Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

QUOTE(Terezza @ 2016 09 15, 07:08)
Gal yra bandziusiu Giovanni Ultra sleek sampuna? Domintu atsiliepimai 4u.gif

Vienas is tu, kuriuos naudoju. Patiko, kaitaliuoju ji, Acure Organics ir Desert Essence, plaukai sviesus, dazyti.
Atsakyti
kas gali būti, jei prieš menesinės kas mėn prasidėda galvos skausmai? gormonai? ką daryt, kur eiti ką tirti?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 09 15, 09:44)
kas gali būti, jei prieš menesinės kas mėn prasidėda galvos skausmai? gormonai? ką daryt, kur eiti ką tirti?

PMS, vienom vienokie artejanciu menesiniu zenklai, kitom kitokie, pvz galvos skausmai. Niekas cia nieko neistirs. 4u.gif
Atsakyti
Galvos skausmai prieš mm, yra magnio trūkumas. Man būna galvos skausmai + mėšlungis. Reiktų sočiai valgyti, ir pagerti magnio būtent tuo laikotarpiu. Tikrai padės. Magnis iš iherb geras šis: http://www.iherb.com...oz-227-g/62797? tuo geresnis, kad chelate forma geriau įsisąvinama. Šiom dienom ji pas mane atkeliaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 15 rugsėjo 2016 - 10:10
QUOTE(Ramce @ 2016 09 15, 10:48)
PMS, vienom vienokie artejanciu menesiniu zenklai, kitom kitokie, pvz galvos skausmai. Niekas cia nieko neistirs. 4u.gif

įdomu o Iherbe ar yra kokiu nors palengvinančių priemonių? atsibodo, dirbt negaliu , geriu nuskausminamuosius doh.gif nes jei laiku neišgert, prasideda migrena, o tai jau kelių dienų malonumas. Keleta kartu buvo išvis su mirksėjimu akyse - tada iškrentu porai dienu iš ritmo.
Iš papildu geriu tik magnį, jis mane gerai ramina, bet šiuo atvėju nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 09 15, 09:44)

Sutrikusi kraujuotaka, padeda ginkgo biloba. Labai padeda viena zolyte, bet jos neparduoda, o auga prie ezeru, pelkese. Viena karta radau kiek, labai gerai nuimdavo skausmus per tas dienas, bet nedaug turejau ir kazkai neteko daugiau kur matyti. Lythrum salicaria, raudokle, raso, kad ji nuo viduriavimo, bet kraujuotaka reguliuoja geriau, nei kotos zoles.
Dar jei gausios menesines, tai nuo to irgi padideja galvos skausmas, padeda trikerte zvagine, ja reikia gerti pries pat ir mm metu.
Is Iherb Vitex gali padeti.
Atsakyti
Taip, yra: http://www.iherb.com...-capsules/2012? specialiai sukurta pms.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 09 15, 11:16)
Sutrikusi kraujuotaka, padeda ginkgo biloba. Labai padeda viena zolyte, bet jos neparduoda, o auga prie ezeru, pelkese. Viena karta radau kiek, labai gerai nuimdavo skausmus per tas dienas, bet nedaug turejau ir kazkai neteko daugiau kur matyti. Lythrum salicaria, raudokle, raso, kad ji nuo viduriavimo, bet kraujuotaka reguliuoja geriau, nei kotos zoles.
Dar jei gausios menesines, tai nuo to irgi padideja galvos skausmas, padeda trikerte zvagine, ja reikia gerti pries pat ir mm metu.
Is Iherb Vitex gali padeti.

Ačiū
Taip su kraujotaka nelabai pas mane, spaudimas žemokas + sedimas darbas ir šalta visada beveik. Bandžiau gerti ginko biloba, jis man provokavo galvos skausmus, mečiau lauk ...
Menesinės negausios, kart nuo karto turiu bėdų su vidurių užketėjimų, tai tą žolytė turbut nelabai tiks man.

Bandžiau masažus, neblogai, net kažkuriam laikui dingsta bėdos. Bet reik nuolat pratimus daryt, kurių aišku nedarau nuolat. Dėja. Visaip buna kartais neskauda ir tingiu, kartais laiko nėra. Atsibodo visą laiką save versti ką nors daryti... vis reikia, reikia ir reikia karsta.gif bet čia jau kita istorija kaip pamėgti sportuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 09 15, 10:14)
įdomu o Iherbe ar yra kokiu nors palengvinančių priemonių? atsibodo, dirbt negaliu , geriu nuskausminamuosius  doh.gif nes jei laiku neišgert, prasideda migrena, o tai jau kelių dienų malonumas. Keleta kartu buvo išvis su mirksėjimu akyse - tada iškrentu porai dienu iš ritmo.
Iš papildu geriu tik magnį, jis mane gerai ramina, bet šiuo atvėju nepadeda.

mano identiska problema, dziaugiuosi tik tuo, kad tai netrunka ilgai.. rasit supervaistus - pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 09 15, 10:37)
Ačiū
Taip su kraujotaka nelabai pas mane, spaudimas žemokas + sedimas darbas ir šalta visada beveik. Bandžiau gerti ginko biloba, jis man provokavo galvos skausmus, mečiau lauk ...
Menesinės negausios, kart nuo karto turiu bėdų su vidurių užketėjimų, tai tą žolytė turbut nelabai tiks man.

Bandžiau masažus, neblogai, net kažkuriam laikui dingsta bėdos. Bet reik nuolat pratimus daryt, kurių aišku nedarau nuolat. Dėja. Visaip buna kartais neskauda ir tingiu, kartais laiko nėra. Atsibodo visą laiką save versti ką nors daryti... vis reikia, reikia ir reikia  karsta.gif bet čia jau kita istorija kaip pamėgti sportuoti  blush2.gif

Man dar padeda kvepavimo uzlaikymo pratimai, kai pradeda skaudeti, visada nuima skausma kazkuriam laikui. Dabar su jais ir tvarkausi. Jei tingiu juos darytis, tai dar no-spa padeda.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 09 15, 11:37)
Bandžiau masažus, neblogai, net kažkuriam laikui dingsta bėdos. Bet reik nuolat pratimus daryt, kurių aišku nedarau nuolat. Dėja. Visaip buna kartais neskauda ir tingiu, kartais laiko nėra. Atsibodo visą laiką save versti ką nors daryti... vis reikia, reikia ir reikia  karsta.gif bet čia jau kita istorija kaip pamėgti sportuoti  blush2.gif

Trečią vaiką pasigamint, gal pagelbės biggrin.gif .
Kokia aš laiminga tuo klausimu, niekad jokių PMS neturėjau, MM 1 diena plius 2 dienos terliojimai, vaikus nešiojau lyg nebūčiau nėščia smile.gif. Draugė labai blogai jausdavosi tai -jo, sakė labiausiai pasiteisino pratimai. Tik va reikia netingėti, aišku piliulę lengviau praryt.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 09 15, 10:44)

Man būna prieš mmm galvos skausmai dėl hormonų svyravimų. Padeda magnis.
Atsakyti