Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Gudrus lapinas bigsmile.gif
Atsakyti
Visi jie gudrūs...pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
sviekos merginos as naujoke sioj grupej svajoju isigyti rusu terjera gal galite papasakoti kaip jus juos priziurite,kuom serete kaip jie su vaikais ?Aciu smile.gif
Atsakyti
sveiki, dzina07,
smagu, kad domitės juoduliais, kaip mes juos meiliai vadiname smile.gif

Apie priežiūrą - šukuojamės, plauname barzdas, maudomės, kerpamės. Kas sugeba maudo ir kerpa pats, jei ne, ieško profesionalų, kuriuos galim parekomenduoti.

Juodukai valgo įvairiai, pvz. mūsiškiai valgo žalią mėsą ir pan. plius dasiduria sauso. Kiti šeria vien sausu, kiti vien žaliu, čia jau kaip kas gali ir nori.

Su vaikais juodukai elgiasi kaip ir su mažų veislių šunimis - kuo mažesnis,tuo įdomiau ir elgiasi meiliai ir atsargiai.
Aišku, kiek šunų,tiek charakterių. Kai rinksitės, stenkitės neišsirinkti darbinių linijų šuniuko, nes didelė bus tikimybė, kad atėjus svečiui augintinį teks uždaryti, nes jis stengsis jus apginti...ir taip gali būti. Bet taip būna ne dažnai, jie labai protingi, lengvai dresuojami, gretai viską supanta. Aišku, kartais sugeba patys dresuoti savo šeimininkus biggrin.gif
Tiek trumpai, klauskite jei dar kas bus įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2016 10 15, 20:25)
sveiki, dzina07,
smagu, kad domitės juoduliais, kaip mes juos meiliai vadiname  smile.gif

Apie priežiūrą - šukuojamės, plauname barzdas, maudomės, kerpamės. Kas sugeba maudo ir kerpa pats, jei ne, ieško profesionalų, kuriuos galim parekomenduoti.

Juodukai valgo įvairiai, pvz. mūsiškiai valgo žalią mėsą ir pan. plius dasiduria sauso. Kiti šeria vien sausu, kiti vien žaliu, čia jau kaip kas gali ir nori.

Su vaikais juodukai elgiasi kaip ir su mažų veislių šunimis - kuo mažesnis,tuo įdomiau ir elgiasi meiliai ir atsargiai.
Aišku, kiek šunų,tiek charakterių. Kai rinksitės, stenkitės neišsirinkti darbinių linijų šuniuko, nes didelė bus tikimybė, kad atėjus svečiui augintinį teks uždaryti, nes jis stengsis jus apginti...ir taip gali būti. Bet taip būna ne dažnai, jie labai protingi, lengvai dresuojami, gretai viską supanta. Aišku, kartais sugeba patys dresuoti savo šeimininkus  biggrin.gif
Tiek trumpai, klauskite jei dar kas bus įdomu  smile.gif

Sveki devinbalse;
Barzdu prieziura kiekviena karta reikia plauti su sampunu tik vandeniu ar uztenka nusluostyti po serimo
O kaip suzinoti kad tevai darbiniai?

