QUOTE(ailima @ 2016 09 19, 10:15)
mums LV vieną kartą sulėtejo 3d. o 4 jau nustojo vystytis, o turėjom 18 kiaušialasčių, 12 apsivaisino.kitą kartą iš 16, 3dieną įsodino vieną 6 lastelių, kiti neišgyveno, siūlė donorines, tada nusprendžiau į TR važiuoti bet Tr man nieko panašaus nebuvo, net 10 blastučių paskutinį kartą gavosi
Bet jūs vaiką turit ir iki tu LV ivf... Tai rodo kad blastuka bet kuriuo atveju turėjot...LV matyt technika ne ta..
Mes nebuvom niekada pastoje, ir per visus ivf tas psts. Pas jus kiek pamenu bėda spermos rodikliai. O pas mus jie ok. Todėl kai pernai taip įvyko, kalbėjo kad būna gal tame cikle taip pasitaikė.. Reikia dar bandyti keisti protokolą daryti imsi dar va naudojo ir embryoskopa... Rezultatas vienas prie vieno... Mūsu prastas apsivaisinimo procentas, kas rodo kad kiaušialąstės galbūt kaltos. Nu kad nustoja vystytis 4 d gali jau būti gal ir sperma...
O gal va čia ir pasireiškia mano silpnas imunitetas... Nėra kilerių leukocitų žemiau normos arba vos riba..
Nors ir niekada nesergu... Na reiks bandyti gerinti kiaušialąstės, nors dauguma visur ir rašo kad vistik jų kokybė nulemta genetikos.
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 09 19, 10:30)
Sudėtinga situacija... tai ką rekomenduoja turkai toliau???
Taip sudėtinga...kadangi konsultacija turėjau tik pas Emre nes pats embriologas ji pakvietė nes jis dirbo tuo metu tai jo nuomone mes esam sunkus pacientai, mano kad vistik kiausialasciu kokybe prasta, o gal ir genetika.
Turim dar konsultacija pas savo gydytoją. Ir sake kad profesore pakomentuos kai grįš.
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney