QUOTE(gluosnis @ 2007 09 27, 08:35)
Jei vaikui labai reikia butent dabar gimti pas sita vyra ir ta moteri jis apeis visokius barjerus ir gims, kitas gali palaukti ir gimti veliau, dar kitas isvis neateis kol jo nepakvies... sakyciau net nuo vaiko labiau priklauso
O iš kur tas sprendžiantis vaikas atsiranda? Ar tik ne iš Dievo?
Papildyta:
QUOTE(Luknė @ 2007 09 27, 07:57)
Jau vien tai kad prezervatyvas yra brjerinė apsisaugojimo priemonė sako, kad statome barjerus ir stengiamės apsisaugoti, kad reikalaujame iš Dievo stebuklo("Pikta ir neištikima karta reikalauja ženklo"), sakome jam "ne". Dievo valia aukščiau visko, todėl prezervatyvai kartais plyšta, bet to negalime pavadinti samoningu Dievo valios priėmimu, atvirumu gyvybei, toks gyvybės priėmimas geriausiu atveju susitaikymas su neišvengiamybe.
Jei manai, kad renkamasi prezervatyvą, kaip nelabai patikimą priemonę, kuri "leidžia pasireikšti Dievo valiai" tada kaip juos renkasi? Tie kas labiau gerbia Dievo valią, reikalauja iš jo mažesnio stebuklo ir perka pigesnius mažiau patikimus prezervatyvus, o kas nenori vykdyti Dievo plano, perka brangesnius, patikimesnius?
P.S.(Smagu tave matyti, Meškuole, buvau pasigedusi

)
Malonu, kad prisimenate
Kas mane glumina šioje situacijoje. Vaisingos dienos - laikas, kada aš labiausiai noriu būti su savo žmogumi, noriu dovanoti jam meilę, susijungti į vieną. Šita energija, šita meilė būna stipriausia vaisingų dienų metu. O NŠP to neleidžia. Ar taip nėra iškreipiama sekso prasmė? Kodėl galima mylėtis, kai mažiausiai to nori, ir negalima, kai labiausiai to nori? Kodėl galima mylėtis tik tada, kai tuo metu mažiausiai gali padovanoti? Kokia prasmė?