Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

Meskiukai gal kol esat tr, gal verta pas ju genetikus pasikonsultuot? Gal patirtu ka papildomai?
Kiek foliu uzaugino si karta?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 17, 17:14)
Ačiū merginos už palaikymą  4u.gif

Nelabai istikro yra ką pasakoti...pakeitė protokolą nuo pernai užaugino daugiau folikulu... Rezultatas:
4 d sustoja vystytis embrionai... Tad ir perkelti nėra ko...

Bet kas per prakeikta 4 diena!!Man irgi puse nustojo vystytis butent ta diena..Is vis sita musu diagnoze-neaiskios kilmes nevaisingumas yra pati ziauriausia...gali desimtis metu eit kryziaus kelius-vis tiek tai tik galvos dauzymas i murine siena...Apkabinu....ziauriai ziauriai pikta...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 17, 18:09)
Jusų situacija kita...gi turėjot blastų... Buvo kibimas per ivf...mes iki tiek nedaėjom per savo iui ir ivf kelią...
Kadangi mūsų sperma pasak jų puiki tai lieka kiaušialąstės... Gal genetika...Nzn ką komentuos profesore.
Pernai buvo mąstymas gal toks ciklas,kitame cikle gali būti kitaip, tiesiog  Reikia keisti protokolą išauginti daugiau foliu kad būtų daugiau atrankos... Paskyrė folį ištisai ir glifor. Darė imsi naudojo embryoskopa.  Padarė šiam ivf viską kas nuo jų priklausė nes pernai darė tik icsi. Situacija nepasikeitė..

Meskute jetau tikrai be proto liudna.Stiprybes tau ir vyrui,daug stiprybes. man tikrai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 17, 23:15)
Bet kas per prakeikta 4 diena!!Man irgi puse nustojo vystytis butent ta diena..Is vis sita musu diagnoze-neaiskios kilmes nevaisingumas yra pati ziauriausia...gali desimtis metu eit kryziaus kelius-vis tiek tai tik galvos dauzymas i murine siena...Apkabinu....ziauriai ziauriai pikta...

Kad pusė atkrenta ta diena normalu, nors gal ir skaudu. nenormalu yra kai per tris ivf 4 d nėra nė vieno embriono atitinkančių tai dienai... Mes neturim susidariusių morulų...
Neaiskios kilmes... Matyt labai aiški kilme nepastojimo. Embrionų nesivystymas. Dažniausiai lemia tai genetika. jei būtų vyriškas faktorius dar galėtume sakyti gal atrinko blogai ir pan... Dabar spermos rodiklius jie įvertino labai gerai, tad lieka kiaušialasčių kokybė. Na reiks bandyti gerinti ir nors šiai dienai nebemastom ivf bet praeis laikas aistros nurims... turbut dar sykį bandysim.
Atsakyti
Gal kas susidurėt-diagnoze-anembrionija-cia mirties nuosprendis,ar kazkaip ja galima iveikti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 18, 14:44)
Gal kas susidurėt-diagnoze-anembrionija-cia mirties nuosprendis,ar kazkaip ja galima iveikti? :hm:

Jei teisingai suprantu, tai cia ta pati tuscia puslyte. As ja turejau. Zvilgtelk i mano ankstesnius postus. Nutinka tai ir naturaliai pastojus. Bet dazniausiai nepasikartoja. Yra begale pavyzdziu.
Atsakyti
Sveikos merginos,

visoms nestuke.gif po 4u.gif , o nepasisekusioms po stiprų apkabinimą.

Pagaliau aš jau namie po abrazijos. Situacija buvo tokia, kad 3 dienas gydytoja bandė vaistais (ir geriamais ir vaginaliniu būdų) sukelti man kraujavimą, tačiau rezultatas buvo labai silpnas, kol galiausiai visai nustojau kraujuoti. Tad ketvirtą dieną padarė abraziją. Po jos gydytoja komentavo, kad vaistais ir nebūtų viskas pasišalinę, nes visko per daug buvo priaugę.
Beje, ir aš pakraupau dėl kai kurių LT medikų darbo metodų. Jau per pirmą konsultaciją ligoninėje, kai su gydytoja nusprendėm pradžiai pabandyti su vaistais, ji mane įspėjo, kad skyriaus vedėjas yra labai prieš tokius medikamentinius nutraukimus, jam geriau iš karto abrazija, nes už tai ligoninė gauna pinigus iš Ligonių kasų, o už medikamentinius nieko... Tai patikėkit tas 3 dienas per rytines medikų vizitacijas kokį spaudimą aš jutau iš vedėjo....

