QUOTE(Maja Di @ 2016 09 08, 16:25)
Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis sako palaikantis homoseksualų partnerystę ir tikisi, kad Seimas šį klausimą išspręs.
Skaitykite daugiau:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=72245214
Aš apakus

. Na šauniai konservatoriai liberalėja

, pradėsiu galvot kaip apie tinkamą pasirinkimą. O anūką kuo toliau tuo labiau gerbiu. Tik, galvoju, senelis nepaglostys

.
Ir Skvernelio nuomonė, nepaisant kovotojų už tradicinę šeimą valstiečių
Aš tos linijos laikausi, tačiau turiu savo nuomonę. Santykiai tarp žmonių, ką ir kas nori mylėti niekada jokia valstybė negali reguliuoti ir kištis. Tačiau yra momentas, kada prieinama iki teisinių klausimų, kurie šiandien nėra išspręsti, todėl aš manau, kad teisiškai sureguliuoti partnerystę privalome, sakė S. Skvernelis.
Kažin kiek jis laiko ištvers su tais valstiečiais

dar yra drąsių žmonių ant Lietuvos. Kiek truks tas Skvernelio principingumas, bet jis kol kas man patinka už drąsą pasakyti, kai reikia, ir savo nepopuliarią nuomonę.
dar į tą temą perskaitytas straipsnis su "Norvegijos karaliaus kalba"
Norvegai yra tie, kurie gyvena Šiaurės Norvegijoje, centriniame, pietų ir kituose regionuose. Norvegai taip pat yra imigrantai iš Afganistano, Pakistano, Lenkijos, Švedijos, Somalio ir Sirijos. Ne visada yra lengva pasakyti, iš kur mes esame kilę, kas ir kokios tautybės mes esame. Mes vadiname namais tą vietą, kur yra širdis. Tačiau ne visada lengva ir širdį įsprausti tarp šalių sienų. Norvegai yra mergaitės, kurioms patinka mergaitės. Berniukai, kurie myli kitus berniukus. Taip pat ir berniukai, ir mergaitės, kurie myli vienas kitą. Norvegai tiki Dievą, Alachą, tiki viską ir netiki niekuo. Norvegams patinka klausytis Edvardo Griego, Kygo, Hellbillies ir Kari Bremnes. Kitais žodžiais, Norvegija esate jūs! Mes esame Norvegija! Mano didžiausias palinkėjimas Norvegijai, kad mes pasirūpintume vienas kitu, kad ir toliau statytume šią šalį, paremtą pasitikėjimu, bendruomeniškumu ir geraširdiškumu.
Skaitykite daugiau:
http://bendraukime.l...utm_medium=Copy