Sveikos merginos, dar nezinau kaip perziemojo mano pernai sodintos, bet jau nagus niezti vel kibt i paieskas geltojajam oranziniam gelynui.. apsistojau ties angliskom ir senovinem - kas parekomenduosit graziu istvermingu?
Skaičiau, skaičiau visus puslapius ir neradau atsiliepimų apie lenkų floribunda.pl. Kokia rožių kokybė pas juos? Antramečiai sodinukai?
Brangioji gi mes pernai is ju sakemes nepameni - pavasari ;)
Dabar berods butu jei politika nepasikeite 5proc nuolaida.. reiks pasiziuret account'a ;)
<p>Dabar berods butu jei politika nepasikeite 5proc nuolaida.. reiks pasiziuret account'a ;)</p>
Aš pernai nesijungiau prie jūsų užsakymo

Tik kas bus po ziemos

Kadangi nei Floribundoj, nei Sibirkoj, nei vitafloroj mano ieškomos rožės nebuvo, tai prisiminiau, kad prieš kelis metus esu pirkusi Žemaičio ūkyje kelias rožes. Paskambinau ir liuks - rezervuotos man keturios krūminės Iceberg.

Kadangi nei Floribundoj, nei Sibirkoj, nei vitafloroj mano ieškomos rožės nebuvo, tai prisiminiau, kad prieš kelis metus esu pirkusi Žemaičio ūkyje kelias rožes. Paskambinau ir liuks - rezervuotos man keturios krūminės Iceberg.

ir kainos ju nerealiai sukelta, o del ivairoves sutinku, daug ko jie turi ko kitur nera

Ta proga, apėjau visas savo valdas. Visos rožės jaučiasi puikiai, kurios uždengus buvau, tai šiek tiek sukėliau dangalus, kad ventiliacija būtų...

Papildyta:

ir kainos ju nerealiai sukelta, o del ivairoves sutinku, daug ko jie turi ko kitur nera

Šiokį tokį nusivylimą turiu ir aš... pernai iš jų pirkau 8 raganes, iš kurių 4 buvo perlaistytos su išpuvusiom šaknim ir be gyvybės ženklų

Papildyta:

merginos, kur perkat astrancijas? noriu rozem i kompanija, reikia maziausiai 20vnt ir kaina susidaro jau nebejuokinga. Is seklu neauginsiu, neturiu tiek kantrybes...
Pernai pirkau pasdaugiametes.lt, bet tokias susnas gavau, kad abejoju ar perziemojo.
</p><p>Pernai pirkau pasdaugiametes.lt, bet tokias susnas gavau, kad abejoju ar perziemojo.
</p>
aš irgi į jas akis blizginu