dabar puiki proga užsidengti toms, kad dar nespėjo
QUOTE(diuni @ 2016 12 21, 12:47)
mano tai stopudovai sunta
QUOTE(Vobla @ 2016 12 21, 19:00)
mano tai stopudovai sunta
pries salcius ant kiekvienos supyliau sausos zoles plius samanu( skarifikavom veja rudeni, tai laikiau ta zole su samanom sausai siltnamyje) kaupa, o ant virsaus suneriau kepures is daug sluoksniu agropleveles, paslegiau akmenim, kad vejai neisnesiotu. kai salta- atrode puikai, o dabar jau isivaizduoju kaip ten viskas permirke imirke...
Jei uždengėt sausa žole, tai reikėjo ir pasirūpinti, kad ji išliktų sausa- gabaliukas polietileno ir viskas tvarkoj. O sausa žolė, tai labai tinka pelių lizdams
O šiaip viskas gerai toms rožėms, kad tik šaltis nepaspaustų, kai visai sniego nėra.
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 21, 12:56)
Na is kur zinai, kad yra nespejusiu
As sniegu tik dengiau: kai tik pradeda snigti, uz kastuvo ir viskas. Jau du kartus spejau pasidarbuoti. Visa dengimo medziaga taip ir guli
Aš uždengiau prieš paskutinius buvusius nedidelius šalčius apie gruodžio 10 d. ir tai, vien todėl, kad vėliau tikrai laiko tam jau neturėsiu. Pyragų draugams kepimai, šunų parodos, prieš šventiniai susitikimai ir t.t. Dabar rami
Po agrodangomis ir šiltnamiukuose bent jau temperatūrų svyravimai mažesni ir niekas nešunta.
QUOTE(Emvida @ 2016 12 21, 18:17)
Jei uždengėt sausa žole, tai reikėjo ir pasirūpinti, kad ji išliktų sausa- gabaliukas polietileno ir viskas tvarkoj. O sausa žolė, tai labai tinka pelių lizdams
, bet, tikėsimės, jos neapsilankys.
O šiaip viskas gerai toms rožėms, kad tik šaltis nepaspaustų, kai visai sniego nėra.
taip ir darydavau- dedavau po lapa celofano, tik siemet kazkodel patingejau. na. ziuresim kaip cia bus. klojau pries uzsalant, tai va tokio lietaus ir silumos iki pavasario ir nelabai tikejausi.
atejau paskaityt
jusu patirties... kazin kaip cia rozes perziemos, viskas perdreke ... galvojau gal atidengti ar ka
O aš dar tik dengsiu, nes dabar tik po žemiu gerą puskibirį užpilta ant ju ir tiek žinių
QUOTE(AJIRA @ 2016 12 22, 10:38)
atejau paskaityt
jusu patirties... kazin kaip cia rozes perziemos, viskas perdreke ... galvojau gal atidengti ar ka