Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(as-berry @ 2016 09 16, 11:14)
Jei dar niekas neatsiunte, parasiau jums zinute

Ačiū visoms, jau gavau
Atsakyti
Gal kas nenaudosit mytoys -30%. ? Buciau labai dekinga. 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 16 rugsėjo 2016 - 10:36
QUOTE(rodnaja @ 2016 09 16, 11:36)
Gal kas nenaudosit mytoys -30%. ? Buciau labai dekinga. 😀

Koduko neturiu, bet mielai prisijungčiau prie pirkimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 09 16, 10:42)
Koduko neturiu, bet mielai prisijungčiau prie pirkimo  blush2.gif

as maciau, kad jus is vilniaus, jei jums nedega, ir jusu tikrai nedidelis krepsiukas, ir tinka atsiemimas zirmunuose, 14 euru dalinciau ant 3 zmoniu - galesiu jus priimti. bet nezinau kada pirksiu . laukiu kada basutes atsiras . o gal kas turi biome ecco tokias violetines basutes su atviru priekiu , 21 - 22 dydzio ? smile.gif tada ir dabar galeciau jau pirkti, nes esu susidejus krepsi, tik laukiu basankiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2016 09 16, 09:41)
Gal Klaipėdoje kas pirks GAP.EU? Kai kam yra neblogų nuolaidų.

As gal ir pirkciau,tik esu is Kretingos ax.gif
Atsakyti

Vilniuje renku uzsakyma iki nemokamo siuntimo i LT is zooplus.de. Atsiemimas N.Vilnia arba darbo metu Antakalnis. Tvarkingus krepselius siusti kluubnika@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 16, 12:01)
as maciau, kad jus is vilniaus, jei jums nedega, ir jusu tikrai nedidelis krepsiukas, ir tinka atsiemimas zirmunuose, 14 euru dalinciau ant 3 zmoniu - galesiu jus priimti. bet nezinau kada pirksiu . laukiu kada basutes atsiras . o gal kas turi biome ecco tokias violetines  basutes su atviru priekiu , 21 - 22 dydzio ? smile.gif tada ir dabar galeciau jau pirkti, nes esu susidejus krepsi, tik laukiu basankiu smile.gif

tai, kad papildymu ispardavimo skyreli ir dar ecco tikybe kokie 5 % verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 09 16, 11:13)
tai, kad papildymu ispardavimo skyreli ir dar ecco tikybe kokie 5 % verysad.gif

jo rimtai ? verysad.gif( tai galima jau nelaukti ? ot sudas verysad.gif(( su kombiais nespejau, rasyneju kaip durnele, dabar basuciu reikes prasyti smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(VVVVioleta @ 2016 09 16, 10:22)
Siulau pabandyti nuo slogos mums labai pasiteisunusi nosies praplovima su aparatuku  4u.gif :
http://www.iherb.com...tem-1-Kit/46623

Galima pasiziureti:
https://www.youtube....h?v=aZgueuvJIsQ

Aš naudoju paprastą švirkštą (be adatos) su Na Cl į abi šnerves vaikams, išpučia po tokio praplovimo visa, kas užsistovėję. Per dieną daug kartų tepu sezamų aliejumi (į jį keletą lašų arbatmedžių eter.al. įlašinu). Jei sloga sinusitinė, 5 kartus per dieną po 5 min. vatytės tamponėlius į nosytę įdedu su miros eter.al. lašiuku. Plius inhaliacijos su Na Cl. 🌹
Atsakyti
H and M savaitgalio akcija ,perkant uz 100 euru,duoda 20 proc. ir free pristatyma 4u.gif
Atsakyti
tai tikrai tada pirksiu vakare smile.gif as jums dar parasysiu , butinai , islekiu dabar i poliklinika - tatjanaruzg@gmail.com - parasykite mob -kad jei nebutu kazkiek jusu priekiu galeciau paskambinti ir paklausti ar pirkti ar ne - cia del mytoyso, islekiu dabar , ziauriai veluoju. Tai kam atrasiau , jau i az tai va laukiu jusu smile.gif krepseliu . Iki vakaro.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 09 16, 11:03)
Į temą čia prakalbote apie slogas - mano vyrukas jau treti metai kaip eina į darželį ir 5dienos darželyje 3sav namie serga, jau pavargau nuo tų ligų  unsure.gif
O gal ką rekomenduosite imunitetui stiprinti, nes bijau, kad sesę užkrėsim, influcidas, aflubiną mums dar gyd rekomendavo, gal dar ką naudojate? Mums tik 2metukai irgi pradėjom darželį lankyti  ax.gif

Musu atradimas Bronchomunal. Sirgo net vasara. O dbr tfu tfu tfu sveikutelis smile.gif
Atsakyti