QUOTE(ivetacom @ 2016 09 15, 11:16)
Sutrikusi kraujuotaka, padeda ginkgo biloba. Labai padeda viena zolyte, bet jos neparduoda, o auga prie ezeru, pelkese. Viena karta radau kiek, labai gerai nuimdavo skausmus per tas dienas, bet nedaug turejau ir kazkai neteko daugiau kur matyti. Lythrum salicaria, raudokle, raso, kad ji nuo viduriavimo, bet kraujuotaka reguliuoja geriau, nei kotos zoles.
Dar jei gausios menesines, tai nuo to irgi padideja galvos skausmas, padeda trikerte zvagine, ja reikia gerti pries pat ir mm metu.
Is Iherb
Vitex gali padeti.
Ačiū
Taip su kraujotaka nelabai pas mane, spaudimas žemokas + sedimas darbas ir šalta visada beveik. Bandžiau gerti ginko biloba, jis man provokavo galvos skausmus, mečiau lauk ...
Menesinės negausios, kart nuo karto turiu bėdų su vidurių užketėjimų, tai tą žolytė turbut nelabai tiks man.
Bandžiau masažus, neblogai, net kažkuriam laikui dingsta bėdos. Bet reik nuolat pratimus daryt, kurių aišku nedarau nuolat. Dėja. Visaip buna kartais neskauda ir tingiu, kartais laiko nėra. Atsibodo visą laiką save versti ką nors daryti... vis reikia, reikia ir reikia

bet čia jau kita istorija kaip pamėgti sportuoti