Linden, mūsų į baseiną irgi keliauja su didžiuliu džiaugsmu ir kuo toliau, tuo labiau, kas yra labai džiugu ir mums. Man ypač patinka, kad ir pasigrūdina, nors mes ir namie jį grūdinam, bet ten, kai temperatūrų kaita didelė, dar vanduo su viskuo, tai išvis, superinis dalykas imuniteto treniravimui

Vienu metu buvo pradėjęs protestuoti prieš nardymą. Pradžioje labai gerai sekėsi. Visąlaik ir namie prausdamasis po dušu galvą pakišęs laiko, galvos plovimui niekada neprieštarauja, bet nerti nenorėjo kažkodėl, verkti pradėdavo, tai jau buvau po kelių kartų tokių nutarę, kad to ir nereikia daugiau, jeigu nebepatinka. Juo labiau, neturim mes tikslo iš jo padaryti kažką, viskas tik sveikatai ir savo malonumui

Bet matyt tuos porą kartų tiesiog nuotaikos nebuvo, nes šiandieną va jau buvo trečias kartas, kai neria labai mielai, po daug kartų, pats juokiasi po to, laimingas

Mankštų jam nereikia, tai mes į jas ir neinam. Vakarais kartais pamasažuoju, kad ne veltui būčiau į kursus nuėjus

(ypač kojas ir nugarą jam patinka), tai guli, atrodo tik mirksi, relaksuojasi

Mūsų lopšyje irgi nežinau ar gulėtų, jeigu nemiegotų, gal irgi norėtų dairytis, bet, kad jis visada lauke miega. Lopšys dar geras (jo ilgis atrodo 80cm, o jis prieš 3sav buvo apie 67cm, dabar kiek paaugo, bet dar telpa normaliai), ir su Columbia, pamatavau ir su voku dar tilptų, tik su Columbia taip šilta, kad dar kol kas nieko kitko nereikia.
Gertuvės iš pat pradžių norėjau ne tokios, kokią
gaily parodė, irgi iš NUK, bet ne tokios. Kai tos neradau, tada jau ir šitos norėjau. O kai ir šita tik su
baibokais visokiais buvo, pirkau dar kitokią

Mes tiesa, dar esam nupirkę tokią visai paprastą tokią gertuvę iš Ikea.
http://www.ikea.com/...ducts/20213883/
Pirkau, su mintimi, kad nuvešiu ją pas mamą, nes ten vis užsukam, kad bent pas ją sukant nereiktų galvoti ar įsidėjom, kad reikia kažką pasiimti ir pan. Pabandėm kažkada iš smalsumo, didelei nuostabai, jau patį pirmą kartą gėrė puikiai, aišku, iš jos ir bėga labai gerai, bet vistiek, ir su abiem rankytėm taip gražiai paėmęs laikė, gražu žiūrėti buvo (aišku, išlaistė šiek tiek, nes, nors viršuje tik trys mažos skylutės, labai nesunkiai bėga)

Tik nežinau kaip būtų su vandeniu, nes į tą gertuvę pyliau nutrauktą MP, dar nieko kito kol kas nėra ragavęs. Dabar, jei ir reiktų palikti prižiūrėti kažkam, palikčiau ne buteliuką, bet gertuvę su pienu.
QUOTE(repečkė @ 2016 11 17, 22:21)
Aš čia truputį ne į temą. Bet youtube prisižiūrėjau kaip atrodo 5 mėn kūdikiai, tai daugelis jau sėdi kėdutėse ir šiaip sėdi ir atsisėda

ir patys. kelia uodega ir bac ir sėdasi. oho! mano damutė labai nori sėstis, bet iki sėdėjimopagal šituos video dar atrodo tolokai.. hmmmm. Tiek kad maniškė ritinėjasi visaip kaip. Vakar palikau vidury kilimo, trumpam išbėgau iš kambario, grįžtu - jau nusiritus ir ant žemės su žaislu žaidžia

Šiandien po baseino žandukai sausi. Ar gal lauke vakar nušalo. Na matosi odytė tokia sausa. Tepat kuo nors tokiais atvejais?
Kiekvienam vaikui savas laikas

Pasodinus gal ir tavo jau sėdėtų. Mūsų pasodinus tvirtai sėdi, nesvirduliuoja. Buvom kažkada su gyd susitikę, jai rūpėjo pažiūrėti

Nors mes patys specialiai nesodinam jo, bet jis pats vis taikosi atsisėsti, jei įsikimba į kažką, atsisėda arba gultuke (kai keliasi iš pusiau, o ne iš visai gulimos padėties). O be įsikibimo į ką nors ar ne gultuke dar pats neatsisėda. Dabar kelios dienos vis matau kaip pusiau taip, nei atsisėda, nei ne, gulėdamas, pasikelia kokių 45 ar kiek daugiau laipsnių kampu ir laikosi kažkiek, bet daugiau dar neišeina

Kai išsausėja patepu vaikišku kremu. Mes, kadangi ir lauke nemažai būnam, visai neseniai būdavo žvarbus oras, vėjuota labai net man, tai ir jam patepu išeinant.
---
Asoje, tas patarimas, kad duoti vieną produktą bent kelias dienas, kad jeigu ką, suprastum nuo ko alergija, labai geras. Bet lygiai taip pat galima ir kelias dienas duoti pvz brokolio žiedynus