Ech, aš irgi laukiau to primaitinimo, nors ir žinojau, kas bus, bet vis tiek norėjosi žingsnio į priekį, o dabar tuos kelis šaukštelius valandą maitinu... Gal per 10 kartų suvalgo vieną šaukštelį - spjauna, surenku, vėl dedu, t.y. laukiu, pabaksnoju, kol bent kiek išsižioja, įdedu šiek tiek - vėl spjauna, kartais truputį pačiaumoja ir spjauna, o kartais - netikėtai - ir praryja truputį

Vakar vieną šaukštelį prieš pabaigą normaliai suvalgė, buvo džiaugsmo

O kiekvieną dieną lyg pirmąkart ragautų.. Na, daržovės čia, su kruopom būna geriau, bet norisi pradėti nuo daržovių, nes po to jų visai nebevalgys, o čia bent šiek tiek pasipratins...
Man irgi nepatinka visokie plastmasiniai, maitinu iš keraminio mažučio, vakar nukrito ant grindų su visa koše, bet nesudužo ir net košė ne visa išsitaškė, tai buvo ką pabaigt

Gerai, kad virtuvėj medines grindis dėjom
Bet šiaip tai atšąla ta košė per valandą, ką čia valanda, per kelias minutes atšąla, kai jos tiek nedaug, galvoju, gerai būtų lėkštutė, kur karštas vanduo pilasi, bet galima ir į kitą dubenėlį įsistatyti, tik nelabai patogu bus maitinti...
Nežinau, kaip būtų su tuo bandymu leisti valgyt pačiam, man atrodo absoliučiai neįmanoma

Įkištų rankas į košę ir nusilaižytų?

Hmmm..

Labai įdomu, kaip seksis
Finnai