Labas rytas,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1939 Lietuvos valdžia uždarė Vilniaus Stepono Batoro universitetą.
1989 Lietuvos Komunistų partija paskelbė atsiskirianti nuo Tarybų Sąjungos Komunistų partijos;
1990 įkurta Lietuvos žmogaus teisių gynimo asociacija;
1992 pasirašyta Lietuvos ir Norvegijos bevizio režimo sutartis;
1999 Ruklos mokomajame pulke įkurtas pirmasis karo policijos būrys.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1939 Atlantoje įvyko legendinio filmo Vėjo nublokšti premjera.
1939 JAV pagaminta pirmoji nailono partija.
1964 Kanados parlamentas nusprendė, kad naująją šalies nacionalinę vėliavą puoš raudonas klevo lapas baltame fone.
1994 Išleista naršyklė Netscape Navigator 1.0.
1995 Europos Sąjungos lyderiai numatomą įvesti bendrą valiutą pakrikštijo euro vardu.
2005 pirmieji Irako Atstovų Rūmų deputatų rinkimai po 2005 m. spalio 15 d. konstitucijos priėmimo.

Egle ir mano anyta tokia pati

O dar gali išgirsti : kokią nesamonę čia nupirko

Labai maloniai nuteikia gomurį

Ieškojau anekdotų apie anytas, bet šitas irgi super

Kai subrendau, pradėjau kur kas labiau vertinti moteris virš 40.
Štai kelios priežastys, kodėl:
Moteris virš 40-ies niekada nepažadins tavęs vidury nakties ir nepaklaus "Ką tu galvoji?" Jai nusispjaut, ką tu galvoji.
Jei moteris virš 40-ies nenori žiūrėt varžybų, tai ji nesėdės šalia ir nezirs, kad nuobodu. Ji eis veikti to, kas jai patinka ir tikrai yra žymiai įdomiau.
Moterys virš 40-ies yra vertos pagarbos. Jos labai retai iškels jums sceną operos teatre ar brangiame restorane. Be abejo, jei nusipelnysite, jos nušaus jus net nesuabejojusios, juolab jei žinos, kad gali išsisukti nuo bausmės.
Jūsų uošvienė ir mokesčių inspektorius yra degančiame name. Jūs turite galimybę išgelbėti tiktai vieną iš jų. Ką jūs pasirinksite: eiti papietauti ar eiti į kiną?
Prieš savo gimtadienį vaikinas sako savo motinai:
Į svečius ateis trys merginos. Su viena iš jų aš noriu kurti šeimą. Mama, pasižiūrėk į jas ir pasistenk atspėti kuri.
Po gimtadienio vaikinas prieina prie motinos ir klausia:
Kaip manai, kuri iš jų mano išrinktoji?
Mama atsako:
- Ta, kuri sėdėjo viduryje.
Nustebęs vaikinukas klausia:
Iš kur žinai?
Ji jau dabar mane erzina, atsako motina.
Anyta zulina nuotaką:
- Kambarių netvarkai, valgyt darai neskaniai, mano sūnui priekaištauji vis, na kas tu per moteris? Vat aš tavo amžiuje...
- Taip, jūs mano amžiuje jau trečią vyrą laidojote!!!