Ir dar mačiau diskutavote apie neigiamą kraujo grupę, tai manęs ligoninėje net nepaklausė kokia ji (ok., ėmė kraują, tai sakykim, gal ir pasidarė tą Rh), bet kokia mano vyro kraujo grupė, tai tikrai niekam neįdomu buvo. O va grįžusi paskaitau jūsų pasidalintą info apie anti-Rh-imunoglobuliną, kad kai kurioms mergaitėms po persileidimų labai svarbu jį suleisti....

Todėl aš ir nebesistebiu, kodėl lietuvaičiai šniūrais traukia į Tr....
Atsakyti
Будущей маме, имеющей отрицательный резус-фактор, придется достаточно часто сдавать кровь из вены на наличие антител. До тридцати двух недель беременности этот анализ проводится один раз в месяц,..

Neisivaizduoju,kad nors viena gine pas mus pavyktu itikinti pasidometi mano antikūniais;)-jei net hcg pvz maniskei nereiskia nestumo

Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 18, 15:44)
Gal kas susidurėt-diagnoze-anembrionija-cia mirties nuosprendis,ar kazkaip ja galima iveikti? g.gif

Man tas buvo po pirmo ivf-tuščia gemalinė pūslytė. Čia ne tavo diagnozė, o nėštumo. Kaip man gydytojas sakė, gali kartotis, gali nesikartoti, gali kelis kartus būti, po to normalus nėštumas, būna labai įvairiai.

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 18, 19:44)

Neisivaizduoju,kad nors viena gine pas mus pavyktu itikinti pasidometi mano antikūniais;)-jei net hcg pvz maniskei nereiskia nestumo

Na šitá gal jau tikrai keisk!:)
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 09 18, 18:28)
jam geriau iš karto abrazija, nes už tai ligoninė gauna pinigus iš Ligonių kasų, o už medikamentinius nieko... Tai patikėkit tas 3 dienas per rytines medikų vizitacijas kokį spaudimą aš jutau iš vedėjo....

Bet kaip ziauru!!Mesininkas o ne gydytojas!O bent pakomentavo,kas galejo sukelti tokia baigti nestumo ir buti priezastimi?Kiek tau buvo savaiciu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2016 09 18, 00:00)
Meskute jetau tikrai be proto liudna.Stiprybes tau ir vyrui,daug stiprybes. man tikrai labai gaila verysad.gif

wub.gif

Aciu merginos už paguodą ir palaikymą. wub.gif

Gvatemala 4u.gif siaubinga patirtis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 18 rugsėjo 2016 - 19:59
QUOTE(gvatemala @ 2016 09 18, 18:28)
Sveikos merginos,

visoms  nestuke.gif po  4u.gif , o nepasisekusioms po stiprų apkabinimą.

Pagaliau aš jau namie po abrazijos. Situacija buvo tokia, kad 3 dienas gydytoja bandė vaistais (ir geriamais ir vaginaliniu būdų) sukelti man kraujavimą, tačiau rezultatas buvo labai silpnas, kol galiausiai visai nustojau kraujuoti. Tad ketvirtą dieną padarė abraziją. Po jos gydytoja komentavo, kad vaistais ir nebūtų viskas pasišalinę, nes visko per daug buvo priaugę.
Beje, ir aš pakraupau dėl kai kurių LT medikų darbo metodų. Jau per pirmą konsultaciją ligoninėje, kai su gydytoja nusprendėm pradžiai pabandyti su vaistais, ji mane įspėjo, kad skyriaus vedėjas yra labai prieš tokius medikamentinius nutraukimus, jam geriau iš karto abrazija, nes už tai ligoninė gauna pinigus iš Ligonių kasų, o už medikamentinius nieko... Tai patikėkit tas 3 dienas per rytines medikų vizitacijas kokį spaudimą aš jutau iš vedėjo....

Ir dar mačiau diskutavote apie neigiamą kraujo grupę, tai manęs ligoninėje net nepaklausė kokia ji (ok., ėmė kraują, tai sakykim, gal ir pasidarė tą Rh), bet kokia mano vyro kraujo grupė, tai tikrai niekam neįdomu buvo. O va grįžusi paskaitau jūsų pasidalintą info apie anti-Rh-imunoglobuliną, kad kai kurioms mergaitėms po persileidimų labai svarbu jį suleisti....
Todėl aš ir nebesistebiu, kodėl lietuvaičiai šniūrais traukia į Tr....

Tikrai gaila, kad tau teko patirti nėštumo nutraukimá.
Bet abu būdai turi savú pliusú ir savú minusú, gaila, kad medikai normaliai nepaaiškina.
Atsakyti