Labas rytas.

Vieną didelę obelį nupjovėme su tėvu,išrovė jos šaknis,kad būtumėte matę,kaip dviese ritinome per visą sodą.Na įkelti į autobusą jau niekaip negalėtume.
 Vieną didelę obelį nupjovėme su tėvu,išrovė jos šaknis,kad būtumėte matę,kaip dviese ritinome per visą sodą.Na įkelti į autobusą jau niekaip negalėtume.  

Mama tokias homeopatines gerai miegui, tai net pati nesupranta padeda ar ne. Jau antrą mėnesį jas vartoja, bet pati nežino. Nors kaip Mama, tai būna dienos metu nusnaudžia, taip sėdėdama (prigulti nereikia, nes "aš nemiegu"), bet tada visai gal persimuša miegas, tai paskui ir naktį sunkiau užmigti. Čia aš pagal save, jeigu vakare smingu kokiai 10-15 min., tai naktį paskui ilgai galiu blūdyti.....
 Mama tokias homeopatines gerai miegui, tai net pati nesupranta padeda ar ne. Jau antrą mėnesį jas vartoja, bet pati nežino. Nors kaip Mama, tai būna dienos metu nusnaudžia, taip sėdėdama (prigulti nereikia, nes "aš nemiegu"), bet tada visai gal persimuša miegas, tai paskui ir naktį sunkiau užmigti. Čia aš pagal save, jeigu vakare smingu kokiai 10-15 min., tai naktį paskui ilgai galiu blūdyti.....

Man tai tikrai nėra kada sirgti.

jau laukiu kaip
 jau laukiu kaip  aišku, ne ka-in ką ten padarysim, bet vis tiek kažkas bus. Bent nuvažiuosim, pabūsim. MB planuoja vasarą važiuoti pagyventi kelis mėnesius, tai gal kiek tada pajudėtų viskas, o ir aš dažniau savaitgaliais nuvažiuočiau. O gal dar ir pati kokiai savaitei išsidrąsinsiu pagyventi
 aišku, ne ka-in ką ten padarysim, bet vis tiek kažkas bus. Bent nuvažiuosim, pabūsim. MB planuoja vasarą važiuoti pagyventi kelis mėnesius, tai gal kiek tada pajudėtų viskas, o ir aš dažniau savaitgaliais nuvažiuočiau. O gal dar ir pati kokiai savaitei išsidrąsinsiu pagyventi  

Nebūtų influencorė(nu bet ir žodis),apie madas deda reportažus,rengia žmones.
 Nebūtų influencorė(nu bet ir žodis),apie madas deda reportažus,rengia žmones.  Dabar liepė man fotografuoti ir rašyti tekstą.
 Dabar liepė man fotografuoti ir rašyti tekstą.  Vakar dirbdama sukau galvą ką čia parašius ir nufotkinus?
 Vakar dirbdama sukau galvą ką čia parašius ir nufotkinus?  Ne mano sritis.
 Ne mano sritis.  

Nebūtų influencorė(nu bet ir žodis),apie madas deda reportažus,rengia žmones.
 Nebūtų influencorė(nu bet ir žodis),apie madas deda reportažus,rengia žmones.  Dabar liepė man fotografuoti ir rašyti tekstą.
 Dabar liepė man fotografuoti ir rašyti tekstą.  Vakar dirbdama sukau galvą ką čia parašius ir nufotkinus?
 Vakar dirbdama sukau galvą ką čia parašius ir nufotkinus?  Ne mano sritis.
 Ne mano sritis. 
 ramiai šventėm. Daugiau gal net darbe nei namuose. Savaitgalį su draugėmis planuojame susitikti, eisim į piceriją, tai po kokio šampano taurę išgersim. O daugiau šiais metais nieko. Ai, dar sekmadienį su Mama ir sese į koncertą einam, tai irgi gimtadienio proga. Tai va ir visas šventimas.
 ramiai šventėm. Daugiau gal net darbe nei namuose. Savaitgalį su draugėmis planuojame susitikti, eisim į piceriją, tai po kokio šampano taurę išgersim. O daugiau šiais metais nieko. Ai, dar sekmadienį su Mama ir sese į koncertą einam, tai irgi gimtadienio proga. Tai va ir visas šventimas. Ta corona kaip kam. Mano sesė visai lengvai prasirgo, toks eilinis vieno vakaro paslogavimas, kolegos kurie sirgo irgi nesunkiai. Dabar gal ta jo atmaina kiek kitokia, lengvesne forma.
 Ta corona kaip kam. Mano sesė visai lengvai prasirgo, toks eilinis vieno vakaro paslogavimas, kolegos kurie sirgo irgi nesunkiai. Dabar gal ta jo atmaina kiek kitokia, lengvesne forma. Pirmas įspūdis yra svarbus. Gerai, kai yra kas parašo juos. O su tekstais ir man sunkokai. Būna įkvėpimas pagauna, tai visai neblogai gaunasi, o būna sėdžiu kankinuosi kankinuosi ir nieko nesigauna...
 Pirmas įspūdis yra svarbus. Gerai, kai yra kas parašo juos. O su tekstais ir man sunkokai. Būna įkvėpimas pagauna, tai visai neblogai gaunasi, o būna sėdžiu kankinuosi kankinuosi ir nieko nesigauna...  Čia tikrai talentą reikia turėti tokiems dalykams
 Čia tikrai talentą reikia turėti tokiems dalykams  kaip ir nuotraukas daryti. Atrodo tuos pačius vaizdus matom, o kito nuotraukos gražesnės (o gal čia tik man taip atrodo
 kaip ir nuotraukas daryti. Atrodo tuos pačius vaizdus matom, o kito nuotraukos gražesnės (o gal čia tik man taip atrodo  )
)

pradėjo lyti ir ten bus šlapia, žodžiu taip ir liko.... nu pikta vaikštau nuo vakar popietės
  pradėjo lyti ir ten bus šlapia, žodžiu taip ir liko.... nu pikta vaikštau nuo vakar popietės  ryt su draugėmis susitinkame dieną, vakare į koncertą, tai vėl negaliu važiuoti, o paskui geriausiu atveju po trijų savaičių..... vakar dar bijūnų buvau užsakius, sakiau šiandien pasodinsiu, tai ir tuos paprašiau, kad pasaugotų kelias savaites, nes namie nežinau kur padėčiau. Ai..... pikta visa vaikštau....
  ryt su draugėmis susitinkame dieną, vakare į koncertą, tai vėl negaliu važiuoti, o paskui geriausiu atveju po trijų savaičių..... vakar dar bijūnų buvau užsakius, sakiau šiandien pasodinsiu, tai ir tuos paprašiau, kad pasaugotų kelias savaites, nes namie nežinau kur padėčiau. Ai..... pikta visa vaikštau....