Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

QUOTE(Rožės vardas @ 2016 09 15, 20:43)
Patiko straipsnis http://gyvbudas.lryt...kti-dukters.htm čia tiems, kurie vien niekina vitaminus sintetinius ir mineralus. Esmė tokia. Moteriai, kuriai 40 m. Pastoti padėjo sintetiniai vitaminai is Lenkijos vaistinių, vaisingumo stebejimas, pagerėjus mityba.13 metų negalėjo susilaukti vaikų. Lt medikai siūlė dirbtinį apvaisinimą...
Jokia čia ne naujiena smile.gif
Aišku, kad tik papildai ir visa kita savikontrolė kaip maistas, sportas, gamta ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 09 15, 14:31)
Jei kas nors laukia silidino http://www.iherb.com...-84-fl-oz-25-ml dar 7 yra.

Ar kas nors bandė modifikuoti krepšelį? Tikriausiai negalima vietoj vienos prekės kitą įdėti, tik ištrinti išmesti galima, ar ne? Nenoriu viso anuliuoti, nes dienos prekės nebegausiu ax.gif

Aš laukiau, ačiūūūūū 4u.gif . Spėjau, rašo, kad dar 1 liko . Prieš pat pasibaigiant dienos akcijai užsakinėjau tai dar ir purškalą suspėjau popigiaja pagriebt, bandysim krepšelis
O kažin kaip šiandieninė akcija, gal bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 15, 21:54)
Aišku, kad tik papildai ir visa kita savikontrolė kaip maistas, sportas, gamta ir t.t.

Na is tikro mane labai sudomino tas straipsnis. Visa gyvenima, su didesnem ar mazesnem pertraukom geriu vienus ar kitus vitaminus. Anksčiau pirkdavau multivitaminus. Mama ipratino. Bent karta per metus, nors kažką... Ir jau ko ko, bet greicio pastoti, net saugojantis, pavydžiu pati sau. Įdomu ar tai gali būti susiję. O čia prašau, lenkų daktarai davė nurašytai šeimai vitaminų pagert...pastojo po metų. Va ir su tais gydytojais. Kad man ar vaikams būtų pasiūlę kokių. Pagert, kad ir po ligos. Sake tik vitamino c nupirkt 1 kartą prieš 9 metus.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 09 15, 21:40)
Na is tikro mane labai sudomino tas straipsnis. Visa gyvenima, su didesnem ar mazesnem pertraukom geriu vienus ar kitus vitaminus. Anksčiau pirkdavau multivitaminus. Mama ipratino. Bent karta per metus, nors kažką... Ir jau ko ko, bet greicio pastoti, net saugojantis, pavydžiu pati sau. Įdomu ar tai gali būti susiję. O čia prašau, lenkų daktarai davė nurašytai šeimai vitaminų pagert...pastojo po metų. Va ir su tais gydytojais. Kad man ar vaikams būtų pasiūlę kokių. Pagert, kad ir po ligos. Sake tik vitamino c nupirkt 1 kartą prieš 9 metus.

Niekada negėriau jokių vitaminų. Pastojau iš pirmo karto nepasisaugojus.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2016 09 15, 23:47)

As taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 15, 22:31)
Aš laukiau, ačiūūūūū 4u.gif . Spėjau, rašo, kad dar 1 liko . Prieš pat pasibaigiant dienos akcijai užsakinėjau tai dar ir purškalą suspėjau popigiaja pagriebt, bandysim krepšelis
O kažin kaip šiandieninė akcija, gal bandėt?

Dienos preke butu nebloga, jei ne tas sauliegrazu aliejus pirmoj vietoj, gal vakare tepti dar ir neblogai butu, bet tik ne ant saules veida laikyti, nes rudos demes beveik garantuotos.
http://www.iherb.com...-oz-30-ml/68530
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 09 15, 20:43)
Patiko straipsnis http://gyvbudas.lryt...kti-dukters.htm čia tiems, kurie vien niekina vitaminus sintetinius ir mineralus. Esmė tokia. Moteriai, kuriai 40 m. Pastoti padėjo sintetiniai vitaminai is Lenkijos vaistinių, vaisingumo stebejimas, pagerėjus mityba.13 metų negalėjo susilaukti vaikų. Lt medikai siūlė dirbtinį apvaisinimą...

