Nu va, aš jau po dičkės šventės

Mažės grupėj tai kiekvienas tėvelis atskirai perka savo nuožiūra ne didesnę negu A4 formato dovaną ir ne brangesnę nei 10EUR. Aš nupirkau edukacinę dėlionę-žaidimą

laba diena, merginos
Su Naujais kad jie tik geryn ir geryn, visom prasmėm
mes Kūčias ir Kalėdas kaime sutikom... Naujus namie su kompanija... bet jau džiaugiuosi, kad šventės baigėsi ir dar savaitė atostogų, nors baseinas ir Trys mūzos jau bus... tačiau tai menkniekis svarbu septintą ryto keltis nereikia
vaikai dovanomis kaip ir patenkinti... labai fainas tas Cozmo robotukas, toks realus atrodo... didysis gavo paspirtuką vasarai... mazgius šuniuką robotuką (pirkau specialiai, nes žinojau, kad jei gaus mašinytę, tai bus ašarų, kad didesnis brolis gavo robotą, o jis ne konkurencija, t'sakant
)
labas, merginos
maze tik piesima...reiktu ir jai kazko.jei imanoma suspet😂butu aisu gerai plaukimas .nes ji megsta nardyt vonioj..o gal imanoma kazkur pakliut🤔i vjc gal i eile jau stot?
LVJC pasiskambink, ar parašyk jiems emailą, užklausk dėl baseino... rytinių laikų tai dar tikrai kuris laikas buvo, su vakariniais ten jau sudėtinga... bet į eilę gali užsirašyt (mums leido pasirinkti tris mums tinkamas grupes/laikus, kai norėjom iš mažojo į didelį pereit) ir tada jau laukti... tik tiek, kad ta eilė iki mokslo metų pabaigos... norint registruotis kitiems metams, jau teks važiuot ir gyvoj eilėj stovėt ir tikėtis, kad papulsit... aš su perrašymu jau atvargau, tai net neįsivaizduoju, kas ten darosi, kai naujus vaikus priima... plius dar Žirmūnuose baseinas yra, ir pigesnis, kiek suprantu... bet ten papulti irgi nėra paprasta... prastai Vilniuje šitu klausimu... norinčių daug, baseinų per mažai...
aš tai jau pradedu galvot, ką daryt dėl paruošiamos kitiems metams... kaip čia susirasti, kas arčiausiai namų su paruošiamom grupėm yra, gal net mokykla kokia neįsivaizduoju, nuo ko ir kur pradėt ieškot... galvos skausmas, visai nelaukiu