Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(keistuole @ 2016 09 16, 10:12)
aš nesuprantu, ar aš ne tą kažką žiūriu, bet pas mus gi pigiau mastau.gif

https://evaistine.ca...-gtt-20-ml.html

dabar gera kaina smile.gif tikrai buna brangesnis smile.gif einu uzsipirksiu atsargai biggrin.gif
Atsakyti
merginos su tesco..pirkau uz vieną sumą..jai gavau patvirtinimą..o dabar ziuri prie tos sumos banke rezervuota papildoma suma virs 2eur g.gif uz ką tie papildomi eurai?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 09 16, 09:07)
kiek ekstremalus gydymosi budas smile.gif maniskis pernai vaiksciojo i baseina, po 2 rimtu bronchitu per nepilnus 2.5 menesio baseino teko atsisakyt.... ir eidavo i baseina tik sveikas

taip, gal taip atrodo ir ekstremalus. As gi nekam nepatariu, tik pasakoju apie savo patirti. JUms matomai buvo ir kitu persalimo simptomu, tai baseinas tik pablogino. o mums kai vaikas sveikas , linksmas lakto visas laimingas bet tik atsiranda snargliai , va tada tikrai super, viskas kaip ranka nuima. Zodziu cia jau taisykliu nebuna su tais vaikais smile.gif))) kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o szkla.com niekas nerenkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 09 16, 10:37)
Mergaites, o szkla.com niekas nerenkate?  4u.gif

Mano lęšiai i pabaigą, artimiausiu metu pirksiu
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 09 16, 10:59)

Galiu atsiųsti krepšiuką?
Galėčiau ir pati parinkti, bet labai nemėgstu visokių konvertavimų ir skaičiavimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 09 16, 09:59)

Ar ten yra vaikisku akiniu remeliu?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 09 16, 10:12)
aš nesuprantu, ar aš ne tą kažką žiūriu, bet pas mus gi pigiau :mastau

Gali būti, kad pigiau, aš naudoju tik vaikišką sirupą, lašiuku kainos neanalizavau
Atsakyti
Į temą čia prakalbote apie slogas - mano vyrukas jau treti metai kaip eina į darželį ir 5dienos darželyje 3sav namie serga, jau pavargau nuo tų ligų unsure.gif
O gal ką rekomenduosite imunitetui stiprinti, nes bijau, kad sesę užkrėsim, influcidas, aflubiną mums dar gyd rekomendavo, gal dar ką naudojate? Mums tik 2metukai irgi pradėjom darželį lankyti ax.gif
Atsakyti
Merginos, kas gali pakvietimą Nakiki atsiųsti? Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 09 16, 11:01)
Ar ten yra vaikisku akiniu remeliu?

Nežinau, paieškokite pati https://www.szkla.com/
Atsakyti
QUOTE(Maysan @ 2016 09 16, 12:04)
Merginos, kas gali pakvietimą Nakiki  atsiųsti? Dėkoju

Jei dar niekas neatsiunte, parasiau jums zinute
Atsakyti