Mano bendradarbe po pirmo vaiko, isgirdo is gydytoju kad daugiau vaiku nebetures, 15 metu gyveno nesisaugodami ir vaiku nebuvo, bet va viena diena po 15 metu - bac ir yra, ir nepatikesit, be jokiu vitaminu smile.gif Tiesiog, taip Dievas panorėjo smile.gif
Sintetiniai vitaminai sunkiau pasisavinami organizmo, pasisavina tik maza dalis, o visa kita dalis, pvz kalcio nuseda ant kraujagysliu sieneliu, inkstu ir t.t. Didesne reiksme turbut turi gyvenimo kokybe - jei stresas, nuovargis, visi blogi ir viskas blogai aplink, gali ryti ir saujom vitaminus kazi ar pakeis poziuri i pasauli, o zmogus kuris gyvena harmonijoj su aplinka yra ir daug sveikesnis ir geriau sekasi visapusiskai. Aisku visos teoriskai tai zinom, tik kad praktiskai ne visada iseina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2016 09 15, 23:47)

Aš irgi lotuliukas.gif Jeigu nesisaugočiau, tai gimdyčiau kasmet. Išnešiot turiu bėdų, bet pastot vienas juokas. Nei papildų, nei vitaminų negėriau niekada. Na, dabar, kai jau 40 stuktelėjo, vis pabandau kokį vieną kitą.
Atsakyti
Mano vakarykscias krepsas, tik Silidyno nesimato, gal kad siandien jo jau nera prekyboje, bet prigriebt ji suspejau smile.gif . Paziuresime kaip Aurorabo isgirtasis veikia! Kazkaip vakar keistai greitai issiunte siuntinuka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 16 rugsėjo 2016 - 07:46
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 09 16, 08:01)
Mano bendradarbe po pirmo vaiko, isgirdo is gydytoju kad daugiau vaiku nebetures, 15 metu gyveno nesisaugodami ir vaiku nebuvo, bet va viena diena po 15 metu - bac ir yra, ir nepatikesit, be jokiu vitaminu smile.gif Tiesiog, taip Dievas panorėjo smile.gif

Mano viena pažįstama kaip tik nesigydė- ir sanatorijos ir bobučių patarimai, (netgi su svetimu pabandė), dar senesniais laikais jokių dirbtinių apvaisinimų nebuvo, kol 35 metų būdama nusprendė, kad gana, nelemta tai nelemta, nieko nebevartojo, niekaip nesistengė ir bac 40-dešimto gimtadienio proga du brūkšneliai. Vaiką išimė su visa gimda per cezario pjūvį, sakė gydytojas, kad pastojimas neįmanomas buvo, visa gimda vien miomos. Bet įvyko stebūklas-auga sveika dabar jau 14-metė.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 09 16, 08:41)
Kazkaip vakar keistai greitai issiunte siuntinuka g.gif

Man irgi, niekad taip iš karto neišsiųsdavo.
Atsakyti
Gal kas esate bande si?
http://eu.iherb.com/...-oz-225-g/11191

noreciau kokio molio pabandyti.. Gasulo galima ir plaukams, o sis kazin tinkamas ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 09 15, 21:28)
Ar yra siuntos nr? Kokio jis tipo?

Iherb atsiuntes emaila su sekimo nuoroda dhl.
Tik nukopijavus jo nr. i dhl.lt meta neteisinga siuntos sekimo nr g.gif
Na bala nemate..gaila aisku, bet daugiau nebeuzsisakinesiu is iherb smile.gif jau geriau per tarpininkes, tik keista anksciau pries kokius 2metus nebudavo problemu su ju siuntiniais.
Atsakyti