Sveikos
arba saulės, arba normalaus sniego norėtųsi ir kelių laipsnių šaltuko...
Nes nu šitas lietus žiemą tai visai ne kas...
O ir visokiom bacilom daugintis pats tas oras

Kiek paklausai iš draugių ir pažįstamų, tai visų vaikai arba jie patys kažkuo serga - tai kaip Puika rašo - sloga su temperatūra, kaip ir mano dičkei buvo, tai kosuliai, tai noro virusai...
Mano mažė savaitgalį naktį pravėmė... man stresas, kas čia jai yra, patalynę keist, vaiką perrengt, praust, vonios kambarį valyt, skalbt viską... O rytą viskas gerai jau su ja buvo - nei temperatūros, nei viduriavimo, nei pilvo skausmų kažkokių... ir nuotaika buvo... Tik kad pablyškus tokia ir be apetito... Tai ir žinok kas čia jai... į virusą nelabai panašu, nes turėjom ne kartą ir žinau, kas per daiktas... Tai gal apsivalgė kažko...
Daržely vėjaraupiai siaučia. Vienas vaikas iš mažės grupės net reanimacijoj buvo atsidūręs, kai susirgo vėjaraupiais, ir dar prie to skarlatiną pasigavo

Supūliavo visas žandas ir pan. Bet dabar jau viskas gerai jam.
Draugu berniukui atsirado kažkokie neaiškų smulkūs bėrimai ant viso kūno, ir temperatūra. Nuvežė pas gydytoją - pasirodo kažkoks vėjaraupių šeimos bėrimas, bet ne vėjaraupiai, nes jau sirgęs buvo vėjaraupiais...
Tai kai paklausau, plaukai šiaušiasi
Vakar buvo dičkės akrobatikos šventinė pamokėlė. Šoko jie pagal muziką, po to dovanų gavo, grįžo visa laiminga.
Šiandien merginos keliauja į mano tėčio darbo vaikų Kalėdų šventę...
Rytoj dičkes šventė darže, poryt - mažės... Tai taip vos spėjam visur lakstyt
Papildyta:Beje, kokias dovanėles darželiuose Jūsų vaikai gaus nuo Kalėdų senio?