Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 32, rugsėjis

QUOTE(Juodai @ 2016 09 07, 10:34)
Aš dabar bišk braidau Longger užsakymu  biggrin.gif . Vanduo šiltas, nesinori išlipti thumbup.gif . Romantinuosi, tsakant  tongue.gif

kantriai lauksim , kai tamsta prisibraidys , lai zodi taria biggrin.gif nesinori grybo pripjaut hah.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 07 rugsėjo 2016 - 09:41
Mano virtuve jau gamina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2016 09 07, 10:40)
kantriai lauksim  ,  kai tamsta prisibraidys , lai zodi taria  biggrin.gif nesinori grybo pripjaut  hah.gif

Aha bigsmile.gif
Bet yra ir daugiau kas labai Gerai pataria mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 07, 10:41)
Mano virtuve jau gamina  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 09 07, 09:34)
Aš dabar bišk braidau Longger užsakymu  biggrin.gif . Vanduo šiltas, nesinori išlipti thumbup.gif . Romantinuosi, tsakant  tongue.gif

Aš ir galvoju, kodėl man taip palengvėjo smile.gif

aaaačiūūūūūūū!
ir neskubėkit, pabraidykit dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2016 09 07, 09:05)
man pvz si virtuve visai nieko(radau google , ziuriu i apatines spinteles ) , tik pagrindinei sienoi ismesciau spintele pacia pirma,  kad tilptu  pagal  mano plano siena  2860  ir virtuve apie 4.5 m  max 5 metrus su tais kampais  butu padeliojus ...
user posted image

nu tai jeigu patinka ir darykite tokią virtuvę 4u.gif tik ją sutrumpinti reiks per vieną viršutinę spintelę. Vienos apatinės jums išmesti neužteks.

Aš turiu didelę alergiją U formos virtuvėms, bet ir nuo L formos šiek tiek paberia biggrin.gif lotuliukas.gif
todėl jeigu galima, tai stengiuosi visada vengti tokių formų. O va pas jus galima. Todėl turiu nerealią pagundą, užlenkimui kaip mamaSandra siūlė. Tik tas užlenkimas būtų atskiras nuo sienos ir salos/stalo pločio. Dvi lygiagrečios linijos o vienos gale "prikabinčiau" ar paprasčiausiai pastatyčiau žemesnį stalą. Kad ir taip:
user posted image
Reikia - jis gali būti patrauktas į kambarį, o pusryčiam ir užkandimui labai gerai kai užtenka tik kėdę atsitraukti ir prisėdi.
pats stalas gali būti ir ovalo formos, su nulenkiamu kraštu, kad eitu priglausti prie pusiasalio. O va jį atitraukus atlenkei ir turi normalų ovalų stalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 07 rugsėjo 2016 - 10:10
QUOTE(Juodai @ 2016 09 07, 09:44)
Aha  bigsmile.gif
Bet yra ir daugiau kas labai Gerai pataria  mirksiukas.gif

Juodai, su visa pagarba, bet jūs su savo ilgamečiais, kantriais, be galo taktiškais, išsamiais, protingais, praktiškais, pamatuotais, pasvertais ir labai aiškiai argumentuotais sprendimais bei komentarais užsitarnavote tikros VIRTUVIŲ ASĖS vardą ir visų besilankančių pripažinimą. Todėl normalu, jog labai greitai nei viena SM narių virtuvė nebus pradėta gaminti be jūsų recenzijos. Viskas paprasta lotuliukas.gif
kaip sakoma, kartu su titulu ir pripažinimu ateina ne tik privilegijos bet ir pareigos biggrin.gif
Kaip visą tai paversti materialiniais dalykais aš nežinau, bet viliuosi, jog bent jau morališkai ir emociškai jūs nuo to pasikraunat. Drąsiai galite save realizuoti virtuvių vadyboje, jeigu to dar nepadarėte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2016 09 07, 09:40)
kantriai lauksim  ,  kai tamsta prisibraidys , lai zodi taria  biggrin.gif nesinori grybo pripjaut  hah.gif

nepripjausit, nes tik jūs pati žinot geriausiai, ko jums norisi. Visų mūsų nuomonės gali būti tik patariamosios, bet spręsite jūs 4u.gif
Jūsų įkeltoje virtuvėje nepasidarykite tik indaplovės per kampą nuo kriauklės, nes pakraunant indaplovę labai patogu stovėti šalia jos, bet prieš kriauklę. Kurioje pusėje čia jau individualu, tuo labiau gali skirtis nuomonės tarp kairiarankių ir dešiniarankių. Tai numatykite indaplovę vienoje linijoje su kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 07, 11:41)
Juodai, su visa pagarba, bet jūs su savo ilgamečiais, kantriais, be galo taktiškais, išsamiais, protingais, praktiškais, pamatuotais, pasvertais ir labai aiškiai argumentuotais sprendimais bei komentarais užsitarnavote tikros VIRTUVIŲ ASĖS vardą

nepripjausit, nes tik jūs pati žinot geriausiai, ko jums norisi. Visų mūsų nuomonės gali būti tik patariamosios, bet spręsite jūs  4u.gif
Jūsų įkeltoje virtuvėje nepasidarykite tik indaplovės per kampą nuo kriauklės, nes pakraunant indaplovę labai patogu stovėti šalia jos, bet prieš kriauklę. Kurioje pusėje čia jau individualu, tuo labiau gali skirtis nuomonės tarp kairiarankių ir dešiniarankių. Tai numatykite indaplovę vienoje linijoje su kriaukle.

