Laba
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 13, 07:23)
Labas rytas.
Kaimynai tai nenusisekę,bet manau kaimuose visur tokių yra.Aš jų bijau.Du buvo su protiniu atsilikimu(vienas pasimirė 24 staigiai)ir svarbiausia niekas skrodimo nedarė,šį rytą kaimynė buvo jau atėjųsi.

Nenoriu aš iš ten jokio bendravimo,bet lenda į namus.Kaip valdžia nedaro skrodimo,tokiam jaunam,gal nužudė kas?Dar vienas sūnus recidyvas jau,iš kalėjimo tik išeina vėl sėda.Bijau,kai išeis eilinį kartą.Ne duok dieve tokių kaimynų.

Gal LT nebėra tokių namų.Filmus galima kurti,aplinką pamačius.Mes kai pirkome sodybą prieš 22 metus,mb sakė nu ta bakužė susmegs į žemę.Nieko stovi,tvartas nuvirto,bet namelis stovi,plėvele apkaltas.
Ir išleido kaimynė iš ligoninės.Suprantu sūnaus laidotuvės,bet korone serga.Tikrai dar nepagijo,per duris pakalbėjome,neleidau į vidų.Jokio noro neturiu apsikrėsti velykoms.
Tikrai nemaloni kaimynistė

aš ir su šeima nakvodama nesijausčiau saugi, o čia dar vienai

Gal dabar kiek ramiau bus iki kol tas kitas išeis? Vargšė mama, nemanau, kad planavo tokius vaikus užauginti, nors gal iš viso nieko neplanavo, pagimdė ir paleido, kad užaugo, tas ir yra
Išleidžia dabar

Jau ir sergančiam biuletenį 5 dienoms teduoda, tai ir ligoninėje gal neilgai nelaiko

sako, kad ligoninėse dabar su gripu daugiau nei su korona, o su korona tik nepasiskiepiję pagrinde.
Gražios dienos kokios čia kelios buvo

nors Velykoms atšalimą žada...

jau norisi šilumos daugiau, bet ne per daug