Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 32, rugsėjis

teip, merginos, dabar klausimas toms, kurios jau naudojates blizgiomis virtuvemis, pasakykite, kokiomis sluostemis valote pavirsius. Aciu
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2016 09 07, 13:04)
Mergaites ,o gal kuriai nesunku ant popieriaus lapo brukstelt ranka ,paprastai nereik ten grozybiu , svarbu mintis ,ka jus siulot kokia ten man sala kur daiktus sukysciau ...nes blogai isivaizduoju   hmm.gif o mintys kist daiktus i veidrodine spinta bloga jumsax.gif

dar nerasiau ,matot as tamsiuko neturiu  del to cia as ta spinta iskisau i svetaine  prie virtuves , kur kist visokius kibirus ,siurblius siap daiktus nezinau ,nes pvz  koriduriui kur spinta , ten jau vienam kampe didelis rekuperatorius bus , spintos  erdves sues , reik gi vietos ir striukem ir batams palikt  .

Spintos idėja tai labai liuks, ir veidrodžiai gerai, bet va jei vien veidrodinės stumdomos durys nuo grindų iki sienų (ištisiniai veidrodžiai?) tai ar nebus vaizdas kaip baleto studijoj ir be to čia jau ultramodernas labiau, o ne klasika.

Ai dar jei trūksta vietos daiktams, tai po teliku kaip tik galima platesnę spintelę daryti, nes ji ten niekam netrukdys už durų. Bet jos šoną (ne priekį) gal daryčiau ne uždarą o su lentynom/stiklais, pvz. knygom. O gal ir priekį dalinai su stiklais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 07 rugsėjo 2016 - 13:17
QUOTE(knopke* @ 2016 09 07, 13:51)
teip, merginos, dabar klausimas toms, kurios jau naudojates blizgiomis virtuvemis, pasakykite, kokiomis sluostemis valote pavirsius. Aciu

su mikropluosto sluoste, dar radau labai nebloga valikli kuris druziu nepalieka Crinis virtuves valiklis, tai su juo virtuvej viska valau, man patinka.
Atsakyti
Labas visos, besikuriančios virtuves. Sakykit, gal kuri žinot kur būtų galima rasti virtuvei baltą kriauklę, bet mažų išmatavimų, kad eitų įleisti į 30-35cm gylio baldus?
Akmens masės nelabai galiu leisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 07, 09:20)
Juodai, jeigu tai ta pati jūra, apie kurią ir aš pagalvojau, jeigu nesunku, pabraidykite kokią minutę kitą už mane  4u.gif

Padaryta mirksiukas.gif . Jūra vietoj, oras jau pasitaisė, žmonės vis dar maudosi thumbup.gif
user posted image

Evva, aš galvoju, kad gal vertėtų svetainės spintą perkelti ant kitos sienos, ten kur tv dabar parodyta. TV būtų dailiai įmontuotas į tą spintą reikiamoje vietoje, o pagal tai, ką Jūs žadate joje laikyti (kibirai, siubliai ir pan.), sprendžiu, kad patogiau ta vieta būtų prie įėjimo į patalpą, kad nereiktų prireikus siurblio eiti per visą svetainę jo pasiimti.
Tai va. O virtuvę padėliojau dviem varijantais.
Pirmas ir antras
user posted image user posted image

Kiekvienam stengiausi, kad liktų pageidaujamo darbastalio.
Pirmam variante darbastalis nuo plautuvės link kampo ~95cm: šaldytuvas, plautuvė, indaplovė, L tipo kampinė spintelė, pasukus viryklė su orkaite apačioje, stalčių blokas (dydis pagal norus).
Antrame jis prie kitos sienos nuo plautuvės kairėn - ~105cm: šaldytuvas, 45cm stalčių blokas, viryklė, 50cm stalčių blokas, pasukus I tipo kampinė spintelė su min 45cm pločio durelėmis, indaplovė, plautuvė, stalcių blokas, kurio plotis pagal poreikius.

Tiek kol kas 4u.gif

P.S. spintos veidrodinės ko gero nedaryčiau, vien pagalvojus apie jos nuvalymą doh.gif . Tegul tokios spintos lieka prieškambariams. Visa tokia veidrodinė siena mane greičiausia erzintų unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 rugsėjo 2016 - 13:51
QUOTE(knopke* @ 2016 09 07, 13:51)

Su TW langu sluoste ir langu valikliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 07, 12:32)
Juodai, visoms pataria o mano klausima apie saldytuva "numuilino" tyliai smile.gif
Prašom tiesiai šviesiai - keliam ar paliekam? ir kodėl taip ar anaip?  cool.gif

Meluojat, nenumuilinau biggrin.gif . Seniai apie tai savo nuomonę pasakiau:
QUOTE(Juodai @ 2016 09 06, 09:20)
Man norėtųsi šaldytuvą kelti prie svetainės sienutės (bet kaitlentė nejudinama ...), nes dabar jis toli einat iš svetainės, iš kitų kambarių - šaldytuvas darinėjamas ne tik šeimininkaujant, bet ir prabėgant iš kitur  mirksiukas.gif . Jei kelti prie kitos sienos, tai jis gausis išvis kaip kitoj respublikoj, nes tas matmuo tarp sienų 6710mm reiškia, kad iki šaldytuvo nuo likusios virtuvės mažiausia 5,5m reiks pėdinti blink.gif ...

Atsakyti
http://www.part.lt/p...036a0653651.jpg

ka ten daryti, kur lieka prie stalciu mazos dureles?
Papildyta:
ar teisybe, kad mikropluosto sluosciu negalima? Neva, subraizo blizgu pavirsiu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 07, 14:58)
ka ten daryti, kur lieka prie stalciu mazos dureles?

O ką siūlo projekto autorė/-ius?
Atsakyti
nieko biggrin.gif ten turetu buti apie 40 cm
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 07, 13:22)

Įdomu, tos žolės taip natūraliai be saulės kampe auga? Gal kas bandėt? Ar čia tik nuotraukai iš šiltnamio atneštos? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 09 07, 15:03)
nieko biggrin.gif ten turetu buti apie 40 cm

Ar mes apie tas pačias dureles galvojame? Gal galėtumėt brėžinyje pažymėti?
Aš Jūsų vietoje nepaleisčiau autoriaus taip lengvai - pripaišo visko, spėliok paskui žmogau, kas ten turi būti... lotuliukas.gif
Atsakyti
nemoku pazymeti biggrin.gif 4u.gif
paciame kampe dureles siauros po stalvirsiu
Atsakyti