Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(aurute66 @ 2016 10 21, 12:05)
Atlėk pasiimti alyvos.Laukiu.

Vilmak avietės jau laukia. 4u.gif

ačiū, apie 16 val būsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 21, 07:58)
Taip, brangus........ Jei tik sau, tai tikrai užtenka vieną kept iš pusę normos  4u.gif Bet aš jau nebeįsivaizduoju savo kalėdų be jo  rolleyes.gif Jei atvirai, tai yra skanesnių pyragų  lotuliukas.gif Bet man jis kažkoks magiškas, stebuklingas..........  wub.gif Gal dėl to, kad anksti kepi, lauki to stebuklingo laikotrpio, dėl to, kad valgai tik kartą metuose, gal dėl to, kad jau tapo tradicija....................

drinks_cheers.gif jis tikras kalėdiškas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 21, 08:37)
Labas rytas  4u.gif
mes visai nevartojam, neperkam (neskatinam parduodančių), vienžo blaivybės sąjūdis  bigsmile.gif

thumbup.gif

Apie kalėdas ir aš anksti pradedu galvoti , tik namus puošiu antroj gruodžio pusėj, anksčiau puošdavau gruodžio pradžioj , tai pradeda atsibosti viskas kol ateina tos Kalėdos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 21, 12:05)
Atlėk pasiimti alyvos.Laukiu.

Ui unsure.gif
16 val varau į kirpyklą, po jos pasiimu sūnų iš trenkės ir tik tada varau link namų, bijau kad iki 18 val galiu nespėt unsure.gif

Buvau vakar Promo, gėlių svogūnėlių nei kvapo 4u.gif Maximoj nebuvo į ką žiūrėt, o ir nuolaidų nebėra, tai kiek nusipirkau iš Senukų ir Norfos, tiek užteks ax.gif Dabar reikia gražių vazonų user posted image
Atsakyti
Džiaugsmingų šventų Kalėdų
Ir Metų naujų newyear.gif
O ho ho ho, vaikučiai, ar laukėt Kalėdų Senelio?

O gal per anksti aš? Paskaičiau įlindus, ir pagalvojau, kad kokį pernykštį temos lapą atverčiau. Mano sodas dar neuždarytas, o jos jau laukia Kalėdų ax.gif

Apie posėdį pas aurutę galvoju, ir jei neišlįs kokie ten vaikų gimtadieniai, tai ateisiu.

Vilmak, poeme, aš po savaitgalio turėsiu jurginus parsivežus. Vilmak, aš antr. ir ketv. 16.20 iš namų išeinu, kitom dienom tik apie 17 val. Tai prisiderisim.
Ar reikia nuotraukas FB pakartoti? Galiu ne po vieną kerą duoti, sau biškiuką pasiliksiu, jūs vietos turit laikyti, gal dar koks ir nesulauks pavasario.
Kalbėjom visą sezoną apie alyvos sodinimą. Auga sau prie daugiabučio, lapai biški miltlige apsinešė. Kažin, gal jau per vėlu kaslioti? Laukiam pavasario?
Nai nai irgi moliūgą parvešiu.

Kalėdų dar nenoriu, pyragų nenoriu, žaisliukų ir girliandų nenoriu, nieko nenoriu. Noriu, kad kas viską paruoštų. Nes jau kelinti metai per šventes pas mus būnam, biški nusibodo. Mėgstu švęst, nemėgstu ruoštis.

apie rankdarbius: jau gyriau gyriau visas, kiekvieną asmeniškai dar paglostau. Kaip smagu kurti.
Aš mezgu neriu, susitikinėju Šiauliečių mezgimo būrelyje. Kitos technikos dar nedomina. Keramika gal patiktų dėl naudos - vazonų kaktusams nusilipdyčiau, bet kaina jau auksinė būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 21 spalio 2016 - 11:54
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 21, 12:51)
Ir Metų naujų  newyear.gif
Oho ho ho, vaikučiau, ar laukėt Kalėdų Senelio?

O gal per anksti aš?

Kalėdų dar nenoriu, pyragų nenoriu, žaisliukų ir girliandų nenoriu, nieko nenoriu. Noriu, kad kas viską paruoštų. Nes jau kelinti metai per šventes pas mus būnam, biški nusibodo. Mėgstu švęst, nemėgstu ruoštis.

