Laba
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 21, 06:39)
Labas rytas.
Sūnui jau geriau,bet mb apsirgo.Visi bijo dėl manęs,aš sakau neturiu laiko sirgimams.
Oi MamaEgle pabandyk pagyventi kelias dienas,priprasi,man irgi baisoka buvo vienai,dabar tai tikrai nebe bijau.
Būtų geras oras,bet tas vėjas.Aš jau veidą nudegiau,vaikai juokėsi jau per velykas kokiame kurorte buvau?
Bandysiu gal šią vasarą, man ten gerai kol šviesu :topsesret: noriu per atostogas tenai pabūti, tai teks ir pernakvoti. Bet tai žinai kaip būna: žmogus planuoja, o Dievas juokiasi.
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 22, 07:19)
Labas rytas.
MamaEgle,su praėjusiu dar kartą.Linksmai atšventėte?Ar savaitgalį švęsite?
Ko gero koronę pasigavau?Lengva forma,galiu darbuotis,tik sloga ir lengvas kosuliukas.Reiks greitąjį testą pasidaryti,mb pasitvirtino.
Marti moka sudėti reklamą namuko.Jai taip gerai žodžiai liejasi.

Nebūtų influencorė(nu bet ir žodis),apie madas deda reportažus,rengia žmones.

Dabar liepė man fotografuoti ir rašyti tekstą.

Vakar dirbdama sukau galvą ką čia parašius ir nufotkinus?

Ne mano sritis.
Ačiū

ramiai šventėm. Daugiau gal net darbe nei namuose. Savaitgalį su draugėmis planuojame susitikti, eisim į piceriją, tai po kokio šampano taurę išgersim. O daugiau šiais metais nieko. Ai, dar sekmadienį su Mama ir sese į koncertą einam, tai irgi gimtadienio proga. Tai va ir visas šventimas.
Laikykis, Ingrida

Ta corona kaip kam. Mano sesė visai lengvai prasirgo, toks eilinis vieno vakaro paslogavimas, kolegos kurie sirgo irgi nesunkiai. Dabar gal ta jo atmaina kiek kitokia, lengvesne forma.
Geras tekstas + nuotraukos daug ką reiškia

Pirmas įspūdis yra svarbus. Gerai, kai yra kas parašo juos. O su tekstais ir man sunkokai. Būna įkvėpimas pagauna, tai visai neblogai gaunasi, o būna sėdžiu kankinuosi kankinuosi ir nieko nesigauna...

Čia tikrai talentą reikia turėti tokiems dalykams

kaip ir nuotraukas daryti. Atrodo tuos pačius vaizdus matom, o kito nuotraukos gražesnės (o gal čia tik man taip atrodo

)