresite 4u.gif
Atsakyti

Miela Varniukste, nuosirdus Jums aciu uz toki issamu atsakyma ir puiku paaiskinima, kokiu principu veikia vedu astrologija. Sekmes!  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2019 05 20, 08:43)
<p>Miela Varniukste, nuosirdus Jums aciu uz toki issamu atsakyma ir puiku paaiskinima, kokiu principu veikia vedu astrologija. Sekmes!  4u.gif​ </p>

Ačiū ir Tau 4u.gif
Tiesą sakant, naudoju įvairias astrologines sistemas, puikiai vienos kitas papildo. ax.gif


Papildyta:
QUOTE(Aksioma123 @ 2019 05 19, 11:45)
Varniukste,
jeigu turetumet laiko ir noro gal galetumet paziureti mano situacija   4u.gif
Ar pavyks siais metais pakeisti darba? ir ar santykiai su mano partneriu nutruks?
1990 05 26 7.25 gimimo laikas, Silale. Aciu labai jei paziuresite  4u.gif

Taip, šiais (ir dar ateinančiais) metais netik galimos, bet ir būtinos permainos profesinėje veikloje. Bet ypač šiais metais, jau reiktia judinti darbo sferą. Net jei ir sunkiai sektųsi, vis tiek reiktų nors kažką savo inciatyva daryti, jau dabar. smile.gif

Jei gali patikslink. Ar nori išsaugoti esamus, ar nutraukti niekam tikusius santykius? Nes kaip suprantu kalba eina apie asmeninius santykius (ar visgi darbo)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varniukste: 21 gegužės 2019 - 13:22