Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(*simsius* @ 2016 10 04, 09:10)
Labi

Kažkoki nesamonė neleidžia cituoti, ką čia prisispaudžiau  unsure.gif

Žygintama tai va vis laiko nelieka iki tavęs atlėkti  4u.gif apžiūrėti grožių  smile.gif

Kristule nenorėk visko taip greit, susitvarkysi su laiku  mirksiukas.gif 

Aurute aš galiu nupirkt jei reike naminiųžieminių česnakų, pas mus yra parduodančių  4u.gif

SUPER,jei nesudėtinga nupirk.Paimčiau apie 5kg.didesnius pasisodins,o mažesnius taip sunaudos.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 10 04, 09:21)
Sveikos, kažkuri prašė cilindrinės sansevjeros daigelio
Atkapsčiau. Vilmak reikėjo, atsiliepk smile.gif

atsiliepiu mirksiukas.gif ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal lavongėlės cibuliuko norėtumėt? Gavau 2, pasidalinčiau...

QUOTE(*simsius* @ 2016 10 04, 10:10)

Aurute aš galiu nupirkt jei reike naminiųžieminių česnakų, pas mus yra parduodančių  4u.gif

aš irgi kilogramo norėčiau, ir litro spanguolių, jei dar atneša... ax.gif
Atsakyti
Merginos, jei neturėsit kur dėti moliūgo kokio... pasakykit prašau rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip jums per žiemą išsilaiko česnakai? Man blymt ir tušti palieka, kur jie dingsta mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 10 04, 14:10)
O kaip jums per žiemą išsilaiko česnakai? Man blymt ir tušti palieka, kur jie dingsta  mastau.gif

Viskam laikyti reikalingos tam tikros salygos biggrin.gif Jei labai sausa -išdžiūna,jei dregna-sudygsta,jei tokie metai kaip šiemet,man tikrai supūs.Pernai išlaikiau česnakus namo viduje,sandeliuke iki vasaros,matyt buvo česnaku metai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 10 04, 13:22)
Merginos, jei neturėsit kur dėti moliūgo kokio... pasakykit prašau  rolleyes.gif

Merginos, va koks mano muskatiniu moliugu derlius, net 28 dideli ir 6 mazi moliugiukai! Is triju daigu! Kas sake, kad moliugai neauga! Gal norit paragauti!?
Atsakyti
Iš trijų daigų, fantastika! Aš maniau muskatiniai moliūgai, tai apvalūs, oranžiniai. Bent jau taip sakė, kai jį pirkau turgelyje hmm.gif
Atsakyti
Labas, sveikinu visas mokytojas, dirbančias pagal profesiją ar tik mokančias gyvenimo tiesų saviškius. Būkim kūrybingos ir linksmos, juk būryje - smagiau tongue.gif

user posted image

Nainai, jei norėsi oranžinio moliūgo, aš kai parsivešiu, duosiu žinot. Mažiuką išskirsiu tau mirksiukas.gif Aš milžinų neauginu. Šiemet pabandžiau Ushiki kuri kažkokius. Gal skanūs bus.
Atsakyti
Vija pinavija, ačiū smile.gif
Atsakyti
[quote=zygintama,2016 10 04, 18:15]
Merginos, va koks mano muskatiniu moliugu derlius, net 28 dideli ir 6 mazi moliugiukai! Is triju daigu! Kas sake, kad moliugai neauga! Gal norit paragauti!?

Zygintama, pas tave Early Butternut‘ F1 – kvapusis (muskusinis) moliūgas. Užauga iki 1–2 kg svorio. Varpelio formos, šviesiai geltoni vaisiai pasižymi labai saldžiu, primenančiu riešutų skonį, tvirtu geltonu minkštimu, puikiai sandėliuojami. Vegetacija trunka apie 100 dienų. Ant vieno augalo išauga iki 8–10 vaisių.

Muskusinis, ne muskatinis bigsmile.gif Muskusas yra gėris mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 05 spalio 2016 - 12:07
[quote=Nainai,2016 10 05, 12:06]
[quote=zygintama,2016 10 04, 18:15]
Zygintama, pas tave Early Butternut‘ F1 – kvapusis (muskusinis) moliūgas. Užauga iki 1–2 kg svorio. Varpelio formos, šviesiai geltoni vaisiai pasižymi labai saldžiu, primenančiu riešutų skonį, tvirtu geltonu minkštimu, puikiai sandėliuojami. Vegetacija trunka apie 100 dienų. Ant vieno augalo išauga iki 8–10 vaisių.

Muskusinis, ne muskatinis bigsmile.gif Muskusas yra gėris mirksiukas.gif
[/quote]

Nu saunuole, pastebejai! Ale susiradau pakeli, parasyta "Muskusiniai moliugai Waltham butternut" (Cucurbita moschata). Vo! ale is tikruju, muskusiniai, skaityti nebemoku... mirksiukas.gif
Ei, merginos, tai kada musu pasisedejimas? a? 4u.gif hihihi.gif assa.gif alc.gif lady.gif ???
Papildyta:
Merginos, stebuklas pas mane! visa vasara neaugo, neprabudo freziju svoguneliai, jie dabar tik prabudo ir puikiai auga! Ka dabar daryti?
Turesiu labai labai daug raudonu svyranciu pelargoniju http://www.pac-elsne...decora-rot.html
Palikau siemetines mamkas, persodinanst dug apluzo, todel ranka nekilo ismesti, dar viena vazonika prismaigsciau nauju atzalu.
Pavasari galiu dalintis, jei kas pageidautu...
Atsakyti
Laba

Aurute , vilmak ir nainai nupirkau česnakų , kai pasieksiu aurutę pranešiu mirksiukas.gif vilmak spanguolių jau nebera .

Žygintama super derlius , pas mane du daigai buvo, tai ir priaugo nemažai , tik neskaičiavau kiek.

Vija sveikinu su tavo diena 4u.gif mirksiukas.gif buvau nulėkus ir savus mokytojus pasveikint koncerto pažiūrėti ...

Atsakyti