Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(rneringa @ 2016 09 19, 09:50)
Kaip suprantu jie lėčiau dalijasi nuo 4 dienos, o 6 dieną visiškai sustoja augimas? Tai PGD net nedarė?

Realiai sustoja 4 d. Mums nepasiekia morulos stadijos. Iki pgd dar oi kiek reikėtų užauginti..
Laiko iki 6 paros nes matyt žiūri kaip ten iki galo nustoja ar dar ko..nzn.. Bet 4 parą mes neturime tai dienai atitinkančių embrionų. Ir tos stadijos nepasiekia nei 5 nei 6 parą
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2016 09 18, 22:21)
As suprantu musu visu nora gauti atsakymus i visus mums kylancius klausimus. Jei taip butu - nei vienos musu nebutu sitoj temutej. Gemaliuko tyrimas nebutinai butu daves atsakyma, kodel taip nutiko. Turku pageidavimas, kaip suprantu, galetu buti grindziamas tuom, kad embrionukui nebuvo darytas PGD (nepamenu detaliu apie jusu atveji, soriukas) ir jie noretu zinot, ar nebuvo genetiniai problemu. Man ir negyvenant bananu respiblikoje nepavyko itikinti daktaru, jog tyrimas turi buti atliktas. Sekantis nestumas buvo sklandus ir iki galo. To paties linkiu ir tau!

Pritariu, kiek teko domėtis, visur (ir ne Lt) tik po 3 nesivystančio, persileidimo medikai pradeda analizuoti priežastis.
Nors tikrai suprantu norá sužinoti atsakymus, priežastis. Pati tá patyriau. Ir tá norá, ir milžinišká pyktį ir begalinius klausimus. Bet realybė tokia, kad kartais (tiksliau visai dažnai), nėštumas nesivysto ir priežastis dažnai būna ta, kad kažkaip ne taip tuo metu susidėlioja chromosomos. Bet tai nereiškia, kad kitá kartá tai pasikartos. Gali pasikartot, bet dažnai nepasikartoja. Ir man kitas nėštumas po nesivystančio ir net 2 abrazijú, buvo sėkmingas. Linkiu atsigauti ir kuo didžiausios sėkmės kitá kartá!
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 19, 09:59)
Realiai sustoja 4 d. Mums nepasiekia morulos stadijos.  Iki pgd dar oi kiek reikėtų užauginti..
Laiko iki 6 paros nes matyt žiūri kaip ten iki galo nustoja ar dar ko..nzn.. Bet 4 parą mes neturime tai dienai atitinkančių embrionų. Ir tos stadijos nepasiekia nei 5 nei 6 parą

mums LV vieną kartą sulėtejo 3d. o 4 jau nustojo vystytis, o turėjom 18 kiaušialasčių, 12 apsivaisino.kitą kartą iš 16, 3dieną įsodino vieną 6 lastelių, kiti neišgyveno, siūlė donorines, tada nusprendžiau į TR važiuoti bet Tr man nieko panašaus nebuvo, net 10 blastučių paskutinį kartą gavosi
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 19, 09:59)
Realiai sustoja 4 d. Mums nepasiekia morulos stadijos.  Iki pgd dar oi kiek reikėtų užauginti..

Sudėtinga situacija... tai ką rekomenduoja turkai toliau???
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 09 19, 10:15)
mums LV vieną kartą sulėtejo 3d. o 4 jau nustojo vystytis, o turėjom 18 kiaušialasčių, 12 apsivaisino.kitą kartą iš 16, 3dieną įsodino vieną 6 lastelių, kiti neišgyveno, siūlė donorines, tada nusprendžiau į TR važiuoti bet Tr man nieko panašaus nebuvo, net 10 blastučių paskutinį kartą gavosi

Bet jūs vaiką turit ir iki tu LV ivf... Tai rodo kad blastuka bet kuriuo atveju turėjot...LV matyt technika ne ta..

Mes nebuvom niekada pastoje, ir per visus ivf tas psts. Pas jus kiek pamenu bėda spermos rodikliai. O pas mus jie ok. Todėl kai pernai taip įvyko, kalbėjo kad būna gal tame cikle taip pasitaikė.. Reikia dar bandyti keisti protokolą daryti imsi dar va naudojo ir embryoskopa... Rezultatas vienas prie vieno... Mūsu prastas apsivaisinimo procentas, kas rodo kad kiaušialąstės galbūt kaltos. Nu kad nustoja vystytis 4 d gali jau būti gal ir sperma...
O gal va čia ir pasireiškia mano silpnas imunitetas... Nėra kilerių leukocitų žemiau normos arba vos riba..
Nors ir niekada nesergu... Na reiks bandyti gerinti kiaušialąstės, nors dauguma visur ir rašo kad vistik jų kokybė nulemta genetikos.

Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 09 19, 10:30)
Sudėtinga situacija... tai ką rekomenduoja turkai toliau???

