prie agrodangos pirkau dar tokiu smeigtuku kažin ar jie pasiteisins
kad nera dabar kur patikimą oru prognozę sužinot, aš jau kelis kart ant jos pasivedus 
galvoju bent nuo tako jais prismeigt, kad kokie plytgaliai vaizdo nedarkytų
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 15, 16:11)
kad nera dabar kur patikimą oru prognozę sužinot, aš jau kelis kart ant jos pasivedus 
galvoju bent nuo tako jais prismeigt, kad kokie plytgaliai vaizdo nedarkytų 
QUOTE(diuni @ 2016 11 14, 15:27)
nezinau- zemem niekad nepyliau
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 15, 12:41)
isgyveno visos, tik tais metais smarkiai visokios ligos kabinosi. kita vertus rozems tai buvo pirma ziema, nesenai sodintos, tai gal del to, kad dar kaip reikiant neisiaugusios buvo ir sirgo...
QUOTE(Vobla @ 2016 11 15, 17:23)
nezinau- zemem niekad nepyliau
isgyveno visos, tik tais metais smarkiai visokios ligos kabinosi. kita vertus rozems tai buvo pirma ziema, nesenai sodintos, tai gal del to, kad dar kaip reikiant neisiaugusios buvo ir sirgo...
Kaip kaikotės, Kokie planai dėl rožių dengimo toliau
QUOTE(diuni @ 2016 11 25, 08:00)
Labas rytas
kolkas jokiu planų
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 25, 10:59)
Labas rytas 
kolkas jokiu planų
, pažiurejau menesio prognozę, tai tik gruodžio antroj pusej žada naktimis iki -5, tai jeigu gismeteo nepaves, kolkas dengti nereiks jų
, nors mačiau kai kas jau uždengęs egliu šakomis 
kolkas jokiu planų
Ne , dabar dar joms peršilta bus...ir žemės gal tos ant jų nėr dabar gerai...bet jau ką bedarysi...
na as jau ruosiuos savaitgali padirbeti prie ju, jau pradesiu galvoti apie dengima
apeisiu apziuresiu kaip laikosi ukis
Aš retkarčiais paskabau lapus, prie kurios prieinu. Ne visi lengvai atplyšta, tai dar neskubu. Turiu tik vieną guldomą, tai iki pirmadienio prilenksiu, jei prognozės nepasikeis. Antradienį Kaune žada -6, vėliau vėl gali atšilti. Tegu sau guli neuždengta, bet jeigu neatšils, tai bent nesulaužysiu.
Ir aš lapus baigiu skabyti, juos rinkti ir panašius lauko švarinimo darbus dirbti. Reikėtų man dar spėti rožes bent prilenkti. Bet nelabai laiko savaitgalį turėsiu. Teks kažkaip verstis ir bandyti nors kelias valandas lauke padirbti. Kitą savaitę numatomi jau bjaurūs orai, o vėliau po truputį lyg ir oras vės. Vis tik, jei tik turite laiko, pradėkite dengti rožes (kas dar neuždengėte). Gal tos prognozės dar pasikeis, bet vis tik žiema yra žiema.
QUOTE(diuni @ 2016 11 28, 08:07)
taip ir nepradejau, nu matysiu kaip čia eisis , supratau tik tik gismeteo mažumėlę netikslus
o kaip dengiat Diuni? Ar tik agro danga ar dar kažkuom sukat? Aš tai bandysiu ištisiunius plotus dangą kloti