QUOTE(longger @ 2016 09 07, 11:41)
Juodai, su visa pagarba, bet jūs su savo ilgamečiais, kantriais, be galo taktiškais, išsamiais, protingais, praktiškais, pamatuotais, pasvertais ir labai aiškiai argumentuotais sprendimais bei komentarais užsitarnavote tikros VIRTUVIŲ ASĖS vardą
nepripjausit, nes tik jūs pati žinot geriausiai, ko jums norisi. Visų mūsų nuomonės gali būti tik patariamosios, bet spręsite jūs
Jūsų įkeltoje virtuvėje nepasidarykite tik indaplovės per kampą nuo kriauklės, nes pakraunant indaplovę labai patogu stovėti šalia jos, bet prieš kriauklę. Kurioje pusėje čia jau individualu, tuo labiau gali skirtis nuomonės tarp kairiarankių ir dešiniarankių. Tai numatykite indaplovę vienoje linijoje su kriaukle.
Pasirasau po kiekvienu zodziu apie
Juodai , buvau dar pries metus pasijungus sioje temoje ,skaitinejau , kai dar buvom busto paieskose, tai jau tada zinojau, kad kai jau reikes deliuoti virtuve labai lauksiu jusu visu patarymu, o ypatigai ka patars Juodai
.............................
longger,del tu salu , ne labai suprantu ir isivaizduoju ja, man atrodo kad suvalgys mano erdve jei daryti sala+stala ,bet gali buti kad blogai isiviazduoju ka siulote
plautuve kampe jau ismesta is projekto , kampiniu virtuviu ir pati nemegstu ir neturejus todel man ir sunku sudeliuoti tas spinteles kad ir stalvirsis butu 90-100 cm ir kad virtuve ne didziule 4.5 m , nu jau maximum 5 metrai ....
pries keleta menesiu jusu teismui mano drauge (o dabar dar ir busima kaimyne ) dejo savo virtuve, sia ( ir pas ja ir pas mane moderni klasika (jau nuo seno zinojau kad darysiu klasikine )
tai pas ja cia 6.20 m. ir erdve apie 27 m2 , man si virtuve per didele ,tokios dideles nereikia ir pinigine prasme kainuos brangiau didesne ir nenoriu kad virtuve uzimtu didesne erdve, uzguoztu svetaine taip sakant .