Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Labas,
gal turite parduoti Equazen eye q?
reikia ir kūdikiui ir 5-mečiu.
Parašykite až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 09 16, 12:04)
aš po pirmų metų daržely daviau Ribomunyl (sirgo visą darželio sezoną), tikrai pasijautė, kad ir sirgdavo, bet rečiau, nebe taip smarkiai ir trumpiau.

o mums nuo ribomunyl buvo kaskokia reakcija, antra diena gerimo buvo toks asminis kosulio priepolis, ko nera niekada pries tai ar po to buve ir baisiai isbere, keista nes jis nera niekam alergiskas o vat i sita suragavo baisiai, net gydytoja buvo nustebus, reikia kasko kito ieskot nes snd 5 diena kai eina i darziuka ir vakar jau nosi pradejo sniurksciot, grupej jau yra serganciu vaiku, irgi suku gakva kaip cia ta organizma pastiprint.
o beje dar turiu likusias dvi naujas dezutes to ribomunilio, pirktas rugpjuti, galiu padovanot kuriai kaunietei, bijau jau saviskiui duot kad vel nepasikartotu.
Atsakyti
Gal kas nors is siaulieciu pirks is H&M su 20% nuolaida? Prisijungciau su 40 eur krepsiuku
Atsakyti
galkas nori kaune prie tesco saldainiu per tuki prisijungti smile.gif Kaunas
saldainiai
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 09 16, 09:28)
dabar gera kaina smile.gif tikrai buna brangesnis smile.gif einu uzsipirksiu atsargai biggrin.gif

O nuejus i ta pacia vaistine camelijije jis beveik 10e kainuoja cool.gif vos nenualpau nuo kainu skirtumo. Kosmetika ir papildai nestebino, bet vaistu kainu skirtumas tai siutina
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2016 09 16, 11:43)
pirksiu is http://www2.hm.com/en_eur/index.html papildomai 20% nuolaida
jurgita.karpiniene@gmail.com

nupirkta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2016 09 16, 14:05)
reikia patarimo  verysad.gif  gavau brokuotą batą iš SD, ar tikėtina kad jie grąžintų siuntimo išlaidas ? kas išbandėt?

jei ju kalte patys uzsako DHL kurjeri, atvaziuoja ir pasiima. bet aisku pries tai reikia jiems rasyti email.
Atsakyti
Gal kas turite ir galite padovanoti CAMELIA vaistines nuolaidu koda? 4u.gif
Atsakyti
kas gali patarti. Dabar turime super fit batukus 19 dydzio, ir ziuriu , kad jau jos tas dydis 19 . Ziemai galvojau va tokius 20 dydzio paimti http://www.mytoys.de...tml?sku=4113453 bet dabar galvoju , ar neisaugs ji per ziema verysad.gif(( gal kas turi mergaites mazas ir gali patarti. Nes tikrai ju kojites biski leciau auga nei berniuku, bet pasimeciau , nesinori ir per dideliu , nes tik pradeda vaiksciuoti, bijau , kad visai nepaeis. Aciu kas patars verysad.gif(( nes visai nezinau ka daryti
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 09 16, 15:37)
O nuejus i ta pacia vaistine camelijije jis beveik 10e kainuoja  cool.gif vos nenualpau nuo kainu skirtumo. Kosmetika ir papildai nestebino, bet vaistu kainu skirtumas tai siutina

Labai keista ta vaistinių kainodara. Camelia skelbia, kad taiko pietų metu 30 proc. akcijas. Mano kolegės išsižiojusios laukia, kada 13 val., kad pigiau prekių įsigyti. Aš visad uzsisakau internetu. Atsiimu toje pačioje vaistinėje kaip ir mano kolegės. Kiek lyginau, internetu užsakytos prekės visada būna pigesnės, nei tos pačios toje pačioje vaistinėje pirktos su nuolaida...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 09 16, 16:30)
Labai keista ta vaistinių kainodara. Camelia skelbia, kad taiko pietų metu 30 proc. akcijas. Mano kolegės išsižiojusios laukia, kada 13 val., kad pigiau prekių įsigyti. Aš visad uzsisakau internetu. Atsiimu toje pačioje vaistinėje kaip ir mano kolegės. Kiek lyginau, internetu užsakytos prekės visada būna pigesnės, nei tos pačios toje pačioje vaistinėje pirktos su nuolaida...

As pirkau receptini vaista, sumokejau beveik 9e, grizus namo paziurejau kiek internetu... nekainavo net 4e! Ir cia receptinis vaistas, kuri eini pirkt su receptu ir nelauki akcijos. Pakraupau tiesa sakant, net ziurejau kam pasiskust.
Dabar uzsisakiau vaista kurio receptas yra saugomas ir tai kaina vaistineje apie 5e, uzsakius telefonu nepilni 4... o eisiu i ta pacia vaistine atsiimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 16 rugsėjo 2016 - 16:33
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 16, 17:25)
kas gali patarti. Dabar turime super fit batukus 19 dydzio, ir ziuriu , kad jau jos tas dydis 19 . Ziemai galvojau va tokius 20 dydzio paimti http://www.mytoys.de...tml?sku=4113453 bet dabar galvoju , ar neisaugs ji per ziema verysad.gif(( gal kas turi mergaites mazas ir gali patarti. Nes tikrai ju kojites biski leciau auga nei berniuku, bet pasimeciau , nesinori ir per dideliu , nes tik pradeda vaiksciuoti, bijau , kad visai nepaeis. Aciu kas patars verysad.gif(( nes visai nezinau ka daryti

o 19dydis dabar tai basučių ar rudeninių batų? smile.gif
Atsakyti