Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

gal kas naudojate Manuka+propolis ar kazka panasaus vaikams nuo persalimu ar imunitetui?
Kokie atsiliepimai?

Papildyta:
QUOTE(zibba @ 2016 09 16, 12:09)
Pagal mane tai ne stipresnis , ta pati 400IU sudetis, ar cia ne pagal sia sudeti reik ziureti?

Pirmajame yra viename lase 400IU, antrajame 400IU yra 4 lašuose, toks ir skirtumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 16 rugsėjo 2016 - 11:12
QUOTE(zibba @ 2016 09 16, 11:09)
Pagal mane tai ne stipresnis , ta pati 400IU sudetis, ar cia ne pagal sia sudeti reik ziureti?

Jeigu viename vitamine D, štai šitame California gold reikia vieno lašelio, reiškias tame lašelyje telpa 400 IU.
Kitame Green peach infants kids
Reikės 4 lašelių, reiškias tie 400 IU telpa į 4 lašelius.

California gold--- Servings Per Container: Approx. 300. Reškias užteks 300 kartams.

GreenPeach --- Servings Per Container: Approx 90. Reiškias jums užteks 90 kartų.

Čia žvilgsnis į tai, kas labiau apsimoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 16 rugsėjo 2016 - 11:23
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 09 16, 12:12)
gal kas naudojate Manuka+propolis ar kazka panasaus vaikams nuo persalimu ar imunitetui?
Kokie atsiliepimai?
Papildyta:

Pirmajame yra viename lase 400IU, antrajame 400IU yra 4 lašuose, toks ir skirtumas

Aaa...dabar supratau. O kuo skiriasi musiskiai vaistinese pvz vaikams 10ml vit D3 kainuoja vos virs 2eur. O cia jei dar be akcijos, tai nuo 10eur?
Kad ir musiskas valencio firmos
valentis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 16 rugsėjo 2016 - 11:28
QUOTE(zibba @ 2016 09 16, 12:22)
Aaa...dabar supratau. O kuo skiriasi musiskiai vaistinese pvz vaikams 10ml vit D3 kainuoja vos virs 2eur. O cia jei dar be akcijos, tai nuo 10eur?

Reiktu labiau gal sudeti pasinagrineti, nedariau dar to.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 09 16, 12:28)
Reiktu labiau gal sudeti pasinagrineti, nedariau dar to.

As niekur sudeties nerandu iherbo produktuose.
O Valencio raso:
Sudėtis
Vidutinės grandinės trigliceridai, cholekalciferolis 0,04% m/v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 16 rugsėjo 2016 - 11:31
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 09 16, 10:53)
Toliau apie kalcį rašysiu. Ir kodėl, toms narėms, kurios "seniausiai visos senbūvės perkame", nėra itin būtina jo pirkti.

Seniausiai jau rasyta, kad papildomas kalcio naudojimas labai retai kam naudos atnesa.
Atsakyti
Jei D vitaminus aptarinėjat, atsirado popigiaja patrumpinto galiojimo ax.gif
Atsakyti
Mergaites padekit man. Eykalipto et al buna spindulinis ir koks dar? Interne nerandu. Tik pamenu kad kazkuristai geresnis, bet kodel nepamenu...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 16, 13:01)
Jei D vitaminus aptarinėjat, atsirado popigiaja patrumpinto galiojimo  ax.gif

Aciu, mums tai skysto reikia nes kudikeliui ;)
Papildyta:
Vat atsiminiau rutulinis ir spindulinis. Bet kuo ten kazkuris tai geresnis kuo? Radau tik kad spindulinio kvapas svelnesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 16 rugsėjo 2016 - 12:27
Sveikos,
gal galite rekomenduoti papildus vaikui su magniu? Vitamino C seruma veidui? 4u.gif Aciu toms, kas atrasys
Atsakyti
Merginos, vos prasidejus saltesniems orams mano ranku oda pradeda skilinet iki krauju (ir taip iki pavasario). Visokius kremus isbandziau (tarp ju ir taukmedi ir bazali), bet neradau kas padetu. Gal iherbe koks stebuklingas yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2016 09 16, 12:37)
Sveikos,
gal galite rekomenduoti papildus vaikui su magniu? Vitamino C seruma veidui?  4u.gif Aciu toms, kas atrasys

Aš esu ieškojusi, kad būtų vienas magnis, vaikams, be nieko iherbe neradau. Gal blogai ieškojau. Magnio bendruose multivitaminuose būna labai nedaug. Magnį su kalciu tik esu radus. Tik tokia forma.
Magnio čia truputį daugiau, nei multivitaminuose vaikams. Vertingiausia čia būtų šiame papilde magnis. Bet irgi ne tiek, kiek būtų papilde suaugusiems smile.gif tai tiek galiu pasakyti. Skystas magnis su kalciu
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 09 16, 14:13)
Merginos, vos prasidejus saltesniems orams mano ranku oda pradeda skilinet iki krauju (ir taip iki pavasario). Visokius kremus isbandziau (tarp ju ir taukmedi ir bazali),  bet neradau kas padetu. Gal iherbe koks stebuklingas yra?  4u.gif

ne iš Iherb bet puikiai padeda user posted image
Atsakyti