Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

QUOTE(Rimvis @ 2019 02 16, 15:54)
<p>Stebuklas:)70m3</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.part.lt/img/cbb6fe205f7a9e9fd6a0bc9656ff2146738.png'>https://www.part.lt/img/cbb6fe205f7a9e9fd6a0bc9656ff2146738.png</a></p><p></p>

Jokio čia stebuklo. Kai dar labiau lauke sušils, dar aukštesnę temperatūrą grąžins, jei iš Warm neperjungsi į Cool ar nebus atidarytas bypass'as. Čia daugiau nei normalu. Maniškio duomenys. Tik lauke jau per pusę vėsiau nei tu žiūrėjai.
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2019 02 15, 10:38)
Kas esate pasidarę recirkuliacinius gartraukius su angliniais filtrais, gal galite pasidalinti patirtimi? Kokie filtrai, kaip kvapus filtruoja? Ir ar apskritai filtruoja? smile.gif


Kvapų neišfiltruoja, gal kažkiek ir prafiltruoja, bet kvapai tikrai lieka, gal tik silpnesni. Bet bendra ventiliacija neleidžia kvapams užsistovėti. Realiai, nustoji gaminti ir kvapų nebelieka. Ten svarbiau, kad riebalus visus išgaudytų.
Papildyta:
QUOTE(Rimvis @ 2019 02 16, 14:54)


Rekuperatoriaus temperatūrinis NVK apskaičiuotas pagal išmetamo oro temperatūrą 72%. Tikrai stebuklas smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 16 vasario 2019 - 17:32

sveiki.

 

įnirtingai skaičiau diskusijas, bet atvirai - pavargau..  :)

reikalas toks, kad ieškau 96kv.m per du aukštus kotedžui rekuperatoriaus - pastatas sandarus ir šiltas, dūstame. Kol kas esame trys gyventojai, du saugę, 2m vaikas, už keleto sav. turėsim dar vieną atžalą.

 

apie situaciją - projekto kaipo tokio nėra, niekas neskaičiuota. Šildymas grindinis, dujų katilas. Vamzdynas skardinis, d125 patalpose, iš lauko - pūsto polietileno d160 įvadai. (paveikslėlis čia https://imgur.com/8sbPYRN). Lubų aukštis 1a 2,65m, 2a 2,75m. Apdaila padaryta pilnai. Virtuvėje gartraukis su išvestu į lauką vamzdžiu.

 

kiek interneto įvaliojau perskaityti, kol kas apsistojau ties: Komfovent R300 V, Komfovent R250 F (palubinis, dėl sutaupomos vietos sieninėje spintoje, BET baido deklaruojamas didesnis triukšmingumas) ir entalpinis plokštelinis  KOMFORT EC S5B270-E.

 

Gal turite kokių patarimų, rekomendacijų ar paprotinimų, nes norisi sutilpti į +-1500e biudžetą pirkiniui.

 

Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(huntero @ 2019 03 06, 11:54)
reikalas toks, kad ieškau 96kv.m per du aukštus kotedžui rekuperatoriaus


Man nepatiko kad antram aukšte yra ir padavimas ir ištraukimas vienoje patalpoje. Pirmam aukšte ten viskas gražiai padaryta, o vat antram aukšte, kai atstumai tarp padavimo ir ištraukimo mažesni, man patiko mažiau. Siūlyčiau rinktis iš našesnių modelių. Dėl to, kokį konkrečiai rinktis, nepatarinėsiu. Visi turi pliusų ir minusų.
Atsakyti

Sveiki, reikia skubiai patarimo tikiuosi sulauksiu. Sumontuoti plastikiniai ortakiai kolektoriai rekuperatorius pajungtas reikia daryti lubas pajungimo apsiuvima ir klausimas iskilo... Kolektoriai yra lubose ar reikia palikti prie ju priejima, kokias rezervines dureles ar panasiai? Zmones kurie montavo sake viskas tvarkingai padaryta priejimo palikti nebutina nes nereikes, Bet ilgiau pasinaudojus ar nereikia daryti kokio kolektoriu valymo su ortakiais ar kazka panasaus, juk ten yra ir atsukimai paciame kolektoriuje apacioje? Ar galiu drasiai as juos uzsiuti tuo paciu gipsu be priejimo ir atetyje prie ju nereikes liestis?

Atsakyti
QUOTE(AgneSp @ 2019 03 08, 22:08)
<p>Sveiki, reikia skubiai patarimo tikiuosi sulauksiu. Sumontuoti plastikiniai ortakiai kolektoriai rekuperatorius pajungtas reikia daryti lubas pajungimo apsiuvima ir klausimas iskilo... Kolektoriai yra lubose ar reikia palikti prie ju priejima, kokias rezervines dureles ar panasiai? Zmones kurie montavo sake viskas tvarkingai padaryta priejimo palikti nebutina nes nereikes, Bet ilgiau pasinaudojus ar nereikia daryti kokio kolektoriu valymo su ortakiais ar kazka panasaus, juk ten yra ir atsukimai paciame kolektoriuje apacioje? Ar galiu drasiai as juos uzsiuti tuo paciu gipsu be priejimo ir atetyje prie ju nereikes liestis?
</p>


Aš jau 5 metai gyvenu ir apie jokį ortakių valymą net negalvoju, bet jei kolektoriuje yra padarytos durelės pravalymui, tai gal ir derėtų padaryti gipsę priėjimą prie jų, kad po kokių 20 metų lubų nereikėtų ardyti. Nors kai pagalvoji, tai po tų 20 metų, prieidami, išsipjaus gipsą ir tas dureles padarys, ar ir vėl užtaisys ir dar 20 metų pragyvensit su lygiomis lubomis.
Atsakyti

Sveiki, mačiau čia yra Zenher mylėtojų. Yra gal koks stebuklingas receptas kaip Q350 entalpini nusipirkt pigiau nei siūlo lietuviai? Nes 3000+ pinigų žiauriai gaila 😅

Atsakyti
QUOTE(**Tea** @ 2019 03 18, 00:12)
<p>Sveiki, mačiau čia yra Zenher mylėtojų. Yra gal koks stebuklingas receptas kaip Q350 entalpini nusipirkt pigiau nei siūlo lietuviai? Nes 3000+ pinigų žiauriai gaila 😅</p>
Paskaitykit postus keletą puslapių atgal - asakymą rasit.
Atsakyti

Sveiki, mačiau čia yra Zenher mylėtojų. Yra gal koks stebuklingas receptas kaip Q350 entalpini nusipirkt pigiau nei siūlo lietuviai? Nes 3000+ pinigų žiauriai gaila 😅

Galima apie 2200 plius 80 eur parvezimas

Atsakyti

Galima apie 2200 plius 80 eur parvezimas

kalbat apie ventilatieland parduotuve? O kaip su atvezimu i Lietuva kas atvezti gali ar jie atveza? ir dar kaip su garantija ar Lietuvoje tvarko kas gal zinot?

Atsakyti

kalbat apie ventilatieland parduotuve? O kaip su atvezimu i Lietuva kas atvezti gali ar jie atveza? ir dar kaip su garantija ar Lietuvoje tvarko kas gal zinot?

Nea nea tas puslapis, galima sutarti su vezejais is lt jie paima is vietos ir atveza i lt, garantija suteikia gamintojas, bet kai atsidariau dangty keiciant kairini i desininy nera kam ten gesti:)

Atsakyti

paziurejau ventilatieland (https://www.ventilat...foair-q350.html) parduotuveje tai kaina apie 2500, tai kur cia uz 2200 yra?

Atsakyti