Labas rytas
nu aciu D, mano dicke nuo vakar pietu miegelio temperaturos nebeturi... ir vakare matavau, ir siryt - normali ta temperatura... Dar siandien pailses truputi pas mociute ir rytoj jau issveike galesim i kelione vaziuot

Nes as jau buvau variantus apgalvojus, kad vyra isleidziu su mazaja vaziuot su visais daiktais, o mes su dicke pvz. atskrendam po poros dienu, kai ji pasveiksta... Bet gal nebereiks sito plano, nes vargo ir papildomu islaidu butu daaaug...
Dar siandien atidirbu, per pietus iki parduotuves paleksiu keleto smulkmenu dar nusipirkt. Pakeliui is darbo i darzeli uzvaziuosiu - paliksiu ligos pazymas, pazyma del atostogu, pasiimsiu vyresneles pratybas - labai nori daryt uzduotis, kol busim isvyke...
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 01 18, 13:53)
pretorija, kas tau nutike buvo?
net nerasiau cia, nes labai nuotaikos nebuvo... diena pries kucias padariau avarija slidziam kely... gerai, kad greitis nebuvo didelis, niekas nenukentejo, kitas vairuotojas kalte prisieme, bet vistiek streso buvo...pirma rimtesne avarija man buvo ir masina 3 savaites remontavo... tik pries savaite atgavau... Bet turejau pakaitine, tai nieko baisaus...
Tada po keliu dienu vyras masina apgadino, bet ten smulkmena...
Iskart po Kaledu mano teciui dideles problemos su sveikata buvo, ne juokais sunerime buvom, bet per kelias dienas susitvarke viskas... Nors, zinoma, apskritai po sirdies operacijos pries beveik 4 metus jau ta jo sveikata nebera tokia, kokia buvus
Tai kazkaip metu galas nelabai koks buvo, bet nauju metu pradzia kol kas nebloga, neskaitant vaiku ligeliu, bet ir tos, kai greit praeina, tai labai dziugina