Aš mezgu neriu

cho cho cho, pačiu laiku bigsmile.gif mirksiukas.gif
Nenori - nereikia, anekepk, net neabejoju, kad va poeme prikeps pyrago ir pas aurute atneš, ania? nu ok, ne to brangaus, tiks bet koks biggrin.gif

Ar moki megzti kojines? Aš noriu išmokt, reikia man pagalbos smile.gif
Atsakyti
rimusia moka. aš kulno nesu dėjusi. visokias tapkes mezgu, kepures, šalikus, dar kokį megztuką, skaras, servetėles.. suknelę mergikei, tuniką...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 21, 12:57)
rimusia moka. aš kulno nesu dėjusi. visokias tapkes mezgu, kepures, šalikus, dar kokį megztuką, skaras, servetėles.. suknelę mergikei, tuniką...

o servetėlinę suknelę moki?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 21, 15:38)
o servetėlinę suknelę moki?

Aš turiu servetėlinį sijoną, va lady.gif Ir liemenę iš medaljonų turiu nusimezgus, va lady.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 21, 13:51)
Vilmak, poeme, aš po savaitgalio turėsiu jurginus parsivežus.

Nuotraukų nereikia. Parašyk kada jau parsiveši ir pakartok kada būsi. Nes pamiršiu tomato.gif
Papildyta:

Nu jooooo. Aš kadangi visada einu švęst, tai noriu ir jau laukiu tongue.gif Kai turėsiu dYYdelį valgomojo stalą, tada galėsiu ir pas save priiminėt, indaplovę turiu, tik maisto gamintuvą reiks nusipirkt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 21, 13:55)
Nenori - nereikia, anekepk, net neabejoju, kad va poeme prikeps pyrago ir pas aurute atneš, ania? nu ok, ne to brangaus, tiks bet koks biggrin.gif

Pfffffffff Kaniešna dry.gif
Atsakyti
Lakšmi, nemezgu tokių sudėtingų suknių, o ir nėra kam nešioti. Pati tai kaip pūkų kamuolys atrodyčiau tongue.gif Principą suvokiu. Tau tada reikia prie mūsų į mezgėjų būrelį jungtis. Renkamės kas antrą sekmadienį 14-16 val. šį irgi rinksimės. Ten moterys pasikausčiusios, viską parodo.
Atsakyti
Mano sodas dar neuždarytas, o jos jau laukia Kalėdų  ax.gif

Nu ir mano sezonas dar neuždarytas user posted image Bet šį savaitgalį planuoju uždaryt! Nusipjausim žolę, nusiimsiu gėlynuose lapus, pasisodinsiu tulpes, hiacintus žiemai. Nu o burokėliai nebesiskaito, guli ramiai ruūsy, tegul guli. Ir viskas! Nebandot rašyt ką reikia dar padaryt! Ką pamiršau, reikškia taip lemta user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 21 spalio 2016 - 14:14
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 21, 15:09)
Lakšmi, nemezgu tokių sudėtingų suknių, o ir nėra kam nešioti. Pati tai kaip pūkų kamuolys atrodyčiau  tongue.gif Principą suvokiu. Tau tada reikia prie mūsų į mezgėjų būrelį jungtis. Renkamės kas antrą sekmadienį 14-16 val. šį irgi rinksimės. Ten moterys pasikausčiusios, viską parodo.

O gaila, pamokytum, turiu kam numegzti smile.gif aš sekmadieniais vežioju merginas į kaimo bažnyčią angel.gif angel.gif angel.gif pamokoms, krikštysim, paskui pirma komunija, tai aš nespėsiu atvažiuot prie geriausių norų ax.gif

poeme, tu mano herojė cook.gif

Nesakyk, kad servetėlinį sijoną dar pati ir nusimezgei?

Man reikia kopūstus raugt ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Įsirašau į sąrašą ant sofkučių 4u.gif

Servetėlinę suknelę mezgiau krikšto dukrai dovanų smile.gif gražu wub.gif , bet jau darbelio....... blink.gif
Atsakyti