Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(Nainai @ 2016 10 18, 10:06)
Sveikos  4u.gif Čia padaryta iš džiovintų lapų? Laabai gražu, būtinai suraskit kur pakabinti

Nu dėjom visokius lapus, ir džiovintus ir "gyvus", tada uždengėm paprasta kepimo folija, dažėm juodai, tada dėjom aukso pudrą, tapšnojom........... ir įrėminom. Realiai jie dar gražesni, tokie "prabangūs", auksu žvilgantys, čia nufotkinti gulintys ant stalo kampu, tai nesimato............. O kai žinai iš ko padaryta, tai juokas ima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 10 18, 10:16)
Nu laaabai gražu  wub.gif  daug, daug geriau nei koks atsibodęs printas ... Aš dabar į Menoją ir einu, bet mašiną šiek tiek apdaužiau, tai nuo kito mėnesio teks nutraukt užsiėmimus kuriam laikui verysad.gif

Eik tu sau dėl mašinos! 4u.gif
Į keramiką eini? Kiap fainaaaaa!!! Ką gaminat dabar? Aš babkių gailiu cray.gif Nu bet gal ištriesiu kaip nors, kada nors....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 18 spalio 2016 - 09:28
Poeme, joooooo kaina tai ten doh.gif 54 eurai ir beveik viską turi savo nusipirkti. Duoda tik molį ir glazūras, kurios nėr brangios verysad.gif

vija, va čia ankars technika padaryta https://www.etsy.com...f=hdr_shop_menu
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(poeme @ 2016 10 18, 09:58)
Aš labai noriu į Menoją.

Aš lankiau Menojoj, bet dabar jau gailiu pinigų ir nuvažiuot sudėtingiau...

P.S. wow kiek tamsta darbų nudirbai, imk balioną 4u.gif wub.gif

QUOTE(Di72 @ 2016 10 18, 10:39)
Poeme, joooooo kaina tai ten  doh.gif 54 eurai ir beveik viską turi savo nusipirkti. Duoda tik molį ir glazūras, kurios nėr brangios verysad.gif

vija, va čia ankars technika padaryta

Kadangi ėjau į papuošalų gamybos kursus (o juos jau senokai pati gaminu) tai man realiai nieko naujo nedavė, tik kad iš molio su glazūra nebuvau dariusi, bet buvau iš Fimo lipdžiusi. Realiai man per brangu už karoliukus pem eurų bigsmile.gif bigsmile.gif nors kompanija visai smagi buvo ax.gif ypač mokytojos wub.gif

Di72, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakšmi: 18 spalio 2016 - 11:05
Laba

Eikit jūs švilpt blink.gif čia jūs jau visai ne ant juoko menininkės blink.gif poeme paveikslai tikrai prabangei atrodo wub.gif Di72 papuošalai wub.gif

Di72 gaudyk balioną dėl mašinos unsure.gif 4u.gif gal nelabai skaudžiai unsure.gif

Vija ačiū kasiu tada vazoną į šiltnamį mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 10 18, 10:39)
Poeme, joooooo kaina tai ten  doh.gif 54 eurai ir beveik viską turi savo nusipirkti. Duoda tik molį ir glazūras, kurios nėr brangios verysad.gif

Dar kažką reikia pirkt?? O tai kiek sumoje gaunasi? pvz mėnesiui?
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 18, 12:05)
Kadangi ėjau į papuošalų gamybos kursus (o juos jau senokai pati gaminu) tai man realiai nieko naujo nedavė, tik kad iš molio su glazūra nebuvau dariusi, bet buvau iš Fimo lipdžiusi. Realiai man per brangu už karoliukus pem eurų  bigsmile.gif  bigsmile.gif nors kompanija visai smagi buvo  ax.gif ypač mokytojos  wub.gif

