Labas rytas
Kažkodėl necituoja

.
Sveikinimai Asoje ir Tokatai bei jų mažyliams

.
Ačiū už atsakymus dėl baseino ir kėdučių

. Baseinus šituos žinau, dar moterys važiuodavo ir į Antakalnio polikliniką. Tik man gaunasi per visą miestą, tai sakau gal kokio nežinau arčiau esančio.
Maitinimo kėdutės fainos šitos, tik kainos man truputuką kandžiojasi

. Noriu tik kėdutės be jokių pribombasų, užimančios nedaug vietos ir patogios tiek man, tiek mažyliui. Tai ir aš galvoju apie Ikejos kėdutę, B atkalbinėja, kad netvirta.
Siurbiu visą info apie primaitinimą. Kol kas planas pradėt nuo daržovių, žiemos pradžioj dar visko savo turim.
Kartais tenka ir man vakare maitint iš abiejų. Bet tas būna labai retai (kai išsiderina maitinimai ir kokią parą valgo mažai, tada mano (.) sprogsta, net laukiu kol išvalgys, o poto kelias dienas būna sausra kol vėl užsisako pakankamai pienelio). Bet pilvo nepučia net ir tokiu atveju. Ir išvis rimtas reikalas užsirišo staiga vieną dieną, bedaro tik kas kelias dienas. Iki tol buvo kiekviena keičiama sauskelnė bent pažymėta.
Naktį jei viskas gerai miega 21-7 su n pabudimų. Gali keltis kas valandą, gal ir tris ižmiegoti. Dieną jau dabar trys miegai. Irgi įvairūs būna ir 3 val miega, bet dažniausiai 1,5-2 vakarinis gali būti ir 45 min.
Auto kėdutę turim nuo vyresnio, naujos nebepirksiu.
Savaitgalį buvom pas tėvus ir uošvius tai mamos atsargiai jau klausinėja apie primaitinimą ir labiausiai rūpi kada krikštynos

. Sakau pirma krikšto tėvus susirasti reikia

.
Buvom TA, tai 4 mėn ir 5d. sveria 6800 ir yra 66 cm ūgio. Gavom skiepus. Atlaikė didvyriškai, ir para po jų pakankamai ramiai praėjo