QUOTE(edinka @ 2016 10 20, 21:31)
Ačiū, Poeme, už išsamų aprašymą, tik tam recepte nėra riešutų.
Nėra, bet aš dedu, man skaniau
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 10 20, 21:39)
Poeme užkrėtė čia su tuo pyragu

kepiau užpernai , brangus gaunasi rupūžė jis

Aš kepiau dovanoms , supjausčiau nedideliais gabaliukais ,dadėjau dar arbatos po maišelį ir buvo kalėdinės mini dovanėlės artimiesiems

skonis visiems patiko . Kažką norėčiau ir šiemet , kad nereiktų kokių belekokių niekų pirkeliot , bet dar neužmatau jokios idėjos .
Taip, brangus........ Jei tik sau, tai tikrai užtenka vieną kept iš pusę normos

Bet aš jau nebeįsivaizduoju savo kalėdų be jo

Jei atvirai, tai yra skanesnių pyragų

Bet man jis kažkoks magiškas, stebuklingas..........

Gal dėl to, kad anksti kepi, lauki to stebuklingo laikotrpio, dėl to, kad valgai tik kartą metuose, gal dėl to, kad jau tapo tradicija....................
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 10 20, 21:31)
Soriukas, bet šiandien pati nebespėjau, tai tikrai užvešiu rytoj. Jei aviečių reiks daugiau-BUS

, bet kitą dieną.
Ok
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 20, 21:55)
Oho poeme, aš nesu tokia kieta kepėja, įtariu sugadinčiau tik produktus.
Tikrai nesugadinsi, ten viskas labai paprasta

Galiu dar smulkiau viską parašyt į až
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 20, 22:49)
O ką jei brendžio nevartojam?
Alkoholis kepant išgaruoja

Bet jei nenori, gali vietoj jo pilti apelsinų sultis
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 10 21, 09:51)
Tai labai gerai - reiškia nusipirkus brendukas tikrai pasieks tikslą, o gaminant nebus pažeistos produktų proporcijos

Gaila, kad recepte neparašyta - Brendžio 1 LTR