Joooo mokytojos tai superinės psichologės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man papuošalai nelabai........... Bet viskas, kas susiję su interjeru ( paveikslai, interjerinės lėlės, keramikos dirbiniai.............. wub.gif ) Alpstu..... wub.gif Turiu ir interjerinę lėlytę iš ten, kabo ant lempos biggrin.gif Man ji tokia fainulka wub.gif Žinoma pinigai nemaži, bet kieeeek gauni už juos ax.gif Kiek išmoksti, naujų žmonių sutinki............ ir dar namo parsineši savo "kūrinius" wub.gif Mano širdžiai būtų labai miela, bet man dar sunku suderinti važinėjimus, vaikų parvežimus namo, pavasary, vasarą, rudenį daržas, namai suryja visą laiką. Būtų faina žiemą. Ax........
Papildyta:
Per pietus buvau Senukuose nusipirkau hiacintų, irgi žiemai tupdysiu į vazonus. Tamsiai mėlynų nebuvo. Gal matėt kur kitur? Seniuose svogūninėm 35 proc 4u.gif
Atsakyti
[quote=vija zemaite,2016 10 17, 21:55]
zygintama, tada imu aš tulpes. Užeisiu pas aurute, kada paliksi?

Vija. Tau rezervuota. Rytoj nunesiu. Per pietu pertrauka
Atsakyti
Nu blyyyyyyyyyn, kaip nervuoja, kad cituoti neleidžia nono2.gif

Poeme, reikia pirkti aukso tirpalą (5 gr. 48 eur.), dažus (3,5 eur.), lentelę (5 eur.) buteliuką skystai keramikai (2 eur.) jei norėsi dirbti su liustru irgi teks pirkti (nesidomėjau kaina, bet panaši į aukso tirpalo). Tai va tokios tokelės.

Ačiū mergaitės už pagyras ir balioniukus love.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 10 18, 14:40)
Poeme, reikia pirkti aukso tirpalą (5 gr. 48 eur.), dažus (3,5 eur.), lentelę (5 eur.) buteliuką skystai keramikai (2 eur.) jei norėsi dirbti su liustru irgi teks pirkti (nesidomėjau kaina, bet panaši į aukso tirpalo). Tai va tokios tokelės.

mega_shok.gif
Tai gal aš tada pežiemosiu ant sofkės, su knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 18, 15:26)
mega_shok.gif
Tai gal aš tada pežiemosiu ant sofkės, su knyga  biggrin.gif

aš turiu pasiūlymą 4u.gif
Juk galime išmokyti kažko viena kitą ;) Tarkime "Rankdarbių terapija: moterys moterims"? Tarkim aš galiu išmokyti tai ko moku, Di72 gal irgi pasidalintų, aurute mezgimo / nėrimo paslaptis atskleistų? vija visko moka, netgi žinau lankė kažkokią mezgimo sektą ;) Tarkim kūrybiniai žiemos savaitgaliai smile.gif ką manote?
Atsakyti
Aš užžžžžž gossip.gif
Atsakyti
Aš savamokslė,jei tiktų galiu kažkuo pasidalinti biggrin.gif Bet pasimokyti kitokių technikų tai labai norėčiau.Visom keturiom UŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ 4u.gif

simsiuk jei važiuosi pro šalį,užlėk,jei tiks turiu dovanų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 18 spalio 2016 - 16:19
Nu, ką panos blink.gif blink.gif jūs pavarot.... ne tik bitės gėlininkės-daržininkėsuser posted image , bet dar ir menininkės ( nėr ženkliuko tos pelės krentančios)... Nu ar yra ko nemokate????
Poemės paveikslai superiniai , supersuperiniai wub.gif wub.gif wub.gif
O tokių papuošalų aš visai nemačius, Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Ar jie čia iš kokios juostelės, nesuprantu unsure.gif
aš labai labai jungčiausi į bendrus mokymus, nelabai ką moku, bet labai noriu daug ko išmokti....PVz. karoliukus verti. dekupažinti , iš modelinolipdyti. Turiu net po keletą knygų nusipirkusi, ale jos lentynoje gulėdamos ne kažko išmokė blush2.gif
Atsakyti