Pasirasau po kiekvienu zodziu apie Juodai , buvau dar pries metus pasijungus sioje temoje ,skaitinejau , kai dar buvom busto paieskose, tai jau tada zinojau, kad kai jau reikes deliuoti virtuve labai lauksiu jusu visu patarymu, o ypatigai ka patars Juodai ax.gif

.............................

longger,del tu salu , ne labai suprantu ir isivaizduoju ja, man atrodo kad suvalgys mano erdve jei daryti sala+stala ,bet gali buti kad blogai isiviazduoju ka siulote g.gif

plautuve kampe jau ismesta is projekto , kampiniu virtuviu ir pati nemegstu ir neturejus todel man ir sunku sudeliuoti tas spinteles kad ir stalvirsis butu 90-100 cm ir kad virtuve ne didziule 4.5 m , nu jau maximum 5 metrai ....
pries keleta menesiu jusu teismui mano drauge (o dabar dar ir busima kaimyne ) dejo savo virtuve, sia ( ir pas ja ir pas mane moderni klasika (jau nuo seno zinojau kad darysiu klasikine )
user posted image

tai pas ja cia 6.20 m. ir erdve apie 27 m2 , man si virtuve per didele ,tokios dideles nereikia ir pinigine prasme kainuos brangiau didesne ir nenoriu kad virtuve uzimtu didesne erdve, uzguoztu svetaine taip sakant .
Atsakyti
Juodai, visoms pataria o mano klausima apie saldytuva "numuilino" tyliai smile.gif
Prašom tiesiai šviesiai - keliam ar paliekam? ir kodėl taip ar anaip? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 07, 12:32)
Juodai, visoms pataria o mano klausima apie saldytuva "numuilino" tyliai smile.gif
Prašom tiesiai šviesiai - keliam ar paliekam? ir kodėl taip ar anaip?  cool.gif

Pas Jus išėjimas iš virtuvės į lauką / terasą ? Tokiu atveju, šaldytuvas gerau prie durų - kai prireikia ko nors šalto karštą vasros dieną pasiimti, kad netipenti per visą virtuvę.

A, jis ar taip ar taip prie išėjimo smile.gif

-----
evvva, sakėt turit daug daiktų - tai juos galimą dėti ir į tą užsukimą, iš svetainės pudės, kur panos siūlo, nebūtinai ten turi būti virtuvės rakandai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 07 rugsėjo 2016 - 11:51
QUOTE(Y2K @ 2016 09 07, 12:48)
Pas Jus išėjimas iš virtuvės į lauką / terasą ? Tokiu atveju, šaldytuvas gerau prie durų - kai prireikia ko nors šalto karštą vasros dieną pasiimti, kad netipenti per visą virtuvę.

A, jis ar taip ar taip prie išėjimo smile.gif

-----
evvva, sakėt turit daug daiktų - tai juos galimą dėti ir į tą užsukimą, iš svetainės pudės, kur panos siūlo, nebūtinai ten turi būti virtuvės rakandai.

taip taip, abiem atvejais gaunasi prie duru

Evvva atveju net galima butu daryt stikline indauja kur galima paimt daikta is abieju pusiu, tada gautusi kaip ir atskyrimas zonu + is svetaines virtuves rakandu nesimatytu.
Atsakyti
Mergaites ,o gal kuriai nesunku ant popieriaus lapo brukstelt ranka ,paprastai nereik ten grozybiu , svarbu mintis ,ka jus siulot kokia ten man sala kur daiktus sukysciau ...nes blogai isivaizduoju hmm.gif o mintys kist daiktus i veidrodine spinta bloga jums ? ax.gif

dar nerasiau ,matot as tamsiuko neturiu del to cia as ta spinta iskisau i svetaine prie virtuves , kur kist visokius kibirus ,siurblius siap daiktus nezinau ,nes pvz koriduriui kur spinta , ten jau vienam kampe didelis rekuperatorius bus , spintos erdves sues , reik gi vietos ir striukem ir batams palikt .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 07 rugsėjo 2016 - 12:08
QUOTE(evvva @ 2016 09 07, 13:04)
Mergaites ,o gal kuriai nesunku ant popieriaus lapo brukstelt ranka ,paprastai nereik ten grozybiu , svarbu mintis ,ka jus siulot kokia ten man sala kur daiktus sukysciau ...nes blogai isivaizduoju  hmm.gif o mintys kist daiktus i veidrodine spinta bloga jums ?  ax.gif

dar nerasiau ,matot as tamsiuko neturiu  del to cia as ta spinta iskisau i svetaine  prie virtuves , kur kist visokius kibirus ,siurblius siap daiktus nezinau ,nes pvz  koriduriui kur spinta , ten jau vienam kampe didelis rekuperatorius bus , spintos  erdves sues , reik gi vietos ir striukem ir batams palikt  .

kad ir toks (iš Cobres nuorodos), galima be tų stiklų - sienų
http://www.homebook....yl-skandynawski
http://www.homebook....yl-skandynawski
Atsakyti