Taip sudėtinga...kadangi konsultacija turėjau tik pas Emre nes pats embriologas ji pakvietė nes jis dirbo tuo metu tai jo nuomone mes esam sunkus pacientai, mano kad vistik kiausialasciu kokybe prasta, o gal ir genetika.
Turim dar konsultacija pas savo gydytoją. Ir sake kad profesore pakomentuos kai grįš.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 19, 10:38)
Bet jūs vaiką turit ir iki tu LV ivf... Tai rodo kad blastuka bet kuriuo atveju turėjot...LV matyt technika ne ta..

taip, mes turim vaiką, ir iki to buvo kibimų
o vyro sperma nėra ideali

o pas jus matyt giliau reikia kapstytis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 19, 10:38)
Taip sudėtinga...kadangi konsultacija turėjau tik pas Emre nes pats embriologas ji pakvietė nes jis dirbo tuo metu tai jo nuomone mes esam sunkus pacientai,  mano kad vistik kiausialasciu kokybe prasta, o gal ir genetika. 
Turim dar konsultacija pas savo gydytoją. Ir sake kad profesore pakomentuos kai grįš.

Tai profesorė savo komentarą jums atsiųs el. paštu? O gal važiuosite į Stambulą?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 09 19, 10:48)
Tai profesorė savo komentarą jums atsiųs el. paštu? O gal važiuosite į Stambulą?

Pernai atsiuntė atsakymą per kordinatorę, manau ir šiemet bus taip pat. Sakė grįš į savaitės galą. Mes jau iki tiek nebebūsime.

Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 09 19, 10:46)
taip, mes turim vaiką, ir iki to buvo kibimų
o vyro sperma nėra ideali

o pas jus matyt giliau reikia kapstytis verysad.gif

Taip jūsų situacija visai kita...ir reikia kapstytis jau kitoje vietoje. .. Vaje vaje kai pagalvoji...kokio platumo ir gilumo yra ta nevaisingumo jūra. ....
Atsakyti
Šiaurės meškute, neturėjau progos anksčiau parašyti. Tikrai gaila dėl tokios baigties... Linkiu išlaukti momentą, rasti dvasinių ir materialių galimybių bandyti darsyk.
Atsakyti
Meskute, noreciau kazkaip paguosti ir ikvept vilties. Turiu drauge su panasia situacija. Jai irgi is keliolikos neliko nei vieno. Sekanti karta jai ikele 3d embrionuka, o su kitais lauke iki blastukiu. Takart tik viena pavirto blastute ir ja taip pat ikele. Nezinia kuris is dvieju materializavosi i nuostabu suneli. Gydytojai 3d perkelima motyvavo tuom, kad galbut jos kiausialastems netinka dirbtine aplinka ir joms geriau butu augti organizme. Galbut nepakenktu uzklaust turku, ka jie apie tai mano.
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2016 09 19, 12:23)
Meskute, noreciau kazkaip paguosti ir ikvept vilties. Turiu drauge su panasia situacija. Jai irgi is keliolikos neliko nei vieno. Sekanti karta jai ikele 3d embrionuka, o su kitais lauke iki blastukiu. Takart tik viena pavirto blastute ir ja taip pat ikele. Nezinia kuris is dvieju materializavosi i nuostabu suneli. Gydytojai 3d perkelima motyvavo tuom, kad galbut jos kiausialastems netinka dirbtine aplinka ir joms geriau butu augti organizme. Galbut nepakenktu uzklaust turku, ka jie apie tai mano.

Ačiū už viltį wub.gif

Mes Lt turėjom isodinima 3 d dviejų gražių embrioniukų... Deje nepavyko.
Pernai klausiau kodėl nekėlė trijų dienų. O todėl kad embrionai atitiko trečios dienos stadija ir viskas buvo liuks ko pasekoje tikėjosi kelių gražuolių blastu... Ir sake va buvo kėlimas 3 dieną puikių embrionų ir taip galima galvoti gal nepavyko nes nesiimplantavo, ar dar kas, įmunus ir pan galima pradėti mąstyti...bet va paauginus pasimatė kur tikroji priežastis.o jie to ir siekia.
Man ši karta ir leido rinktis.. Bet pastojimo procentą nurodė mažiau nei 1 %. Sakė mes tikrai nesiūlome kelti, bet embrionas jūsų, tad galite jį pasiimti...
Na kadangi turbūt tik lt egzistuoja kėlimas per du kartus tai jūsų drauge kaip suprantu ivf darė Lt...
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 09 19, 11:11)
Šiaurės meškute, neturėjau progos anksčiau parašyti. Tikrai gaila dėl tokios baigties... Linkiu išlaukti momentą, rasti dvasinių ir materialių galimybių bandyti darsyk.

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 19 rugsėjo 2016 - 11:35
Aš kaip visada apie praktiškus reikalus cool.gif Sakykit, o visuose apartmentuose reikia sumokėti už visą viešnagės laiką iš anksto? Nes maža ką, išsiųs namo po savaitės, ir kukuok..

Ir dar, ar kortele galima mokėti klinikoj?

Gal bus startuojančių spalio vidury? bigsmile.gif
Atsakyti