Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

QUOTE(zibba @ 2016 09 16, 12:16)

Aciu, mums tai skysto reikia nes kudikeliui ;)

Tik atkreipkit demesi, kad sudetyje yra laktozes, gali alergizuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 16 rugsėjo 2016 - 13:35
QUOTE(kryziuke @ 2016 09 16, 14:13)
Merginos, vos prasidejus saltesniems orams mano ranku oda pradeda skilinet iki krauju (ir taip iki pavasario). Visokius kremus isbandziau (tarp ju ir taukmedi ir bazali),  bet neradau kas padetu. Gal iherbe koks stebuklingas yra?  4u.gif

Turiu namie alergikų, ir jų būklę labai blogėja būtent atėjus šalčiams ir kai įjungiamas šildymas. Drekinkite orą, net ir šlapias rankšluostukas ant radiatoriaus gali kiek palengvintį situaciją.
Kaip variantas atkreipkit dėmesį ar gerai nusausinate rankas po plovimo? Tai svarbu, nors atrodo smulkmena. iš iherbo pasidomėkite šitu kremu Aveeno
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 09 16, 14:13)
Merginos, vos prasidejus saltesniems orams mano ranku oda pradeda skilinet iki krauju (ir taip iki pavasario). Visokius kremus isbandziau (tarp ju ir taukmedi ir bazali),  bet neradau kas padetu. Gal iherbe koks stebuklingas yra?  4u.gif

alergija šalčiui: https://en.wikipedia.../Cold_urticaria
gydoma arba vaistais arba gal nebent koks D3 padėtų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 16, 15:18)
alergija šalčiui: https://en.wikipedia.../Cold_urticaria
gydoma arba vaistais arba gal nebent koks D3 padėtų.

Man alergologe Kauno klinikose isaiskino kad tokios alergijos kaip po salciui - nera, ja sukelia kiti veiksniai kurie reaguoja i salti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 16, 10:01)

Aš jūsų vietoje taip nepalikčiau. Jei jie siunčia registruotu ir jūs už tai mokate, tai tegu patys ir atranda dabar siuntinį.
Netingėkite narės ir naudokitės Paypalu. Paypal nubaustų iherbą tokiu atveju ir grąžintų jums pinigus, jei mokate už registruotus, o jie nepasirūpina, kadnormaliai būtų užregistruoti.

Tai vat, kad as ne Paypalu. Ir zinokite nebezinau kur ir kreiptis jau verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Tresor @ 2016 09 16, 16:08)
Tai vat, kad as ne Paypalu. Ir zinokite nebezinau kur ir kreiptis jau verysad.gif

Paštą kratykit, dhl tik JAV ribose. Arba rašykit iherbui.
Mergins, jūs čia daug visko žinot, vaikas šiandien iš mokyklos grįžo su "fanaru" paaky, sako nesusimušė, o į suolą susitrenkė ax.gif . Ką daryt kad nemėlynuotų(jau dabar mėlynuoja blink.gif ), už savaitės koncertinis turas ne LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 16, 16:17)
Mergins, jūs čia daug visko žinot, vaikas šiandien iš mokyklos grįžo su "fanaru" paaky, sako nesusimušė, o į suolą susitrenkė ax.gif . Ką daryt kad nemėlynuotų(jau dabar mėlynuoja blink.gif ), už savaitės koncertinis turas ne LT ax.gif

Mano vaikui labai ne kartą padėjo traumeel kremas. Tiesa po akim ir buvo kartą susimušęs bet patingėjau dažnai tepliot tai truputį spalva matėsi violetinė. bet jei netingint kelis kart patepus labai geras daiktas.
Atsakyti
gera kaina Healthy Origins, Vegan Vitamin D3 Gummies, Natural Fruit Flavors, 1,000 IU, 90 Gummies net -83 %
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2016 09 16, 16:22)
Mano vaikui labai ne kartą padėjo traumeel kremas. Tiesa po akim ir buvo kartą susimušęs bet patingėjau dažnai tepliot tai truputį spalva matėsi violetinė.  bet jei netingint kelis kart patepus labai geras daiktas.

Ačiū, lekiu į vaistinę
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 16, 15:17)

mums toks l padeda http://www.vaistine.lt/Priemone_Badiaga_nuo_melyniu_ir_sumusimu_100ml_911/CatalogStoreDetail.aspx?ID=342360
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 16 rugsėjo 2016 - 15:40
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 16, 14:17)

Karštą vandenį maišyti perpus su actu ir dėti kompresus prieš tai odą ištepus riebiu kremu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 09 16, 16:40)
mums toks l padeda http://www.vaistine.lt/Priemone_Badiaga_nuo_melyniu_ir_sumusimu_100ml_911/CatalogStoreDetail.aspx?ID=342360

Nu va, ir šitą būčiau nupirkus, dabar gal vieno traumelio pakaks. Dar Terezzos receptą pabandysim. Ačiū visoms.
Atsakyti