Atsakyti
Pirkit iš patikimo veislyno ir pasakis kokie tėvai, kokios linijos ir panašiai ir ko tikėtis iš šuniuko ateityje. Nes veisėjas mato, koks mažiaus temperamentas, kokia išvaizda ir panašiai.
Aš barzdą nušluostau po kiekvieno ėdimo su rankšluosčiu ir kiekvieną savaitę plaunu su šampūnais barzdą, kas mėn. plovimas, kirpimas viso šuns. Priežiūros, laiko ir finansų tikrai reikia nemažai norint turėti gražų šunį.
Atsakyti
Kiekvienas juodukas turi turėti veislės dokumentus. Be jų geriau nereikia. blink.gif
Jau su dokumentais mes negalime garantuoti, kad kas nors iš genetikos neišlįs, o be dokumentų? Taip, kad šunys įspūdingi, tikrai labai meilūs, dauguma sveiki ir didelių problemų nekelia.O toliau jau jums spęsti. Aš, kad ir su 5 dabar kariauju,bet jų į jokią kitą veislę nekeisčiau.
Atsakyti
o kaip kaili priziurite ,kokios sukos as ziurejau video rusai sukuoja kazkokiom rankom gamintom tik parodose perkamom dviem eilem bet kazka maciau ir iterneto parduotuvese kokie sampunai jiem tinka daugiau ir kur perkat
Atsakyti
dzina07, aš barzdą ir ūsus prieš ėdimą surišu į tokias kasytes-„čiobčikus“ ir valaiu po kievieno paėdimo, palakimo. Kartą į savaitę barzdą sausu šampūnu prapurškiu ir prašukuoju, o plaunu ją rimtai, kai vedam į kirpyklą, nes namuose neturime vonios - tik dušo kabiną, tai nėra kaip patogiai man ją jam išplauti ax.gif mirksiukas.gif Maudyt ir aptavrkyt ausų, letenų, nagų vežam kas mėnesį-pusantro. Kerpam kas antrą mėnesį. O šukuot šukuoju dažnai-jei turiu laiko ir kas antrą dieną, bet kartą per savaitę rimtai prašukuoju visuomet, nes kitaip labai jau ne kaip atrodo šuo...Mūsiškis šėriamas mėsa, vieną kartą dienoj-vakare...Dėl priemonių, tai tos rusiškos rankų darbo-nerealios, bet jas labai sunku gauti...Šiaip reik iš esmės turėti taip vadinamą grėblį povilnei šukuot, užapvalinatis dantukais šukas ir šepetį, taip vadinamą „puchadiorką“. Dėl vaikų-tai, kaip ir merginos rašė, pirkit iš patikimo veislyno, domėkitės, kas tėvai. Šiaip mūsų vaikai nuo mažumės augo su juočkiais-tai ir jojo ant jų, ir niurkė, maigė,kasa pynė, šoko ir pan., bet nė karto net susurzgęs nebuvo nei ankstesnis mūsų juodulys, nei dabartinis.
Atsakyti
Ojėtus Dosiukas sukus vieną kartą valgydamas, prieš žiemą riebaliukų sumažės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš tai kol kursuose sėdžiu, Domį maitinu sausu, nes nėra kada nuvažiuot nei kaulų, nei mėsos. Tai mb palengvinau gyvenimą, jam tik sausiuko įpilt reikia biggrin.gif Pradžioje labai Domis skeptiškai žiūrėjo į ta sausiaką, pirma pažiūri į sausiukus, po to man tokį žvilgnsį išmeta, ėėėė motin čia rimtai man šitą valgyt? Dabar valgo ir vargo nemato, nes suprato, kad kitaip nebus. Nieko baigsis kursai, pradėsim valgyt vėl normalų maistą.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2016 10 20, 19:34)
Ojėtus Dosiukas sukus vieną kartą valgydamas, prieš žiemą riebaliukų sumažės  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Aš tai kol kursuose sėdžiu, Domį maitinu sausu, nes nėra kada nuvažiuot nei kaulų, nei mėsos. Tai mb palengvinau gyvenimą, jam tik sausiuko įpilt reikia  biggrin.gif Pradžioje labai Domis skeptiškai žiūrėjo į ta sausiaką, pirma pažiūri į sausiukus, po to man tokį žvilgnsį išmeta, ėėėė motin čia rimtai man šitą valgyt? Dabar valgo ir vargo nemato, nes suprato, kad kitaip nebus. Nieko baigsis kursai, pradėsim valgyt vėl normalų maistą.

Na, kadangi suėda bachūriukas apie 1,5-1,8kg porcijytę,tai, manau, kad sukūdimas negresia tongue.gif
Atsakyti
Oho,Ditele, na ir porcijytė...Aš kažkaip linkusi numažinti ko gero blink.gif
Bet pas mus nežiūrint, kad visi gauna vienodai, vieni kūdi, kiti apkūnus biggrin.gif
Atsakyti